Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Valójában kb az elmúlt hét-nyolc hónapra, mert azóta vagyok itt. Nézzük csak:

2017-ben volt...
- Többnyire napi 5-10, néha egyszerre 20+ játékos!
- Játékosok és moderátorok által szervezett "alternatív játékmód" események (VIP Defense, Defend the Fort)
- Dupla kill event (több is)
- Hivatalos Discord csoport (ami minden nap aktív!)
- 2v2 verseny (ami nem sikerült túl jól)
- Két Szezon (amiken 100+ játékos vett/vesz részt!)
- Misszió, zsákbamacska, nyersanyag, vanity, esemény rendszerek
- Belépési bónusz (ami hamar el is lett vetve)
- Két új moderátor, illetve elbúcsúzott tőlünk két moderátor
- Meglepően kevés veszekedés (noha elég csúnyák)
- Néhány mod, néhány videó, jópár CW
- Egyéb események: Halloween, Új év
- Elkezdődött a munka 3.0 verzión

Összefoglalva, szerintem eléggé "sikeres" évet zárunk. Sokkal többen aktívak a játékban, mint hittem, hogy leszünk. Nagyon sokan a mai napig harcoltok a toplistá(k)ért, de számos új arc is megjelent. Az általános "ebből úgysem lesz már semmi" légkör szerintem többé-kevésbé eltűnt. Több aktív klán is van, még rivalizálás is, hogy ki lesz éppen a heti top, vagy szezon top. A fórum nem valami aktív (talán ezért is nincs annyi vita), de mindenhol vannak kis közösségek, akik összetartják egymást. Jövőre majd ezen is javítunk kicsit, de szerintem most mindenki büszkén kihúzhatja magát, meglapogathatjátok egymás vállát. Ugyanis a fenti lista messzemenőleg rövidebb, hacsaknem üres lenne, nélkületek!

Mindenkinek szerencsével teli boldog Új Évet kívánok! Remélem, hogy jövő ilyenkorra is együtt maradunk!

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Bár ha annyira nem is volt pozitív az év a játék szempontjából mint azt leírtad, tényleg voltak fontos mérföldkövek, működő újítások. A fórum éledhetne egy kicsit ebben egyetértek. Boldog új évet!

Felhasználó
6 éve
Igen, végül is mihez képest lett jobb?! Az elmult időszak év elejéhez képest valoban aktívabb valamelyest, de messze van a 3-4 évvel előtti szint. Sokan mondják hogy régen jobb volt ez meg az de mikor benne voltak akkor is a hiszti ment hogy ez se jó az se meg ki kell bannolni vkit mert nem ide való, mikor lesz újítás, mikor jön már VALAMI!?
Meg kell elégedni kicsit jobban ami van és persze azért javítani amit lehet és nem jó ha valaki túl negatív mert abból nehéz kitörni és még másokat is belesodor a pesszimista hangulatba.
Pozitívan kell nézni! Eddig a játék a szakadék szélén volt, de egy jelentős lépést tettünk előre! Boldog Újévet mindenkinek!
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Adminisztrátor
6 éve
Eddig a játék a szakadék szélén volt, de egy jelentős lépést tettünk előre! Boldog Újévet mindenkinek!

stumpgrinder.png

Felhasználó
6 éve
Hát egy biztos, ez az év sokkal jobb volt, mint 2016 mondjuk.
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
Az előző másfél-két évre visszamenőleg ez az év bőven adott sok jót az előrejelzettekhez képest.

Nem tudom hogy vagytok vele, de egy hatalmas tapsot megérdemel a közösség, legfőképp Banán, neki duplaakkora jár, mert aktívan fejleszti az oldalt/játékot, bőven hozzátesz mindenhez.

Ugyanilyen 2018-at, sőt, jobb évet kívánok, azért írok ilyen hamar mert nem biztos hogy meg fogom találni az esti/hajnali órákba a helyes nyelvhasználatot. :)

Felhasználó
6 éve
Volt már elég időnk megszokni, hogy kevesebben vagyunk mint voltunk pár éve. Már túl unalmas, hogy siránkozzunk rajta. Ezt a korszakot valóban most zárjuk le. Láthatóan már annyival is segítjük a játékot, ha egyszerűen csak felmegyünk és játszunk. Ez az év azért is hozott fellendülést a sok Banán által felsorolt újításon kívül, mert MERTÜNK játszani, ha néha egyedül várakozva vagy ketten, de kitartóak és OTT voltunk. 2018 nyara legyen a játék számára egy még nagyobb lendület, mert ha ezt a felfelé mutató trendet jól és kitartóan használjuk ki, akkor jogosan mondhatjuk:Az úton tényleg elindultunk.

Legutóbb szerkesztve FLI által

getbanner.php?n=FLI

Felhasználó
6 éve
nyáron akkora buli lesz hogy $ittesbe rakjuk a stikmun $ztílóját
flags_1