Felhasználó

tumblr_nzcu95xKXS1qjmwryo1_500.gif

Felhasználó

Nekem ez a hátterem: windows_xp_bliss-wide.jpg
Hirtelen rám jött a nosztalgia, és beállítottam.

Legutóbb szerkesztve tv9mpeti által

Felhasználó

lazán el lehet vele lőni
egy dolog ami akadályoz: nem végtelen a táv
----
ja tényleg legyen az összes fegyver egy Intervention
Az az egyik dolog, a másik meg az, hogy a Delta Complex tetejéből nem látod az Al Compban szaladgáló embereket, nem úgy mint M82-vel.

Felhasználó

Az nem ugyanaz. Pontosan lő, de nem lehet vele messzire célozni. Meg szerintem tök izgi lenne, ha mostantól ilyen mesterlövész párbajok is zajlanának.

Felhasználó
Általános » Zene 8 éve

BLΛNK BΛNSΗΣΣ - ECO ZONES

Felhasználó
Általános » Zene 8 éve

Tsujino - Senpai

Felhasználó
Általános » Zene 8 éve

Yung Lean - Roses

Felhasználó

A QUADRO ne legyen ennyire gyenge. Mármint az nekem még elfogadható, hogy nem lehet vele mozogni, csak az nem, hogy van egy kényelmetlenül hosszú hatásszünet, mielőtt elkezd lőni.
Új fegyverek meg tőlem jöhetnek, szerintem vinnének egy kis új színt a játékba, de mondjuk ahhoz olyannak is kéne lenniük. A pisztolyt például jó ötletnek tartom. Meg lehetne valami közelharci is esetleg, bár tény, hogy nem volna túl hatékony, de ki lehetne találni hozzá, valami pajzsot vagy ilyesmit (jó oké, tudom hogy ez most hülyeség).
Meg ami felmerült bennem, de saját magammal sem sikerült még egyetértésbe jutnom a dolog felett, hogy esetleg valami mesterlövész fegyvere lehetne a technek, cserébe az LAW lehetne egy kicsit könyebben célozható, vagy a gun is kapna egy X72-höz hasonló fegyvert.

Legutóbb szerkesztve tv9mpeti által