«1...45678...11» Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Kepesseg kartyak nem skillek, inkabb perkek. Nem adnak funkcionalitast a jatekhoz, nem adnak uj dolgokat. Passziv bonuszt adnak ilyen-olyan dolgokra.

Felhasználó
6 éve
Biztos jók lennének ezek az új feature-ök, amiről beszéltek, de a játéknak jelen pillanatban sokkal nagyobb hiányosságai vannak. Olyan elemek hiányoznak a játékmenetből, amelyek más fps-ekben már a 2000-es évek előtt alapnak számítottak. Például elég nevetséges jelenet, amikor két sniper ugrál percekig egymás mellett, pedig ha lehetne egy másodlagos fegyver a játékosoknál, például egy pisztoly vagy egy kés (mint ahogy régen volt a lézerkard is ugye, bár az alapfegyverként) sokkal változatosabb lehetne a játékélmény. A gránátot most lehet nem is kellene említenem, amit feltételezem nem olyan egyszerű kivitelezni, bár felvetődik a kérdés, ha már a sztori szerint a tech-eknek lézerfegyvereik vannak, hogy nem tudtak még egy nyomi gránátot feltalálni? :)
"There is only one way to become champion; never fucking lose."

Adminisztrátor
6 éve
Elvetett otleteket nem akarok nem-elvetette nyilvanitani. Lezerkard koraban ott voltam, nem volt jo, nem veletlenul lett kiveve. Sniperrel is lehet helybol pontosan loni (lasd Yeti), vagy ha nem akarsz meele-be menni vele, akkor fuss el valami fedezek moge, razd le aki kerget es lodd ki mikozben teged keres. Granatra a regi szlogen az volt, hogy aki robbangatni akar az menjen robbanos fegyverrel. Ez tovabbra is igy van. Nem veletlenul lettek ezek kihagyva a jatekbol, mert nem akarunk olyanok lenni, mint 23423 masik. Stickman egyik alap feature az egyszerusege.

Szerk.: Innentol akkor, mert nem eloszor mondom, aki uj otletet, foleg elvetett otletet posztod ebbe a topicba, nem buntetlenul fogom torolni. Ez a topic lenyege, hogy visszajelzest kerjek toletek. Ha otletelni akartok, arra ott az Otletek forumresz annak megfelelo szabalyzattal es archivummal. Plusz, a 3.0 lenyege az lesz, hogy motivaciot adjon jatszani a toplistan kivul is, es minden heten felcsalja a jatekosokat jatszani. Attol, hogy tudok keselni, nem lesz tobb kedvem jatszani.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Úgy gondolom, ezek az ötletek nem véletlenül lettek számtalanszor felvetve, mert az embereknek erre van igénye. Ez a beszűkült látásmód pedig nem feltétlenül fogja előre vinni a játékot, néha hallgatni kellene a játékosok véleményére is. Persze most te vagy a kakas a szemétdombon, úgyhogy tégy, ahogy jónak látod.
"There is only one way to become champion; never fucking lose."

Adminisztrátor
6 éve
A jatekosok szamtalanszor akarnak dolgokat, amik elrontanak a jatekelmenyt. Emlekezz, mikor M2-2 kikerult mekkora hiszi volt, es azota is. En harcoltam a legtobbet a regi forum megtartasaert, de az sem feltetlenul vitte volna elore a kozosseget. Nem mas jatekokat kell majmolni, legalabbis nem atgondolas nelkul. Ennyi erovel lehetne HP, skillek, szintek, fejlodes, stb. Az egesz egy nagy clusterfuck lenne. Ameddig az en tisztem a fejlesztes, addig nem akarom sem mas munkajat semmisse tenni (pl epuleteket kivenni), sem radikalis valtozatosoakt eszkozoni a jatek alapveto funkcionalitasaban.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Nem felesleges heti 3 játékosra 3.0-ra fejleszteni a játékost?
❤❤❤❤stickman❤❤❤❤
percent_0
sajtbalnauserbar.png

Adminisztrátor
6 éve
Szabadidomben ugyis programoznek, ennek meg valami ertelme is van. Nem veletlenul az egyik fobb cel a jatekra motivalas.

Felhasználó
6 éve
Nem felesleges heti 3 játékosra 3.0-ra fejleszteni a játékost?

Arra nem gondolsz,hogy egy komoly változtatás,vonzana megint embereket a játékra?
Nyilván benne van a pakliban,hogy "sok munka semmiért" ,de egy esélyt megér a dolog.
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
6 éve
Az szinte biztos, hogy akármit is akarunk/akarsz újítani a játékot, vagy csak újra aktívvá tenni, csak azokat fogja érdekelni, aki most is aktívan itt van (max 25 játékos). Ha nagyobb eredményt szeretnénk, akkor majd a 3.0, vagy a bajnokság előtt minden regisztrált e-mail címre kellene küldeni egy üzenetet, mert senki az ég világon (a 25 emberen kívűl) nem törődik a játékkal, fórummal. Valahogy persze felkapottá kell tenni a játékot, híret is kell neki adni. A stickman befellegzése után sokan átálltak egy másik hasonló játékra. Ameddig van CS:GO, vagy hasonló játékok, nem fognak fejvesztve tolongani a régi playerek, még ha meg is tudják a hírt, hogy valami készülődik itt.
EK
Kevés munkát, sok killt. ;) [S.Y.N.]

Felhasználó
6 éve
Szoval ha nem lennenek hiresebb jatekok nagy cegektol akkor lenne itt is jatekos, igazad van!!!44!
LE A VALVEVAL AZ UBISOFTTAL, AZ EA-VAL ES MINDEN HIRES JATEKFEJLESZTO CEGGEL!!!! A STIKMUN MOST MEGMUTATJA A VILÁGNAK!!!!4!4!44!4
----
No, de most hogy hozzá is szóljak:
Ahhoz, hogy a játék, és a közösség fejlődjön, fejleszteni kell, ezen van most B.
Szerintem tök felesleges ezen görcsölni, vitázni, vagy bármi más. Asszem ez a topic nem arra nyílt, hogy ez legyen vitatva 5 oldalon keresztül. Nem tudom hogy nem lehet annak örülni, ha valaki tesz valamiért. Inkább legyen mindenki hálás, ahelyett hogy ide hozza a negatív, pesszimista csakráját!
éjlyen a 3.0, éjlyen a stikmun!!4!
kléni igazából gyurcsány
«1...45678...11»