Felhasználó
|
|
Felhasználó
|
http://1.bp.blogspot.com/-eeh2nVdcxrw/Tt9_4RF6MUI/AAAAAAAAAeQ/P1sTeoMRNQA/s1600/unicornhoodie6.jpg
(sapi linkelte, vélhetően ilyet akar karácsonyra) |
Moderátor
|
|
Felhasználó
|
|
Moderátor
|
A Week in December
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz |
Moderátor
|
|
Felhasználó
|
|
Felhasználó
|
program Pelda24;
var a,b:integer; begin randomize; { megkeveri a szamokat } a:=random(5)+1; { kigeneral egy egesz szamot 1-tol 5-ig } repeat write('Melyik szamra gondoltam? '); readln(b); if a=b then writeln('Eltalaltad, ez az a szam!') else writeln('Sajnos nem ez az a szam.'); until a=b; writeln('Nyomd meg az ENTER billentyut.'); readln; { a szamitogep var az ENTER megnyomasara } end. |
Felhasználó
|
|
Felhasználó
|
Ráksaláta
Hozzávalók 4 személyre: 15 dkg saláta (galamb vagy fejes) 1 nagy burgonya 20 dkg konzerv rák 2 evőkanál olaj Az öntethez: 3 evőkanál fehérbor ecet teáskanál mustár 1 teáskanál cukor vagy 1 szem édesítőszer 9 evőkanál olívaolaj Elkészítés: A salátát leveleire szedjük, megmossuk, kisebb darabokra tépkedjük. A burgonyát meghámozzuk, és nagyon apró kockákra vágjuk. A konzerv rákot leszűrjük. Felforrósítjuk az olajat, és ropogósra pirítjuk benne a burgonyakockákat. Kiszedjük. A serpenyőbe öntjük a rákokat, és ezeket is kissé megpirítjuk. Az öntethez összekeverjük az ecetet a mustárral, a cukorral vagy édesítőszerrel, sóval és borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. A salátát összekeverjük a rákkal, meglocsoljuk az öntettel, és rászórjuk a burgonyakockákat. Azonnal tálaljuk. Bagettet kínálhatunk hozzá. Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített): Letölthető itt Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn? Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál. Neon: – Morfológusnál? Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt. |
Idézet