Új üzenet

Felhasználó
9 éve
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Frag Videót szeretnék csinálni, és azt kérném, hogy írjátok le, hogy a stickmunba mennyire állítsam be a vidifelbontást, elsimítást, textúra felbontást, frapsba az fpst. Tudom h a számítógéptől függ az egész, de nem tudom miért nekem kicsit laggol amikor vidizek (Pedig minden minimálison van). És persze nem szeretném ha nagyon ratyi lenne a kép, szerintem ez senkinek se tetszik. Gépem pár tulajdonsága: Intel Pentium 4 CPU 3.44 Ghz, 2 GB Ram, Nvidia Geforce Gt 220. Valamit állítsak kisebbre a stickmunba? Vagy + 1-2 GB Ram megoldaná? Vagy új proci kell?

Legutóbb szerkesztve AnsweR* által

Persze xd majd megduglak xdd

Moderátor
9 éve
Ahogy nézem a processzorod elég gyenge, ez lesz a baj. Érdemes ilyenkor valami olyan videófelvevőt használni, ami nem tömörít, így kevesebb a lassulás, bár jó nagy videó fájljaid lesznek. Igazából lehet, hogy feljebb is állíthatod a grafikát és nem fog jobban szaggatni, mert a proci a béna.
Sajnos ez egy nagy tény, hogy videó felvételhez erős gép kell, így esetleg kisebb felbontás szóba jöhet. Vagy ha van pénzed (nincs mert akkor már jobb géped lenne) vannak külső felvevő kártyák, amik a géptől függetlenül működnek, így nem lassítják azt.
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
9 éve
Köszi. :) és kb mennyire állítsak mindent? Nemrég tudtam meg egyébként, hogy olyan alaplapom van, amibe csak 1 magos procik illenek bele. :(
Persze xd majd megduglak xdd

Felhasználó
9 éve
Actiont tudom ajánlani vidifelvevőnek. Ott be lehet állítani hogy a videó milyen felbontású legyen. Haveromnak van pont olyan gépe kivéve alaplap mint neked, és mikor csinál vidit akkor 720pn Action-nel van kb 50-45fpse

Felhasználó
9 éve
Majd letöltöm, mert most telón vagyok :P Amúgy köszi! :D
Persze xd majd megduglak xdd

Felhasználó
9 éve
Ha minden minimumon van, akkor nem lehet mást tenni.
A kártyán nem múlik, mivel ezek a felvevők általában procit használnak. Gondolom Frapset használsz, azt esetleg lecserélhetnéd Action-re, vagy Bandicamre, vagy mittudom én még mik vannak, amik jobban futnak.
flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
9 éve
Frapset használok, és mint ahogy írtam, ezzel is akad. Bandicamról jobb ha nem is beszélünk.. valamiért amikor vidiznék akkor veszi, és mikor megnézném, akkor képeket add be 10mp között.. most letöltöm az actiont, kiváncsi leszek rá :)

Nagyon jó az ACTION! Köszönöm! Megfelelő beállìtással tökéletes. ^^

Legutóbb szerkesztve AnsweR* által

Persze xd majd megduglak xdd