«1...657658659660661...681» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Nos, akkor sem tudom merre jartal mikor egy eleg nagy dramat kovetoen megbeszeltuk, hogy minden moderator fel fog jarni a Discord csoportba, de nem lattalak meg jelen.

Felhasználó
6 éve
Meh, látom már megint szükség van egy kis helyreigazításra.
Azért, mert te és néhány haverod discordon chatel egész nap, az nagyon nem lesz hivatalos csatorna, és a haverjaidon kívül senkivel nem beszélted meg, hogy minden moderátor fel fog járni discordra.
És, hogy ne legyen félreértés: nem azzal van a baj, hogy pizza moderátor lett(az, hogy mi a véleményem róla, irreleváns), hanem a kinevezés módja, hogy te úgy adogatsz önkényesen másoknak mod jogot, mint ha te szartad volna a spanyolviaszt. és akkor itt felmerül nyilván a kérdés, hogy az enyémet mikor veszed el, mert esetleg bassza a csőrödet, hogy nem nyalom ki a hátsó feled?
Szabeszt fórummoderátornak!

Adminisztrátor
6 éve
Nem az en otletem volt a csoport, jatekosoke. Nekik van fenntartva, az elso nehany honapban fel se jartam. A moderatorok otlete volt, hogy ott tartsuk a kapcsolatot (ezert jarok fel azota), nem az enyem, de raokeztam. (Felig) onkenybol modot azert adtam, amiert merem onkenybol modositani az oldalt is. Perpillanat kotelezettsegemnek erzem, hogy a jatek, es annak kozossege fejlodjon valamerre. Erre kellenek emberek kordaban tartani a jatekosokat, szerintem ezzel nem vitatkozol. Mivel most Nekem segitenek be, igy neveztem ki en. Mikor ilyen bemutatkozo-nezdmafejlesztolettem posztot irtam, beleirtam, es azota tobbszor kihangsulyoztam, hogy nem akarom elvenni a moderatorok feladatait, ahogy eluzni egyikuket sem. Ha helyre akarsz rakni, elobb olvass utana annak, amirol lemaradsz. Termeszetesen nyiltan formalhatsz velemenyt ennek ellenere is.

Szerk.: Ja igen. A Discord csoport ki lett hirdetve, van neki kiemelt topic, es azota is rendszeresen hivunk ra jatekosokat.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve

Elit
6 éve
Szerintem is
yc3T2cJ.png

Felhasználó
6 éve
Mijenigaz

Felhasználó
6 éve
Szerintem is
hüje teis

Moderátor
6 éve

Felhasználó
6 éve
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
6 éve
«1...657658659660661...681»