«1...5051525354...71»

Felhasználó
10 éve
A 400 milkából mennyit költöttek a plasztikai sebészetedre, hogy esztétikailag már ne kelljen fejlődnöd? :)
(Anyám jól van. Szabesztől tanultam meg miként kell igazán gyökérnek lenni.)

Felhasználó
10 éve
okcs

Felhasználó
10 éve
márkó te cakko told fel a beled skypera.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
526306_512016685551545_1770782651_n.jpg
kár, hogy nem jöttetek, kuvaszok.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Nekem, mint elméleti asztrofizikusnak a sötét energia a kutatási szakterületem. Miután minden energia, így az ember is, ezért ennek szociológiai és mentális kérdésére is kitekintek, mint az emberi hülyeség közösség szétfeszítő erejével. Mindebből következik, hogy olyan egyébként bizonyítási eljárást nem igénylő - "jel I. törvénye" miszerint "a futball hülyévé tesz" - kitételeibe beoKOSkodsz, a képen látható nevelési és oktatási módszerrel leszek kénytelen a jóneveltséget és a butuska fejedbe a tudományt rögzíteni.

Moderátor
10 éve
Amennyiben az utoljára megemlített nemes szándékot sikerülne véghezvinnie elvtárs uram, úgy gondolom, hogy még 30 rekesz cseh sör sem lenne elég kinyílvánítanom őszinte hálámat.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
10 éve
Ezt nem kellett volna! :( Így is feljelentene, hogy korlátoztam emberi (pl. hülyeséghez való) jogaiban, de ezután hozzáteszi, hogy aljas indokból, nyereségvágyból. Lelki egyensúlyában okozott sérelmeiért beperel 30 láda sörre. Vigyázni kell vele, mert hülyének hülye, azonban ez nem a szellemi képességeinek minősítése.

Felhasználó
10 éve
Márk! Nézz az elit fôrumára! Te elfogulatlan vagy. A bírói eljárásod, ill. a vele járó megpróbáltatásaid fizetjük.
(Franzstadt kiássa a sírod, én pedig olyan sódert nyomok, ami a 600-as betonhoz kell. :p Szabi Cohen nagybácsikája Hallelujáját fogja dalolni. Ha áll a 30 láda sör, téged mindenki megsirat, alatta mondok egy-két viccet is. ;)))

Felhasználó
10 éve
Jel! Vannak szabályok, amiket be kéne tartani! Értem én, hogy te vagy odaát a pártitkár, de az nem jelenti azt, hogy ide is több hsz-t írsz egymás után! A büntetéstől ezúttal eltekintek, de legközelebb felraklak az állatmentő* különmetróra. Ha jóban vagy az Úristennel**, többet nem fordul elő ez, kivételt képez, h márkónak akarsz baszólni valamit.
*a dózsás lila mutánsmajmokat szállító vagonokat hívják így
**Az Úristen az bizony én vagyok, még mindig.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
10 éve
Állítólag a Szabolcs ősmagyar név: Só-Baál-ős-ből ered (Baráth Tibor, Badinyi Jós, Bobula Ida.) Nekem egy turanoid, nevében félázsiai gyohár ne vauzzon már be! ;)
«1...5051525354...71»