«1...106107108109110»
Moderátor

Ha olyan nagy az épület, akkor viszont a baloldalon a távolabbi, a jobbon pedig a közelebbi felső sarokban túl jól védhető az a fedezék...
Ha vki egyszer oda befészkeli magát, akkor nehéz leszedni, mert a belépőnek még föl is kell mennie az emeletre, miközben a másik lő rá.

Moderátor

Szerintem ez nem hasonlít semmi értelmesre.. mi értelme van ezeken dolgozni? Amúgy a letöltőlink is a képre mutat, de nemhiszem hogy sokan letöltötték volna a kép után.

Moderátor
Modellek » Általános 9 éve

A következő azoknak szól akinek van hozzáférése a játék 3d fájljaihoz. Feltöltenétek a híd, a klánbázis és a pantheon modelljeit? A régi link a régi fórumról még egy eléggé régi játékverzióban lévő modelleket tartalmaz!
Előre is köszönöm ha tudtok valamit tenni ezügyben!

Moderátor
Modellek » Általános 9 éve

@izsi
Ez tényleg nagyon beleillene a játékba, még nem elég romos de sztem később lenne esélye.
Ja és old meg h a tetőre is lehessen menni

Moderátor

Sziaszok, nem lehetne áttenni a hummer után felverődő por színét és az antigrav nyomának színét a stuff.json-ba a következő kiadásban? Ez nagyon sokat jelentene a moddereknek!
Egyéb ötleteim pl az időjárás szabályozásának lehetősége, de ez már nehezebb tészta gondolom. Mindenesetre az első dolog amit mondtam nem lehet nekezebb a többi színezős dolognál. Mégegyszer kérem, hogy ez bennelegyen a következő verzióban. :)

Moderátor
Modellek » Általános 9 éve

A wingsnél kevés egyszerűbb progi van, ez most nem fikázás. A wings tud jó pár dolgot, de nem olyan magáért érthetődő minden funkció mint mondjuk egy 4x többet tudó programban (ami nem ingyenes). Tehát ez a progi ingynes és mindent tud amit lényegében kellhet ide, de nehéz rájönni, hogy mi micsoda. Ajánlom a youtubeos tutorialokat ha tudsz angolul! :)

«1...106107108109110»