«12345...15» Új üzenet

Felhasználó
11 éve
Nos Sírius után, hamár említi a Harry Pottert...
Első nevem Perseus volt, s bármely félreértés elkerülése érdekében nem Harry Potterből jöt, mivel ott Perszelusz van, hanem Zeusz fia volt Perseus, még régi általános iskolási rajzórámra visszavezető leg született, utána mikor cs-n is azt mondták Harry Potter fan kitaláltam ezt az egyedi nevet.

Felhasználó
11 éve
A nővérem zuzunak nevezett el, mikor voltam kb. 6-8 éves, onnanstól a szüleim, az osztálytársaim néhanapján így szólítottak.. A szám pedig a születési évemre utal. Ezeket raktam össze 2011. márciusában mikor regisztráltam, azóta sem váltottam nevet. A kis és nagy betű csak csicsa. :)

Felhasználó
11 éve
No ha már ennyire belemerültünk a Counter Strike-ba akkor már....Előző nevem counter volt, mivel ezt sokan hosszúnak találták, Zak barátom kitalálta a Cuni nevet. Hát így lettem Cuni.

Felhasználó
11 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/Ranomi_Kromowidjojo
szerintem, nem kell magyarázni.
Szabeszt fórummoderátornak!

Felhasználó
11 éve
A Beavis és Butthead című rajzfilmsorozatból ő Beavis fel-felbukkanó tudatállapota, amikor túl sok cukrot ésvagy gyógyszert szed be.
LINK

Igazából akkoriban sokat néztem a sorozatot, nem valami kreatív, de egyébként is csak fórumra kellett.
Nézzétek, jó sorozat:)

Legutóbb szerkesztve cornholio által

flatexch2_zpsec96a7e2.gif


Föl-föl-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A
Counter Strike-hangpack Stickmanhez v1.1 (frissített):
Letölthető itt

Neon: – Mihez kezdjünk most, Kombájn?
Kombájn: – Játszhatnánk akár, de sajnos ott van a jelszó Morfológusnál.
Neon: – Morfológusnál?
Kombájn: – Ezt abbahagynád? A hülyeségedet már kijelzi a számítógép is. Itt meg itt.

Felhasználó
11 éve
Az én nevem eredete úgy történt,hogy szokásomhoz híven, CocaCola-t ittam nagy vígan,majd osztálytársam átjött hozzánk, (2 percre lakunk egymástól) ezekkel a szavakkal : Hallod,találtam egy k*rva jó játékot !
Aztán beírogatta ide nekem hogy stickman warfare (mondom magamba : be van ez rúgva) aztán letöltötte,belépett az accjába és elkezdte mutogatni a fegyvereket meg miegymást..persze,a quadro volt az ő kedvence,de én automatikusan a noob-bal kezdtem pályafutásomat.:D
Kicsit eltértem a témától..szóval,még mindig itt volt a kezemben a CocaCola és akkor mondtam neki hogy regisztrálok énis,már kitaláltam egy nevet.Jöttem is regisztrálni,az előbb említett CocaCola-ból lett a nevem eleje,és a Boy-t azért raktam hozzá,hogy elkerüljem a SWAT_ féle félreértéseket.
SWAT_ <3

Adminisztrátor
11 éve
9 évesen akartam regisztrálni a Honfoglalóba.
A Balint foglalt volt, a Bolint is, majd lettem Bolint99 :)

Felhasználó
11 éve
egy barátom muttata a játékot és nekem negyon de nagyon megtettszett és én is regiszrálni akartam de nem tudtam mi legyen a nevem!szavaztunk.a gyilkos vagy valami ilyesmi volt meg a HD vagy Full HD asszem!és én a gyilkos mellet pártoltam de a nevemet átalakítottam gyilkoskaára és mellé még a 2002 vagy202 vagy 12 de a 202 lett .így lettem gyilkoska202 és a bece nevem Full HD
getbanner.php?n=gyilkoska202
special_banner.php?gyilkoska202&Klan:%20-*MG*-%20Magyar Garda%20&5818%20kill&Helyezes:435.

en-1-combined-r.png

Felhasználó
11 éve
Biztos sokan emlékeznek rá, hogy "régen" még botok ellen is lehetett játszani. Ők 25-ig voltak beszámozva, nekem meg megtetszett, hogy olyan, mintha bennragadt volna egy bot. Sajnos elrontottam, és lemaradt egy kötőjel (BOT-26).
dw-gif-the-dead-weather-20340798-500-275.gif

Felhasználó
11 éve
Mi kor nevet kellett választanom ez a szó jutott az először az eszembe, a 33 meg csak odakapcsoltam de pl.: 12 nem lett volna mert ilyenek kellet lennie:11,77
banner.php?tip=3&nev=atka33
getbanner.php?n=atka33
«12345...15»