Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 29 X

«12345...39»
Moderátor

Erre gondoltatok? nekem megvan a modell erdetiben, hiszen én csináltam.
C9Hv72NQRnKdbxCLJp6zEQ.png

Moderátor

a495d583fc720dac498e081e3da6bf89a2dad636
(És tudom mit jelent)
Edit: nem képlet, és nem is fizikai, fail

Legutóbb szerkesztve Hector által

Moderátor
Általános » Modok 2 éve

tudod mit csinálj, amivel tök jó dolgokat lehetne csinálni? mogzatható épületeket ( pl. egy kinyíló ajtóhoz, mert bár mozgatni most is lehet dolgokat, de át lehet rajtuk menni)

Moderátor

Igazából az ötletek szabályzat két dologra vonatkozik:
1. Mit vagyunk képesek/hajlandóak megvalósítani (pl. day-night cycle tök fain lenne, de technikailag lehetetlen - avagy kecinagy szívás)
2. Szerintünk nem illene a játékba, mert felborítaná az egyensúlyt vagy eltorzítaná a játékot.

Nos mivel mi már biztos nem fogjuk érdemien fejleszteni a játékot, így ez már új emberekre hagyatkozik. Ők pedig majd a saját szabályaikat alkalmazhatják. Igazából nincs sok vesztenivalója a játéknak. De ha valaki, valami teljes játékmechanikát megváltoztató ötletet szeretne megvalósítani, ajánlom, hogy modként készítse el, és próbálja ki, jó lesz-e.

Magyarul: felőlem találhattok ki új fegyvereket, ha szerintetek ez hiányzik a játékból.

Moderátor

Ehhez azért egy kis technikai átalakítás szükséges. A mostani 'ki van játékban' rendszer is kissé kamu, azokat mutatja, akik szereztek killt az elmúlt 5 percben. Aki pedig nincs regelve, annak nem ír killt, ezért nem látszik.

Szóval az ötlet jó, és lehet meg is lesz valósítva (ez a szorgalmunktól függ).

Legutóbb szerkesztve Hector által

Moderátor

Figy a saját szerver az elég ízi, csak fel kell tudni buildelni a cpp projectet. Utána meg a datában van a server.cfg, amiban átírod mondjuk localhostra

Moderátor

Szívesen adnék jogot... csak pillanatnyilag még én sem tudom a db accesst :D Alextól kéne kérni (de lehet speednek is van). Amúgy melyik ez a season rendszer? Linkeld be pls.

Amúgy a játék fejlesztőjének továbbörökítése eddig mindig úgy volt, hogy az új jelölt készített módosításokat a kódban, amit az akkor aktív admin jóváhagyott. Aztán ez után kapta meg a teljes hozzáférést. Bár B már ré köztünk van, azért egy lépcsőben még meghagynám a dolgot, mert ki tudja :D Viszont, ha te nem szeretnél delfinben hülyéskedni, akkor ajánlom figyelmedbe ezt: http://svn.stickman.hu/repos/alex-cpp/stickszerver/

Moderátor

magyarul: már rég nyílt forráskódú

Moderátor

Ami azt illeti én egy reális jövőt tudok elképzelni a stickmannek: smwf 2. Viszont ennek is kellően csekély az ötlete, most már én is főállásban dolgozom (játékfejlesztőként) úgyhogy meglátjuk.

Moderátor

Amúgy, nem laggolna. Viszont olyan sosem volt, hogy playerek és botok egyszerre legyenek a mapon. El tudnám képzelni, hogy a szerver küld üzit a klienseknek, hogy bot spawn, kap egy seedet, offsetet, ami alapján pszeudorandom ugyan úgy viselkedne és nem kéne lekommunikálni. De a botok már ki lettek a kódból is gyomlálva úgyhogy teljesen újra kéne csinálni.. navmesh építés... megtanítani a fegyverekkel lőni... nem ízi

«12345...39»