«123» Új üzenet

Adminisztrátor
5 éve
Atlantiszi invazió!

Nagyon úgy néz ki, hogy Atlantisz befagyása feldühítette az atlantiszi lakosságot. Inváziót indítottak a mi kis szigetünk ellen! Mielőtt ideérnek, pajzsot kell vonni a sziget köré, nehogy bejussanak. Ehhez pontosan 100.000 killre lenne szükség, hogy az Admin szobor előtt áldozatot mutathassunk. A csatatéren 8 feltöltőállomás került elhelyezésre, ahova belépve feltölti a játékos elhalálozás nelküli killjeit (és saját életével is áldozatot mutat).

2.9.7.2-0.jpg
(kysbox by Banán)

Akik a legtöbb ponttal járulnak hozzá a pajzshoz, azoknak külön jutalom is jár!

Egy kis ízelítő: (by promage111)
IqpORds.png
gcCrLr5.png
9t9QVFg.png
H9Xc5Ws.png

Az atlantisziak várható érkezése: 2019. 03. 01.

UI: Egy régi bug miatt a játékba belépés utáni első killt nem lehet feltölteni.

Legutóbb szerkesztve Was által


Adminisztrátor
5 éve
kysbox brought to you by alkesz services

Felhasználó
5 éve
A csatatéren 8 feltöltőállomás került elhelyezésre, ahova belépve feltölti a játékos elhalálozás nelküli killjeit (és saját életével is áldozatot mutat).
535Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Pantheon
467Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Alcomp
342Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Piramis
565Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Portal
796Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Raktár IDB
533Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Klánbázis
194Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Delta B-C
429Stickman_Warfare_2019_tn._tn.jpg
Híd-Apartment-Fantasy

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
5 éve
ez nagyon király
getbanner.php?n=Yanyk

Felhasználó
5 éve
ez mind szép és jó de már alig van 10-20 játékos aki játszik még

Adminisztrátor
5 éve
Tekintve, hogy nem is olyan reg meg 0-5 volt, szerintem ezek eleg jo szamok.

Felhasználó
5 éve
Szóval a hónapban 80 stick volt fent. Igaz a vége csak pár killig jutott , de semmi haszna nincs ha valaki kiírogatja hogy" jajjmá régen milyen sokan voltak most meg alig valaki".
Egyesek meg kettesek elég sokat dolgoznak azon hogy újdonságokat hozzanak be a játékba hogy megtartsák a kemény magot aki eddig kitartott, hogy régi játékosok érdeklődését ismét felkeltsék megnézzék mi változott mi történik, esetleg új érdeklődőket itt tudjanak tartani.
Nem igazán ok ha azt kommunikáljuk hogy : Minek úgy sincs már itt senki!
Csak pozitívan! ( Zwack-Unicum)
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
5 éve
Juteszembe! Mi van ha nem lesz meg a kellő áldozat? Megtámadnak?
Amúgy szerintem semmi félni valónk nincs ezektől az Atlantisziaktól, sokszor voltam fent de pár oszlopon meg barlangi folyosókon kívül nem sok mindent láttam.
Jó, persze a látási viszonyok is általában korlátozottak voltak, egyszer hogy víz alatt van meg az úszkáló hullák is rontották a kilátást de semmi említésre méltó haderőt nem láttam ott! Szerintem Was meg Bujdi ketten elintézik Őket! :p Ha jó kedve van esetleg Yeti még velük tart eloroz pár maradékot magának, de semmi komoly veszélyt nem látok! :D
Max páran még felmegyünk nézőnek, vagy SEC-ből hozunk pár sticket hogy ne csak az FC-sek izzadjanak mindig a sziget megmentéséért! :)

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
5 éve
"hogy régi játékosok érdeklődését ismét felkeltsék megnézzék mi változott mi történik, esetleg új érdeklődőket itt tudjanak tartani."

Nem fog megtörténni. Nincs időnk erre, tudod, van család, munka, magánélet, etc. Nem mindegyikünk egyetemista akinek két előadás között sincs abszolút semmi dolga. Érdeklődést ha fel is kelti ez az egész akkor is hamar beleun az illető, mert már nem köti le ez a valami.
Tell ya' something, hozzatok innen 1-2 szerencsétlent vagy másszatok be iskolakerítéseken, aztán mint a szatírok ballonkabátban dobáljátok be a stikmunos szórólapokat, hátha valamelyik kis p*csös megnézi.

Legutóbb szerkesztve szityi által

kz > bhop
mhv

Felhasználó
5 éve
Nekem is van család munka magánélet és nem is vagyok egyetemista. Arról szólt volna a mondandóm hogy felesleges az ilyen hsz hogy "huderégenmilyensokanvoltakmostmegalig" amikor ezért a "valamiért" meg azokért akik még itt vannak próbál valaki tenni. Ha nem tud vagy nem akar valaki ebben segíteni akkor csak szépen csendben figyeljen ne vegye rá a többi sticket hogy felmásszanak a híd tetejére és ráugorjanak a jégre!

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif
«123»