«123456...35» Új üzenet

Moderátor
12 éve
Na jó ... De mégis mi ez?
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
12 éve
Szerintem hanyagold a szakmát. Treborida, megmutatnád a nappalit, amivel a napokban ügyködtél? Niklo, arról végy példát, ő is olyan pocsék modellel állt elő elsőre, mint most te sokadjára, és ő érdekes módon megfogadta a tanácsokat, hallgatott másokra. Na ez az, ahova te még nem jutottál el.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
12 éve
most nem a szépségre pályáztam

You were doing it wrong.
[15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza

Felhasználó
12 éve
Szépen kivan dolgozva,bár nekem kicsit hiányos úgy az egész. Nincs meg az összhang. De amúgy meg szép munka!

Felhasználó
12 éve
Azért tűnik hiányosnak,mert még nincs textúrázva,nálam is így van.De ha majd padló,fal,bútorok,meg minden textúrázva lesz,meglesz az összhang.

Moderátor
12 éve
No, Niklo, kezdj bele valami hasonlóba te is. Ha már ezek mennek, jöhet a "fantázia". De előbb tartsd magad a realisztikus dolgok SZÉP kivitelezéséhez.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
12 éve
A következő azoknak szól akinek van hozzáférése a játék 3d fájljaihoz. Feltöltenétek a híd, a klánbázis és a pantheon modelljeit? A régi link a régi fórumról még egy eléggé régi játékverzióban lévő modelleket tartalmaz!
Előre is köszönöm ha tudtok valamit tenni ezügyben!

Felhasználó
12 éve
figyeljetek pls segitsetek mert már egy ideje nem tudok textúrázni ,mert valamit átálítottam de tudok textúrázni mert mamám gépén(ahol csináltam az ak47-est) tudok :) lécci segitsetek mert otthon (ahol jobb a gép) szeretnék textúrázni mer itt 10-20k élt is elbír a gép az meg 5k-t se :/ lécci segítsetek
photo-1560885.gif_r=1344750696
1162458764e41345e5384c.jpg

Felhasználó
12 éve
Megoldás(vagy 3 hónapig szórakoztam mire rájöttem hogy elkezdhessek modellezni) view -> show -> értelem szerűen pipálgatni(az utolsó részben találhatóakat)

Felhasználó
12 éve
Üdv Néktek stickek! :)
Próbáltam olyan épületötleteket összegyűjteni, amiket még nem nagyon láthattunk itt, a fórumon. Én nem vagyok olyan nagy modellező, hát rátok bízom a megvalósításukat. Remélem lesz majd valaki, aki esetleg megpróbálja elkészíteni ezeket.
Szóval 6 épület van:

Hajó:
Egyik délután néztem a National Geographik - ot, és éppen egy tankhajó lebontása volt műsoron. Mikor megláttam rögtön az jutott az eszembe, milyen jól nézne ki a Stickman - ben. Érdemes azért megnézni, mire gondolok, mer azt nem tudom ide leírni. Neve: USS Savana. A lényeg, hogy úgy nézzen ki, mint egy olajszállító tankhajó. Ha netán készülne belőle egy szép példány és a fő-fő-főnökök is beleegyeznek, hogy legyen ilyen a játékban, én úgy raknám a pályára,hogy a hídról is rá lehessen ugrani, meg a szárazföldről is.

Vár:
Ugye, milyen is egy vár?
Várárok, lőrések, várfal, bástyák, várudvar, csigalépcső, stb. . .Csodálom is, hogy nincs még ilyen a játékban. Nagyon sok mindent ki lehet hozni egy ilyen épületből. Esetleg még lehetne benne börtöncellák, gyakorlóterek, lovagi torna helyszíne, csak a modellező fantáziájától függ. Nekem ez lenne a kedvencem az összes épület közül.

Templom:
Ugyan ezt már sokan említették a fórumon, én most egy olyan templomról beszélek amire még nem gondoltatok. Kedveltebb helyszínné teszi a templomot, ha bejárhatóbb az egész. Itt gondolok arra, hogy pl. fel tudnak menni az orgonához a stickek, ami az oltárral szembe van, vagy kinti erkély, raktárak, szóval ne legyen unalmas.

Elhagyatott repülőtér:
Arra gondoltam, ha már a techeknek ilyen menő fegyvereik, meg reaktoraik vannak, hát kellene egy repülőtér, amin nem muszáj ilyen mai repülőgépeknek lenniük, hanem mondjuk ilyen furcsa járgányok. Lenne vezérlő (a mesterlövészeknek), meg ilyesmi. Story: A techek felépítettek egy repülőteret, hogy elhagyják a szigetet, de nem sikerült nekik, és még itt a szigeten lezuhantak. Lettek túlélők, de azóta senki sem látogatja azt a helyet. Vége.

Favágó:
Ezt az épületet a ti fantáziátokra bízom. És ezt azért is jó lenne berakni a játékba, mert megmagyarázna egy állandó kérdést: Hova a csudába lettek a fák a szigetről? A favágót én úgy képzelem el, hogy legalább olyan nagy , mint a steelworks, és szerteszét hevernek körülötte a farönkök.

Sziget:
Ha már ennyi unalmas ötletet felsoroltam, ideje egy kis extrém dolognak is.Ez csak úgy véletlenül pattant ki a fejemből, de viccesnek tűnik, úgyhogy leírom ide. Na szóval ezt a szigetet csak kocsival lehet megközelíteni, pontosabban úgy, hogy rá kell ugratni. Még az is szóba jöhet, hogy ez a KB sziget mellett lenne(persze ez nem rajtam múlik). Csinálni kellene egy ugratót, hogy végül a kis szigeten érjünk földet. A szigeten még nem sokat gondolkodtam, talán a Harry Potter - ből ismert szellemszállást kéne rárakni.

U.I.:Remélem lesz majd egy jó modellező, aki hozzáfog, és talán még a fő-fő-főnököknek is tetszeni fognak az ötleteim. Ha ezek az épületek szép, jól meg lesznek csinálva kedvelt helyei lennének a stick-eknek.
«123456...35»