«1...67891011» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Banán, ha esetleg elkészül a 3.0 akkor csinálj már nekem pár videót róla és csinálok belőle egy promo-t, amit majd hirdetek.
❤❤❤❤stickman❤❤❤❤
percent_0
sajtbalnauserbar.png

Adminisztrátor
6 éve
Jah, gondoltam magamtol is csinalok egy promo videot/trailert.

Adminisztrátor
6 éve
Igy a szezon elso hetenek vegen szeretnek irni egy kis osszefoglalot, hogy hogy is allunk. 3.0-val kapcsolatban is, ezert ebbe a topicba irom.

Szamomra kellemes meglepeteskent szolgalt, hogy nem csak napi 3-4, hanem akar napi 10-20 jatekos is megfordul most a szerveren, utobbi estenkent akar 12-16 jatekos egyszerre. Ez szerintem marha jo, tekintve, hogy a szezon eloszor csak egy "ki tud a legtobbet olni x ido alatt" verseny volt. Aki a szezonalis toplistara hajt annak tovabbra is ez lesz a helyzet, de lehet, hogy a missziok teljesiteseert majd jarni fog valami pont is, es az alapjan csinalok egy masik toplistat.

Ha mar a jovo szoba kerult, a szezonok valoszinuleg evente 4 alkalommal (minden evszakvaltaskor) lesznek megrendezve, es kb 2 honaposak lesznek. A koztuk fennmarado idoben lesznek a liga versenyek, amik esetleg egy hetesek, egy naposak, netan nehany orasak lesznek. Ebbol a tenybol fakadoan tobb olyan missziora is kell szamitani ligakhoz, mint most az Ugyessegproba, amit gyakorlatilag egy ora alatt, barmely nap meg lehet szerezni. De azt is meg akarom jutalmazni majd valahogy, aki minden nap, vagy szinte minden nap fent volt.

A ligakat ossze akarom majd vonni a korabban irt eventes rendszerrel, hogy "minden kedden este hattol lesz celkereszt" es hasonlok. Igy az ilyen versenyek meg erdekesebbek lehetnek. Esetleg extrem szituaciok, hogy minden fegyver 10 masodpercenkent csak egyszer tud loni. De az ilyenek nagyon rovid ligak lennenek, es olyan jutalom is jarna a gyozteseknek.

Ezek a jutalmak, meg ugy egyebkent a missziokert jutalmek, egyelore 3 kategoriaba tartoznak. Nyers kill bonusz, amit mindenki ugyanugy megkap ha teljesiti a missziot (pl 200 kill). % kill bonusz, ami a teljesitmeny alapjan mas es mas. Illetve zsakbamacskak. Ezekrol kerdeztek tobben is engem. Ugy kepzeljetek el, mint lootboxok. Elore elrendeltem, hogy melyikbol mi "esik". Egyelore nem arulom el mi, mert nem akarom leloni 3.0 titkait, de a nagyobb zsakbamacskaba tobb minden van, es "ritkabb" dolgok is. Peldaul ha a kicsiben az lenne, hogy 60%, hogy esik 10 kill, akkor a nagyban 90%, hogy esik 100 kill. Gondolom ertitek. A nagyon messzi jovoben az ilyenekbol eshet pl fejrevalo vagy fegyverskin.

A 3.0 allapotarol is egy kicsit. Gyakorlatilag a zsakbamacska jellegu dolgok mar keszen is vannak, de nem tul sok ertelmuk lenne, amig a jatekhoz is vannak kotve. Helyesbitve, a jatekban valo megjelenes csak a csicsa resze, de nem lehetne 3.0-nak nevezni, ha csak az oldalt frissitem. Plusz akkor a felvezeto event is elmaradna, meg nehany egyeb funkcio (pl Kreg chatbot, gagyi spectate, scriptrendszer bovites). Nehany jovobeli dolgon is mar elkezdtem dolgozni, pl a klanepuleten, illetve magat a modellt valaki mas kesziti nekem (ha nem szeretne nevtelen maradni amig elkeszul, akkor irjon nyugdtan ide, de akkor mar muszaj lesz befejeznie az egeszet mwahahaha).

Fel vannak irva egyeb otletek is, mint pl a celzas kozbeni egererzekenyseg, vagy az oldalra az uzenofal jobban elo-chatte alakitasa. Meg bugfixek. Ezekre nem tudom mikor kerul sor, mert sokkal nagyobb otleteim is vannak, amiken el sem kezdtem igazan dolgozni.

Szerk.: Szezonokhoz ilyesmire is gondoltam, hogy kiirok mondjuk 30 kisebb kihivast, pl amihez csak 1 medal kell, vagy keves kill, stb. Es aki 10-20-30 ilyent megcsinal, azert is jar jutalom. De ahhoz kell majd egy szebb szezon felulet.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
6 éve
shhtutira nem a zsakbamacskak

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
(Nagyoooooooon) Regen volt arrol szo hogy lesznek madarak es halak. Megvalosithato az meg? Vagy mi okbol nem jött meg össze?
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve
Meg a sajtbálnák látszódhatnának is, ha már azok elvileg a sziget környékén lévő vizekben élnek!
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
6 éve
Szerintem egyelore azert nincsenek, mert nincsenek animaciok is. Sima hal modellek korozhetnenek a vizben, de nem ugy nezne ki, mintha usznanak. Madarakkal meg bajosabb, mert azoknak csapkodni kene a szarnyukkal.

Adminisztrátor
6 éve
Egyebkent madarakat amik ha nem kell csapkodjanak nagyon egyszeru lenne csinalni, es korzhetnenek a magasban. De mint propok lennenek jelen, szoval csak bizonyos grafikai beallitas mellett latszodnanak egyaltalan.

Felhasználó
6 éve
Ha lesznek madarak, kellenek fák is.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
6 éve

Amikről aztán majd a kedves játékosok fejére pottyanthatnak.
They spun a web for me...
«1...67891011»