«1...56789...11» Új üzenet

Moderátor
6 éve
Ha nagyobb eredményt szeretnénk, akkor majd a 3.0, vagy a bajnokság előtt minden regisztrált e-mail címre kellene küldeni egy üzenetet
Ha hirtelen 20.000+ emailt kiküldene az oldal, instant a spamba kerülne minden nagy szolgáltatónál
----
Szoval ha nem lennenek hiresebb jatekok nagy cegektol akkor lenne itt is jatekos, igazad van!!!44!
Amikor nem volt hiperszuper elterjedt a cs/lol/dota magyarországon, akkor persze hogy volt itt játékos
De kérdezd meg mit játszanak mostanság azok akik itthagyták a stikmunt: vagy a felső trió valamelyikét, vagy az indie címeket (< eg.GoldenBoy)

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Adminisztrátor
6 éve
Zodiac mar leirta kb ami hozzafuznivalom lenne, elotte meg en. Szoval osszekombinalom a kettot egy mondatba. Csinalom, mert van ra idom es kedvem, amit semmikepp sem lehet rossz dolognak tartani.

Szerk.: Kicsit bolcselkedek tovabb inkabb. Szigoruan veve a dolgot, a regi jatekosok visszahozasa nem fontosabb, mint uj jatekosok szerzese. Mindeketto gyarapitja a kozosseget. Mindig is 2 modon kerultek ide jatekosok. Az egyik aki valahogy megtalalta googlen vagy iskolai gepen, a masik akit ugy hiv ide valaki. Ha 3.0 eleri a celjat, es hirtelen az itt levok elkezdenek tobbet jatszani, igenyuk lesz kivel jatszani. Vagyis sajat motivaciobol is meg fogjak probalni elerni ismeroseiket, akik kozt lehetnek regi jatekosok is. Aztan ok az oveiket es igy tovabb. Plusz mellette meg mindig ott lesz azokbol a "rendszeres" frissules, akik csak ugy tevednek ide. Jobb esetben. Mert perpillanat ha valaki idetevedne, es netan 1-2 alkalom utan megtetszik neki a jatek, mit lehet itt igazabol csinalni? Oh van toplista! Oh de sose eri utol az elsoket. Nem fain. Egy CS:GO vagy mas jatekban, ahol van fejlodesi rendszer, ott nem mindig a legjobbakhoz meri magat az ember. Nem az a lenyeg, nem is kell. Ugyan level progresszio tovabbra sem lesz bevezetve itt, de amit tervezek megiscsak valami mas celokat fog adni a jatekosoknak.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Elit
6 éve
Szerintem az alapvető probléma az, hogy szerintem akik manapság PC-n játszanak, a Steam-es játékokon kívül másra nem is nagyon harapnak. Az egésszel az a baj, hogy van, aki lehet ismeri régről, de ha csak úgy lát egy hirdetést a 3.0-ról, nemhiszem, hogy egyből ugrik, mert hasonló játékokat megtalál jobb grafikával, és több opcióval, és kurva nehéz lesz azt elérni, hogy ide jöjjenek, egyáltalán megnézzék. Sajnos a külföldiek sosem voltak akkora létszámban a játékban, hogy kint is elterjedjen rendesen... Valahogyan annak a módját kell megtalálni, hogy hogyan tudna elterjedni a játék, akár nemzetközileg is.

Felhasználó
6 éve
Nekem általában az a bajom hogy nem állandó ablak van hanem ha megnyomom pl a Start gombot kidob a játékból
a másik az hogy az index újságíróival beszélni kéne vagy valamelyik másikkal akik foglalkoznak az ilyen magyar játékokkal. :P

Felhasználó
6 éve
Megpróbáltuk, nem nagyon jött össze.

Felhasználó
6 éve
Tegnap nosztalgiázásból egyik barátommal játszottunk egy kicsit, 3-4 év kihagyás után. Lehet, hogy azért, mert csak ketten voltunk, de nagyon rámentünk a játék fun faktorára. A 3.0 utáni verziókhoz az ötletek is ezt fejlesztenék, szóval szerintem királyok lennének.

1. Eventek mindenképpen kellenének, hogy a játékos 1 hét játszás után ne érezze azt, hogy kimaxolt mindent.

2. Képesség kártyák nekem sem tetszenek, ha képességet lehet fejleszteni, akkor a játék elveszti a lényegét, hogy mindenki ugyan azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik. E helyett új fegyverek kioldása lehetne egy opció. Olyan fegyverek, amik nem erősebbek, csak mások. Pl amikor utoljára játszottam, még csak 8 fegyver volt a játékban. Ha tegnap a 2 új fegyver kioldáshoz lett volna kötve, akkor égen földön keresnék most játszópajtásokat, hogy kioldhassam őket.
Vagy egy teljesen más oldalról is meg lehet közelíteni a témát, olyan dolgokat kap az eredményes játékos, amik a játékot nem befolyásolják. Pl. új fejrevalót, festést a kocsira, a táblázatban a neve mellé egy kis jelvényt, stb.

3. A kihívások is nagyon tetszenek, szerintem szuperül működne.

Ja, és amúgy köszi, hogy csinálod a 3.0-t, nagyon örülök neki, hogy a tegnapi első benyomás ellenére nem halt ki a játék, és valaki még ennyire foglalkozik vele. Jó munkát! :)

Legutóbb szerkesztve denes1es által


Adminisztrátor
6 éve
A feloldhato dolgok mint fegyverskinek, fejfedok, ilyesmi, mar regota tervben van. Nalam is, de nem hiszem, hogy 3.0-ban mar meglenne, mert az nehez dio lesz.

Egyebkent egy pici spoilert dobok arrol, hogy mi(k) a legambiciozusabb terve(i)m:

1, A modderek kezebe tobb eszkozt adni.
Ezt mar az elott is elkezdtem, hogy Alextol kertem hozzaferest rendesen. Ezek voltak az ilyen prop halalfureszes dolgaim, esetleg videokhoz lehet fel van toltve. Azt akarom, hogy ilyen, es hasonlo dolgok jobban ossze legyenek kotve a script rendszerrel, az pedig ki legyen bovitve. Akar olyan mertekig is, hogy falon kapcsolora nyit ki ajtot, vagy jelenit meg platformot.
2, Kihivasok
Ezek ilyen heti missziokkent is elkepzelhetoek, mint "Olj 500-at a heten M4-el", amik minden heten random valasztodnanak ki. De lehetne egy permanens ilyen missziosorozat is amolyan "sztorikent". Na a kihivasok legszebb resze az lenne, ha kalandparka vagy bscre hajazo kis terkepeken lehetne vegigugralni, kapcsolokat huzogatni a tovabbjutashoz, mozgo platformokon ugralni, ilyesmi. Esetleg co-op modban is, vagy kifejezett klanoknak szolo mapok.
User made challenges
Ha az elozo ket concept sikeres, es osszefolyik, akkor a modderek is tudnak majd ilyen kihivas palyakat csinalni. Ezekhez lenne egy felulet mint a modfeltoltos most, ahova kitehetik. Ezutan elbiralasra kerulne, hogy "nem tul nehez, nem tul konnyu, nem nez ki szarul, stb", es ha el lesz fogadva, akkor bekerul egy tarhelyre. Na ekkor jon a tenyleg legnagyobb ambicioval kitervelt otletem. Jatekon belul lenne tobb szimulacios szoba, ahonnan a jatekos az ilyen kihivas mappokra menne. Ha beirja az oldalra feltoltott mappok kozul az egyik azonositojat a szim. szobahoz, akkor a jatekbol valo kilepes nelkul azt szepen letolti es betolti neki. Ezt meg uberelve egy ujabb otletem, hogy MODOK KOZT (azonos verziobeli) lehetne ide-oda ugralni mintha realmek lennenek, csak be kell irni az azonositojat mint a kihivasoket.
Techonly/Gunonly/Clanonly features
Maga az otlet abbol jott, hogy hogyan lehetne ajtokat csinalni. Mivel animacio nincs igazan, propok meg kliensoldaliak, igy arra gondoltam, hogy foleg tech epuletekben, lennenek ilyen erofal-ajtok, ahol gunos jatekosok nek tudnak atmenni. Amig a gun megfelelojet nem talalom ki, addig nekik is erofal, csak narancssarga, ott meg techek nem mehetnek at. Ez egeszen addig kibovitheto rendszernek akarom, hogy akar a klanepuletben is lehessenek szobak, ahova akik nem tagok nem lephetnek be, illetve kihivas mappokon coop (vagy verseny) is megoldhato, hogy az egyik fel ezeken az ajtokon mehet at, a masik azokon.

ja igen, es letrak is


Na ezek a legosszerakottabb terveim, amiket el is arulok nektek. Ezek kozul egyik sem azonnal a 3.0, inkabb 3.2 vagy 3.5 korul jutna be a jatekba, ha valaha. Mindet megelozo prioritasu a klanepulet, amirol korabban irtam.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
bhopot a nepnek zabalna mindenki
quality hozzaszolas
"Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless"

Felhasználó
6 éve
Nagyon jó ötletek ezek Bani, de én arra gondoltam, hogy lehetnének kisebb napi op-k (nem kell nagy dolgokra gondolni, hanem inkább csak egy két extra, ami főleg a kezdő játékosok dolgát könnyíti meg picit), mint pl hőkamera, ami a lángszóróhoz volt anno vagy remegésmentes M8, stb... ami mondjuk csak 180 másodpercig tudsz használni egy nap, de másnap újratöltődne, és ha 3-4 napon keresztül szerzel minimum 50 killt, akkor egy picit tovább tudnád ezeket használni egy +30 mp-el, így legalább ez is egy plusz dolog, ami miatt szívesen visszajönnének az újabbak másnap a játékba.
Milyen az ötlet?

Legutóbb szerkesztve suhanc által


Adminisztrátor
6 éve
A kepessegkartyakhoz is nem veletlenul olyan dolgokat soroltam fel, amiknek nincs koze a lovoldozeshez. Plusz ahogy egyszer mar irtam, ha ranezek valakire, akkor pontosan tudom, mit tud csinalni abban a helyzetben. Ha van valami rejtett szuperereje, az nem jo.
«1...56789...11»