«1...910111213...17» Új üzenet

Adminisztrátor
5 éve
KOZERDEKU KOZLEMENY!

Sajnos vasarnap nem tudok majd gepkozelben lenni, igy SZOMBAT este hatkor lesz Headhunt zaras.

Adminisztrátor
5 éve
Nem kifejezetten event amit be akarok jelenteni, de erinti oket, igy ide irom. Vasarnap este akarom beinditani az uj featuret. A lenyege a kovetkezo: Minden jatekban toltott n perc utan kapsz x darab StickCoint (eredetileg pszeudo-kill lett volna a neve). Egy peldan keresztul irom a lenyeget:
Tegyuk fel, hogy most tolti fel az adatbazis a legutobbi frissites ota szerzett killjeid. Mondjuk otot. Ha van legalabb ot StickCoinod, akkor 5+5 killt ir be, de vesztesz 5 StickCoint. Ha nincs, akkor szimpan megkapod az ot killed.
StickCoin ugy szerezheto, hogy be vagy lepve a jatekba. Ilyen egyszeru. Kapsz 100-at minden nap mikor belepsz (es megvarsz egy frissitest), es beirja, hogy eddig az elso bonuszt kaptad meg ma. A kovetkezo bonusz "kapott bonuszok szama * 20" perc mulva kapod (azaz eloszor 20, majd 40, stb), meghozza "kapott bonuszok szama * 100" mennyisegu StickCoint. Annak, aki gyengebb matekbol: Ha 5 oran at fent vagy, a nap vegere lesz 1500 StickCoinod. Kill se kell, csak fent afkolni eleg.
Na most jon a legjobb resz. Ezek a coinok egesz heten megmaradnak. Azaz ha het kozben nincs idod jatszani, hetvegen szinte vegig mintha szemelyes doublekill evented lenne (ha het kozben afkoltal eleget hozza). Azonban minden hetfo reggel 0 coinrol indulsz.
Az alap otlet az lenne, hogy reggel mikor felkelsz beallsz panthihoz, es mire hazaersz sulibol/melobol, ott var a jatek belepve, 1500 killnyi double killel. Majd meg lesz csinalva, hogy aki mondjuk 30 perce nem szerzett killt, azt /online (AFK) flaggel mutassa, szoval nem lesz az, hogy azt latod 30 online, de mindenki afkol.
Azert az eventekhez irom, mert a nyilvanvalo double/triple coin eventeket leszamitva volt egy masik eventes otletem, ami ugyan majd szezon lezarta utan lesz csak, de bespoilerezem nektek:
"Hangzatos szamu" StickCoinert kiirhatsz egy missziot valami misszio keszito template alapjan. Peldaul: "Szerezz 10|100|500|1000|... killt GUN-ban|TECH-ben|Adott fegyver(ekk)el, napi|heti|osszesitve. A valasztasok alapjan a rendszer automatikusan felajanlja a jutalmat a misszioert. DE! Ez egy olyan misszio, amit rajtad kivul barki felvehet. De ha teljesitik, ok megkapjak a felajanlott jutalmat, de pedig annak a negyedet. Azaz ha legalabb 4 ember megcsinalja, mintha Neked is kesz lenne.

Moderátor
5 éve
Tehát futtassa mindenki fölöslegesen egész nap a gépét, pazaroljon energiát, és a végén arányaiban ugyanott vagyunk ahol most.

Adminisztrátor
5 éve
Nem feltetlen. Nyilvan ha aktivan jatszol is szamolja, es delutanonkent vannak akik 1-2 orat jatszanak. Ennek resze, illetve kovetkezo nap eleje igy mehet kvazi double killnek. Azoknak lenne ez erdekes/erdemes afkban, akiknek amugy is menne gepe. Peldaul mas hasznalja amig o elvan, addig a hatterben siman mehet windowedben. Vagy csak gyorsan belepni amig tanul/hazimunkat csinal az ember, hogy az a 20 perc 1 ora se "felesleges" legyen.

Felhasználó
5 éve
Szerintem ez elég rossz azoknak akik aktívan játszanak. Például valaki 5 órán keresztül játszik, szerez 500 killt és 1500 StickCoint. De több ideje már nincs hogy játsszon, viszont valaki meg csak fellép és egész nap egyhelyben áll, az több pontot fog szerezni mint az aki játszott 5 órát.
getbanner.php?n=Yanyk

Adminisztrátor
5 éve
Nem azert kapod a killt, mert afkoltal a jatekban. Ha aktivan jatszol, minden nap belepeskor kapsz 100-at alapbol. Azaz az elso szaz killed ketszazat er. Ez ido alatt valszeg elteluk husz perc, akkor kapsz meg 200 coint, azaz a kovetkezo 200 kill 400-nak felel meg. Ha ez ido alatt eltelik meg 40 perc, akkor kapsz 300 coint, stb. Aki aktivan jatszik nyilvan hamarabb "elkolti" a coinjait, mint aki csak be volt lepve. Azt volt eredetielg pszeudo kill a neve a dolognak, mert gyakorlatialg kill, de nem kapod meg, amig ki nem erdemled.

Adminisztrátor
5 éve
Headhunt lezarva, a gyoztesek megkaptak a jutalmat!
Yeti SnowFlake ellen, +1909 kill
yannikschulz david_rossz ellen, +453 kill
Emerald13 buldog ellen, +166 kill
Bujdosó oscar001 ellen, +325 kill
Zwack es nahida0726 harcos_3 ellen, +17 kill fejenkent
Gratula nekik! A kovetkezo kor hetfon reggel indul (varhatoan).

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
5 éve
Sorry hogy tobbe-kevesbe eltuntem megint, zh het. Jobb esetben jovo het vegere megtudom, hogy mibol es hogyan lesznek vizsgaim, aztan raallok a szezon rendszer ujradobasara. Ekozben Was munkassaganak koszonhetoen nehany event mar bevetesre keszen all, valszeg a kovetkezo hetekben ezek fognak menni. Valami specko karacsonyi dolgot is szeretnek, az meg eldol.

Felhasználó
5 éve
Karácsonyfa mikorra épül meg a Panti mellett? :P
6wWru.gif QmEItWY.gif
Iratkozz fel:
http://www.youtube.com/user/davidrossz


❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ✔ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ❞ ¿
♥ ❣ ♂ ♀ ☿ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ☤ ✘ ☒ ♛ ▼ ♫ ⌘ ❝ ¡
♡ ღ ツ ☼ ☁ ❅ ♒ ✎ © ® ™ Σ ✪ ✯ ☭ ➳ 卐 ✞
℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € Ft ∞ ✫ ★ ½ ☯ ✡ ☪

Felhasználó
5 éve
Ohh tényleg, ezt adom!

Legutóbb szerkesztve Emerald13 által

getbanner.php?n=Emerald13
«1...910111213...17»