Új üzenet

Felhasználó
2 hónapja
Olvastam, hogy Banán még az új botok behozatalával említette, hogy szeretne velük valami single player kampány szerűséget, erre lenne valami ötletnek nevezhető valamim. A jelenlegi botok Banán szavaival élve kicsit "hiperaktívak", tapasztalatom szerint főleg egymást gyilkolják veszett módon, és emiatt meglehetősen nehéz megölni őket. Mivel nem lehetetlen, ezért én úgy gondoltam, hogy a botok érhetnének mondjuk 0,2 pontot, így 5 botot kell eltalálni ahhoz, hogy legyen egy teljes értékű pontod. Persze erre ki lehet találni valami olyan koncpeciót, hogy itt az oldalon lehessen átváltani őket rendes ponttá, esetleg különböző szinteket is bele lehet csempészni (értelem szerűen minél nagyobb a szint, annál nehezebb fejlődni).
Én személy szerint örülnék annak is, ha nem 0,2 lenne a botokért kapott pont, hanem 0,1 vagy annyi sem, így talán nem olyan értelmetlen, ha eltöltesz pár unalmas percet a szerveren, tök egyedül. Természetesen ha van ötlet, információ ezzel az ötlettel kapcsolatban, azt nagyon szívesen fogadom, kíváncsi vagyok a véleményetekre!
getbanner.php?n=Odi

Mások értékelései az ötletről (2 értékelés):


Adminisztrátor
2 hónapja
Időről-időre feljön ez, de túl egyszerű lenne csalni vele. Külön botok elleni toplista kerülhet szóba, de most a szerver újraírása a fejlesztési prioritás.

Felhasználó
2 hónapja
Én szerintem már az is elég nagy előre lépés lenne, ha lenne erre külön toplista -Bár őszintén szólva nem a toplistás helyezés, ami feszegeti az érdeklődésem, hanem simán a játékélmény, ami 0 emberrel, botokkal ugyan úgy működhet. Azt a részét elfogadom, hogy könnyebb lenne csalni vele, de ha így van megcsinálva a játék, az már tudtommal nem számít csalásnak, hisz tudtok róla, ti raktátok bele.. :)
Amit viszont nem értek, hogy miért írtok újra szervert, amikor a mostanin sincs senki. Nem szándékom belétek, fejlesztőkbe beleállni, minden tiszteletem felétek, hogy még mindig kreáljátok ezt az egészet, de (ha már nem előszőr jön elő ez az ötlet) nem lenne jó erre valami megoldást találni? Szerintem nem lenne egy rossz dolog :)

getbanner.php?n=Odi

Adminisztrátor
1 hete
Lel most látom ide jött válasz. Anyway, a szerver rewrite meg egyébként kódbázis kipucolása, bugfixek, stb, ez mind azért kell mert egy feature lefejlesztése most kb 3x annyi idő mint lennie kéne a spagetti miatt, illetve könnyen törhet el olyan rész a kódban amihez még nem nyúltunk mert idétlen cross dependenciák vannak.

Csalás részről pedig továbbra is az a helyzet, hogy sajnos egészen egyszerű a botokat lobotomizálni és pontokat szerezni, amiket a rendszer nagy valószínűséggel nem tudna kiszűrni. Ami unfair lenne az átlag játékossal szemben, aki nem ért a modoláshoz/nem is akar érteni hozzá. Legjobb esetben is honour-system alapon mehetne egy ilyen toplista, amiből valszeg rengeteg dráma születne.