«123456...16» Új üzenet

Moderátor
6 éve
Csak egy megjegyzésem van. Phpmyadminból érdemes egy exportot/backupot tolni mielőtt az ember berak egy pontszám állító php kód újítást.

Adminisztrátor
6 éve
En navicatbol csinaltam.

Adminisztrátor
6 éve
A MAI NAP FOGOM MEGCSINALNI A SZEZONALIS MEDAL RENDSZERT! EZALATT EL-EL FOGNAK TUNNI A MEDALOK AZ OLDALROL, DE NEM AZ ADATBAZISBOL!

Felhasználó
6 éve
A nagy medál nullázás 2017.07.20 ~RIP in peace medals.
flags_1

Adminisztrátor
6 éve
Nos akkor. A medal rendszer valami nagyobb overhalt fog maga utan kovetelni mint gondoltam, igy erre is a szezon vegevel kerul sor. Addig is az eddig megszerzett medalok a profilon megtekinthetoek. Ha valaki ujat szerez, ad csak szezonalis medalnak fog szamitani, egy szezon vegen lesz osszefesulve a permanens medalokkal (amik latszanak a profilon). Ez marad a rendi minden szezonnal es ligaval.

Na most, ahogy mondtam a teljes overhaul varat magara, addig is ket dolgot kell figyelembe venni:
1, A medalok, amik osszesitett statisztika alapjan mukodnek, azok automatikusan kiosztasra kerulnek (pl osszes kill alapjan), amint egyet olsz*.
2, Mivel meg kell varni, amig a szerver valami backupot csinal errol az allapotrol, igy lehet, hogy bizonyos medalok minden belepes utan ujra megszerzodnek. Ezekkel ne foglalkozzatok, nem fog felhalmozodni.

*: Egyebkent is csak akkor kapod meg a kierdemelt medaljaid, ha oltel egyet, es akkor is csak a kovetkezo szerver updatenel, mint a killeket (kb 5 perc).

Szerk.: Ezzel ket uj misszio is bekerult a jatekba, ezek medalokon alapulnak.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
6 éve
Annak, aki szebb grafikaval tudja abrazolni egy levelen az evszakok mulasat, felajanlok egy kozepes zsakbamacskat. Meretek es alap koncepcio: http://stickman.hu/sablon/img/leaf2.png Az oldalon lehetoleg 20*20, de inkabb 30*30 pixelen fog megjelenni.

Felhasználó
6 éve
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31WE7iv5ksL.jpg

Viccen kívül googlezz rá hogy leaf 4 season, bár a felbontás nagyobb lesz =)

Adminisztrátor
6 éve
Nem valami nagy segitseg. Ennyit a mostani logo is tud, csak ronda.

Felhasználó
6 éve
Ha játszanék
Ezra_Bridge

Adminisztrátor
6 éve

Senki sem tart vissza lolol
«123456...16»