«12345...16» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
FONTOS KERDES

Szeretnem a medalokat szezononkent nullazni, hogy a szezon alatt ujra megszerezhetoek legyenek. Ez azt jelentene, hogy a mostani medal rendszer megszunne letezni, mindenki elvesztene minden* medalt. Kovetkezo szezon elejen megint. Leszamitva olyan medalok, mint a fejlesztoi, husveti, bajnoksagert jaro medalok. Lesz 3.0 utan egy masik "achievement" rendszer, ami osszetettebb, konnyebben bovitheto is, de nem szezonalis.

Mit szoltok ehhez?

Szerk.: Azert lenne ez jo, mert akkor nem csak "szerezz 10k killt" misszok lennenek, hanem pl ilyen-olyan medalert kisebb jutalmak. Illetve ha a liga rendszerre atallunk, akkor lehetne egy heti verseny legtobb medalt vagy kinevezett medalokat megszerezni.

Szerk megint: Oszinten arra vagyok inkabb kivancsi, hogy tudtok-e NAGYON jo indokot mondani amellett, hogy hianyozna.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Jó ötlet adom.
flags_1

Felhasználó
6 éve
Változtasd csak meg,a jelenlegi rendszer úgy is minden 2. embernél hibás.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
6 éve
legyen egy archiválás mindenképpen hogy eddig kinek mi volt, és utána lehessen visszanézni hogy seasononként kinek mi volt meg. pl ilyen táblázatban, lenyílós/ bármilyen rendszerrel. Az eddigiek egy részét nem hiszem hogy nagyon megcsinálnám, szóval szeretném ha nem kéne most lescreenshotolnom őket

edit: de amúgy az ötlet nekem is tetszik

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Felhasználó
6 éve
Az archiválás témát részben támogatom. Csak annyiból nem, hogy most néztem, nálam elég sok medál hiányzik. Így nem hiteles a dolog.
Viszont Bani megspórolna magának (is) pár napnyi csuklást.

Felhasználó
6 éve
A hummeres medálok is maradnának?
QEFPCUtvAwMGVggYEgVQ
QE9ACUtvAwMAAlNPQgVQ
Stickman_Warfare_2012.12.14._13-56-22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
getbanner.php?n=Zsolt35
Untitlsssed_1_copy.jpg

Adminisztrátor
6 éve
Nem, csak az egyszer megszerezhetosek vagy fontosak maradnak permanensen. De elobb-utobb csinalnek egy rendszert, ahol minden medal megjelenne amit valaha megszerez a jatekos. Szoval ha egy szezonban a camper 1 van meg, kovetkezoben hummer speeder, de camper 1 nem, akkor ott mutatna mindkettot. Valszeg ez ugy mukodne, hogy szezonok vegen a megszerzetteket osszefesulne az eddig megszerzettekkel. Amugy ha lesz ma fel oram leulni rendesen a gepemhez, akkor egy uj meglepetessel is szolgalhatok a missziokhoz. Majd eszreveszitek.

Szerk.: Done.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
"Szoval ha egy szezonban a camper 1 van meg, kovetkezoben hummer speeder, de camper 1 nem, akkor ott mutatna mindkettot"

oké, csak legyen egy hely ahol mutatja a pre-seasont is :P

Adminisztrátor
6 éve
Ertelemszeruen az lenne az alap "adatbazis". Egyebkent akadt egy kis idom (nagytakaritast tartunk ma a lakasban meg ami vele jar), szoval irok a lootbox zsakbamacska rendszerrol. Akkor fog kiteljesedni, mikor a medalos dolgot is megcsinaltam, illetve a fegyver statisztikakat is. Lenyegeben ezek lesznek a jutalmak, amik szezon vegen kiosztasra kerulnek a nyers kill jutalom mellett. A zsakbamacskakbol nem fog kill esni, hanem egyeb. Ezeknek a fele titok, mert 3.0 resze, de ha egyszer eljutok odaig, akkor esetleg fegyverskinek vagy fejfedok. Perpillanat, mivel a zsakbamacskak 3.0-ig bevalthatatlanok, csak elmenti majd oket a rendszer, es lesz lehetoseg kibontani oket. Kesobb szezon vegevel automatikusan kinyilnak majd.

Felhasználó
6 éve
ez tetszik :)
«12345...16»