«12345» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Akkor is,Dani meg kell maradjon a múltnak mint főtroll.

Felhasználó
10 éve
klénit ne detronizáld, mert nem lesz annak jó vége!
E topik megnyitása is trollkodás. Ennek a hírekben lenne a helye medálmutyi címmel. (Hatályba lép a kihirdetés napján. :p)
klénivel forgatják a Torrente 5-öt. Megvédte a killeket, megvédi a medálokat, és engem is. ;)
kléni! Ne győzködd az embereket! Hagyd pár napig, hogy hozzászóljanak az emberkék, utána végiggondolod az egészet, esetleg tanácsot kérsz azoktól (Sapy, Márk, Alex...), akiknek adsz a szavára, végezetül kihirdeted, mit döntöttél. Ennyi!

Felhasználó
10 éve
Azért lenne rossz, mert akkor nekem nem lenne 1 sem.
Tök jó, hogy áthozod az aláírásod az új fórumra, ahol karmának már híre hamva sincs, így az aláírásnak sem. Admin ;)

http://www.youtube.com/skinmonkey77

Felhasználó
10 éve
Támogatom az ötletet azzal a kivétellel, hogy a már nem megszerezhető medálok (példának okáért a 2.0-ás event medál) maradjanak meg. Egyébként pedig a '3 havonta egyszer felnézek a játékba' menetrendem is sűrűbbé válna, legalábbis míg meg nem szerzem a legtöbb medált, amit tudok :P
De természetesen a te szavad dönt, ahogy jónak látod.

Legutóbb szerkesztve Dzsidzsi által

A régi bannerem már nem működik. :(

Felhasználó
10 éve
/off
Nem "kivétellel", hanem "kitétellel". Hülye betonagyú! A napkitörés hatása, tudom.

Felhasználó
10 éve
Ha a killer medálokat is elvennétek, akkor azt egyből megadja? Mert valakik már rég 30k felett van. Vagy ezt hogy gondoltátok?

Felhasználó
10 éve
Egyértelmű, hogy azok se lennének elvéve...

Felhasználó
10 éve
Szerintem a egyéb medálokat nem kéne elvenni mert azok régi emlékek a játérol! De a killer 1-9 elvehenék, meg a hummereseket ! De a heti1-5 medálokat se kéne elvenni ! Mert azért senkise olyan kocka hogy ott üljön egésznap a gépnél!



Felhasználó
10 éve
Istenem, márt megvitattuk ezt pár oldalon keresztül Kedves Blue_Alow...
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."

Felhasználó
10 éve
A medálok elvételét támogatom mivel azok beszerzése mindíg jó buli.Ti döntitek el, de én az összeset törölném a sok bug miatt.Aki meg régóta játszik arról mindenki (aki számít )tudni fogja azt..Mivel már medál toplista sincs ezért egy medál meg nem léte nem oszt nem szoroz..
adrenaline addict


«12345»