Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
Ahogy eszrevettem, nehany jatekos ide-oda teleportalgat a /join valamiwar commanddal. Mivel nem jar erte halal, mint realm lepeskor, buntetlenul.

Felhasználó
7 éve
eegen, nos szerintem a problémát úgy kéne megoldani, hogy amikor beírod a parancsot mondjuk 5 másodpercig egy helyben kell állnod ahhoz hogy odamenj.... lehet hogy ez csak nekem hangzik logikusnak, de akkor is (mert ugye a probléma az hogy egyes 'mesterlövészek' így menekülnek ha jön az ellenség)

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Adminisztrátor
7 éve
Inkabb vagy egy kozeli bunkiba dobjon le, es elotte halj meg. Illetve ha ez nem megoldhato, ne lehessen lovoldozni par masodpercig. De meg mindig problema, a teleportalas. Legyen 30 perc korlat war belepes es kilepes kozt, es amig egy warban vagyok, ne tudjak masikba joinolni. Vaaagy, megjobb otlet: Legalabb 4 ember kelljen warhoz, meg valami vote system. Nagyobb munka egy egyszeru fixre, igy addig az elozok is jok.

Felhasználó
7 éve
Szerintem a kesleltetes eleg lenne az egy helyben allassal, nem kell tulbonyolitani :) a varokra letszamkorlat meg szerintem nem lenne bolcs, leven ha fennvannak teszem azt 3an es acwarozni akarnak, nehogy mar egy 4es limit miatt osszevissza rohangaljanak :)

De en is amellett vagyok hogy valtoztatni kene

Adminisztrátor
7 éve
Az egyhelbyen allassal a baj, hogy meg mindig tud teleportalni vele. A letszamoshoz meg annyi, hogy akkor vegye figyelembe a jatekosok szamat is.

Felhasználó
7 éve

Akkor a várás helyett az kéne mint a kocsinál,2-3 msp lövés "tilalom".
Mivel,addig aki becsatlakozik a warhoz,legalább eltud futni,vagy bújni.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017