«12345» Új üzenet

Felhasználó
10 éve
Hallhattátok már, hogy nemsokára (pár hét) elkészítjük az új medálokat, a mostaniakat felújítjuk, új kinézetet kapnak, meg hasonlók (kivéve a számlálós medálok, azt Hector nem akarja megcsinálni, így Megölt 50 M8-ast MPG-vel medál nem lesz). Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek arról, hogy az újítással együtt töröljük-e a megszerzett medálokat? Nem az érdekel, hogy töröljük-e, vagy se, hanem az, hogy miért lenne jó/rossz, ha töröljük/megtartjuk őket.
Szerintem azért lenne jó, ha újra lenne indítva az egész, mert:
- Rengetegszer volt hiba a medálok megadásában, lehet, a játékosok felének vannak olyan medáljai, amit meg se szervezz, vagy fordítva, eltűnt olyan, amit már megkapott. Így tiszta lappal indulhat mindenki.
- Újra megszerezheted a már meglévőket is. Vélhetően ezt sokan rossznak tartanék, mert jaj, én már megszereztem egyszer a wicked sick medált, és az olyan nehéz volt, minek bajlódjak megint. Ha valaki jó játékos, és egyszer meg tudta szerezni, annak még egyszer sikerülni fog. Visszalendíthetné a már keveset játszó játékosokat is a játékba, hogy az ilyen nehezen megszerezhető medálokat begyűjtsék újra.
- Ha tényleg újra lesz indítva, akkor hallgathatjuk a sírást. Rég volt már ilyen, öröm lesz hallgatni.

Értelmes véleményeket kérek, tehát a meglévő medáljait féltő vérpistikék meg se próbáljanak írni ide.

Felhasználó
10 éve
Szerintem a killeléshez, hammerezéshez kapcsolódó medálokat nyugodtan lehet törölni, mert újra meg lehet majd szerezni.
Viszont a játék korábbi eseményeihez kapcsolódó medálokat nem lenne szerencsés, mert egyrészt az emlék is a játékosnak, hogy mióta játszik, és miket csinált meg(olimpia, fci vb..)
Másrészt ha azok is elvesznek, akkor egy következő ilyen fajta medálnál már kevésbé lesz érdekes a megszerzése, ha benne van a "lehetőség" hogy egyszer esetleg törlődnek

Legutóbb szerkesztve UBORKÁS_FAGYI által

Szigorú vagyok, de igazságtalan!

Felhasználó
10 éve
Én úgy gondolom hogy a régi játékosok nagy részének megvannak a heti medálok. Ők ezért meg a többiek megdolgoztak pl: heti 1.
Ha elvennétek ezt nem lesz sok kedvük még egyszer egész héten kockulni egy medálért amit már egyszer megszereztek.

Szerintem a többi medált egyszerűbb vissza szerezni mint a Weekly medálokat.

Még annyit kérdeznék hogy nem lehetne a medálok egy részét csak elvenni, ami nem a Weekly?

Felhasználó
10 éve
Ez a nem fogok újra a heti medálért kockulni nem egészen igaz. Bizonyítéknak nézzetek rá a mostani összesített toplistára, hányan mondták a pont nullázáskor, hogy sose fognak újra szerezni annyi pontot. Mellesleg pont ez benne a lényeg, hogy mégiscsak küzdjön érte a helyett, hogy hátradől, és büszkélkedik a medáljával.

Felhasználó
10 éve
Mondjuk ahhoz, hogy visszatérjenek a régi játékosok, a társaság színvonalának is kellene növekednie.. Amúgy is, inkább a sok IQ-fighter fog annyit összekockulni.. lehetne mondjuk egy lista, hogy kiknek volt meg az a medál. Aki akarja, újra megszerezheti, ami persze a profilján meg is jelenik..

Moderátor
10 éve
Örülök, hogy lesznek új medálok, de 3-4 éve sokkal izgalmasabb volt számomra a medálok megszerzése, mint most lenne. Nem hiszem, hogy a régi játékosok hajlandóak lennének újra begyűjteni mindegyiket, mégpedig nem azért, mert olyan nehezek lennének, hanem már semmi kedvük hozzá.

Másrészről a bugok miatt egyetértek a törléssel, bár személy szerint nem örülnék neki.
[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Felhasználó
10 éve
Nekem is az a véleményen,ne legyen medál 0-ázás,mert a régi medálok amiket már nem lehet megszerezni az legyen meg annak aki akkor is itt volt már./gondolok a régi eventekre,olimpiai medál,leugrott outról ilyenek/.
Továbbá meg a régiek közül senki nem kockulna újra a heti medálokért sem és az új playerek igy is lenézik a régi inaktív playereket,mert csak xy killjük van meg ilyesmi.
getbanner.php?n=Fradi

Felhasználó
10 éve
Természetesen a 2.0 event, meg focis medál nem tűnne el, csak a többi, amit meg lehet még szerezni.

Felhasználó
10 éve
Stunt medálokat,elérte a 200km/h-t,leugrott outról (most is le lehet ugrani nem?),látta outlandet (gondolom senki sem vak mind a 2 szemére),elért xy killt meghalás nélkül (ma 6 perc alatt 38-as wickedet szedtem MP5-el),látta az űrhajót,
Ilyeneket ki lehetne szedni nyugodtan.
Killer 9 meg Killer 8 medál már kicsit húzósabb,ha pl. a Killer 9 medált elvennék,azért 30.000 killt nem 2 nap alatt kockulsz össze..
A Dani event és VB medálokat meg nem kéne elvenni.

Felhasználó
10 éve
Szerintem a nem megszerezhető medálokon kívül el lehetne venni őket. Hiszen ha valakinek fontos, az megcsinálja őket újból. Kirsche! Nem lehet olyat csinálni, hogy mindenkinek jó legyen. Valaki úgy is szidni fogja klénit, akár mit is csinál.

Legutóbb szerkesztve Bestesbulzebaar által

«12345»