«123»

Felhasználó
11 éve
Kiömlött a felmosóvödör.

Felhasználó
11 éve
szeretem ha zsombiii

Felhasználó
11 éve
Tisztelt -|HSPC|-!
Leadnám hozzátok a jelentkezésem; StarOne vagyok, általában mindenki Starnak szólít. A játékot egész pontosan 1 éve űzöm, ezzel az accountommal két klánom volt, az Egó és az [FTS]. A játékban nullázás előtt 47.000 killem volt, akkor még aktív voltam, de ennek az aktivitásnak már vége, inkább több időt töltök a haverjaimmal, CS-zek (Counter Strike 1.6), alkalomadtán minecraftozok is, bár manapság megint stickezek. Legjobb dolog ami velem ebben a játékban történt, hogy rengetek barátot szereztem, készítettem is a barátaim közül hárommal egy Fragvideot, ami elég szép helyezést ért el a ,,ranglistán".
Magamról:
Deli Ádám vagyok, egy 13 éves tanuló, jelenleg egész jó tanulmányi eredményekkel. Szeretek sportolni, haverokkal lógni, osztálytársaimmal közös programokra menni. Nem vagyok ellenséges típus, de ha valaki felbosszant/megbánt akkor nálam egy életre elásta magát. Ebben az évben jobban odafigyelek a tanulásra, hiszen jövőre felvételizek, és ez az év már beleszámít a továbbtanulásba. Manapság PS3-on Borderlandsozok, CoD:MW3-azok és CoD:BO2-zök, de ez nem azt jelenti, hogy naponta, szimplán amikor kedvem támad. Van egy testvérem akivel jól kijövök, bár azért tudjuk milyen egy kapcsolat két fiútestvér között...:) Na de mindegy, végszóul utálom az olyanokat akik például 9 éves létükre ordenáré módon beszélnek az idősebbekkel, én mindig is tiszteltem az idősebbet, tisztelni is fogom, a dolgok változnak, de én maradok amilyen voltam. Köszönöm ha elolvastad és elpazaroltál rám pár percet.

Legutóbb szerkesztve StarOne által.


Felhasználó
11 éve
Tisztelt -|H.S.P.C.|- !
Szeretném leadni jelentkezésemet aktív vagyok mindig régi karim neve : Macilaci235. Tudom hogy kevés killem van de ha kell felviszem 5000 re vagy többre :))Kedvenc fegyóm m4a1! jelölhettek skypon kis.zoltan27!

Felhasználó
11 éve
felejtsd el

Felhasználó
11 éve
és ha leverek a kánból valakit 1v1 be ?:DD

Felhasználó
11 éve
nem. szia. :)

Felhasználó
11 éve
Sziasztok!

Szeretkeznék jelentkezni a klánotokba, mert már itt lenne az ideje hogy elhelyezkedjek valahol, és egy remek közösség tagja legyek. Valójában a klánba azért jelentkeztem, mert zerocool és hasag, nagyon jó barátom (osztálytársak vagyunk) és még régen mikor még hasagként játszottam :D, példaképként néztem fel a csapat tagjaira, mára se változott meg ez a dolog.
Magamról:
Bárány Zoltán, 14 éves Pécsi lakos vagyok. Szeretek szabadidőmben a barátaimmal lógni, sportolni és "kockulni". 8. osztályos diák vagyok, olyan 4-es tanuló. Szeretek floorballozni, ezt a sportot 6 éve űzöm. Ezen kívül imádok korcsolyázni, és egész jól is tudok. Sokan egoistának tartanak amiért szeretek dicsekedni :D bár, egy kis ego nem árt.
Pályafutásom a stickmanben, nagyon régi időkre nyúlik vissza, kb. olyankor regeltem mint zero, mivel ő mesélt a játékról, ekkor hasag néven, áltam neki. Igen, én vagyok az eredeti hasag, bár csak egy évet játszottam az accountal ekkor odaadtam a jelenlegi hasagnak :D. De most tiszta lappal indulok Totyaa néven.

Remélem elnyerem a tetszéseteket és a klánotok tagja lehetek.

Üdv: Totyaa

Legutóbb szerkesztve Aphrodi által.

cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
11 éve
Totyika a floorballba belejavítottam mert csak 2. óta tolod meg én is xD
Szal csak 6éve
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
11 éve
hahaha NO..
Go Hawks!
«123»