«12345...35» Új üzenet

Felhasználó
12 éve
Nem így gondoltam a Fórumot. Van itt elég segítség téma, nézz körül, találsz benne mindent.

Moderátor
12 éve
A tökéletes ellenpélda, hogy NE csináljátok a dolgokat: http://videosmart.hu/video/wings-3d-kezdetleges-haz-modellezese

Nem tudom, kinek a műve a videó, de szívesen elbeszélgetnék vele. Soha többé ne nyúljon számítógéphez!
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve
-A harmadik egy templom. Minden korban volt valamilyen vallás, és annak adtak-csináltak valamilyen szentélyt. Igen, tudom hogy a Panthenon is egy templom de az a mi nagyszerű készítőinknek-fejlesztőinknek lett állítva. :) Másrészről szerintem nagyon sokat ki lehetne hozni egy ilyen épületből ( tornyok, belső padok, csicsák-fesmények stb. ) kedvelt helyszín lehetne ha valaki átgondoltam, szépen megcsinálná.

Én már modelleztem 1-2 templomot. Az utolsó még tetszett is a laikusoknak. Szóval szívesen csinálnék még egyet amit szépen kivitelezek és szánok rá időt.

Moderátor
12 éve
Niklo, ha továbbra is ilyen modelleket publikálsz, hamar össze fogom szedni neked a 25 pontot. Azt meg hidd el, te sem akarod. Tanulj meg végre modellezni, hogy jobbnál jobb, minőségi munkákkal állhass elő. Jelenleg csak a sz@rabbnál sz@rabb kategóriát sikerült megütnöd. Ilyesmit nekem sose lett volna pofám publikálni (és nem is volt, pedig én is 12 voltam, mikor a Wings-el megismerkedtem), nem hogy még büszke is legyek rá. Szóval legyél szíves, és állj le az ilyen förmedvények gyártásával, majd akkor postolj ide bármit is, ha már megtanultad használni a programot, és tudsz is benne elfogadható munkákat létrehozni. Vagy ha ez nem megy, hagyd a pitsába az egészet, jelen körülmények között mindenki azzal járna legjobban.

Treborida, te meg ne dicsérgesd. Láthatod te magad is, hogy ez a modell pocsék (pláne miután megnéztem a másik topikban a jeep-ed), az ilyen kritikáknak az lesz csak a vége, hogy továbbra is az ilyen ocsmányságokat fogja gyártani ...

Plusz igen, ha már másik topik. Az általánosba ne a modelleiteket postoljátok, erre van külön téma is.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
12 éve
Újabb oktatóanyag: http://sadypisten.blog.hu/

Auto-smooth és Hard Edges.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
12 éve

Felhasználó
12 éve
Tudtok nekem ajánlani egy olyan wings verziót amiben kevesebb funkció van / sokkal egyszerűbb a kezelése?
Xbox LIVE GT: N3wbee117

Moderátor
12 éve
A wingsnél kevés egyszerűbb progi van, ez most nem fikázás. A wings tud jó pár dolgot, de nem olyan magáért érthetődő minden funkció mint mondjuk egy 4x többet tudó programban (ami nem ingyenes). Tehát ez a progi ingynes és mindent tud amit lényegében kellhet ide, de nehéz rájönni, hogy mi micsoda. Ajánlom a youtubeos tutorialokat ha tudsz angolul! :)

Felhasználó
12 éve
Eddig egy tutorialt néztem, de szerintem te félreértetted hogy mit kértem. Én egy régebbi wings verziót kértem (egy kezdetlegesebbet) amiben egyszerűbb a textúrázás, és kevesebb funkció van, mert én egy csomót fölöslegesnek találok. ;)
Xbox LIVE GT: N3wbee117

Moderátor
12 éve
Akkor nem kell használni, ennyi. Hidd el a Wings is nagyon keveset tud a profibb programokhoz képest. Régi verziót meg szerintem semmiképp ne használj, sok hibával fogsz találkozni, meg az is lehet, hogy máshogy kezelte még a .wings formátumot, és más nem bírja megnyitni a jelenlegi verzióban.
«12345...35»