«1...676677678679680» Új üzenet

Adminisztrátor
5 hónapja
randomkodásért

Felőlem folytathatjuk ezt két platformon is. Szóval (ahogy olvashattad ha vetted a fáradtságot visszaolvasni), azért lettetek kidobva, mert a kettőnk közti szép hosszú többé-kevésbé kultúrált beszélgetés után is csak azt szajkóztátok, hogy milyen szar hely már. Amennyiben a felkínált lehetőséggel nem akartatok élni, minden más meg szar, akkor nem kötelező ott lenni. Itt vége is lett volna a sztorinak, és saját belátásotok alapján vagy kiléptek, vagy megpróbáltok beilleszkedni egy közösségbe, ahol most *ti* vagytok az újak. Ezzel ellentétben ami történt az volt, hogy vagy retard tier "randomkodás" ment, vagy a velem való kötekedés. Ami vicces kis adagokban és szívesen bele is mentem a játékba, de folyamatosan nyomni már egyenesen ellenszenves. De egy különböző megközelítésből: rátok lett szólva többször, majd leszartátok --> kickban.

Szerk.: Mielőtt nagyon itt ugyanazt a stílust vennétek elő, míg discordon igencsak engedékenyek vagyunk, de itt az accountotok látja kárát a jó régi büntipontos rendszer miatt, szóval kérlek kultúráltan.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Adminisztrátor
5 hónapja
Wtf.

Felhasználó
2 hónapja
Vérzik a szívem, hogy a játék már alig működik, 13 éve ismerem. Imádtam játszani, felejthetetlenek a pillanatok, amikor megjelentem valahol és már azonnal lőttek is rám. Amikor volt egy két ember akit az istennek nem tudtam kinyírni az industrial district-ben/nél, amikor nem voltak elhagyatott helyek és mindenhol belebotlottam valakibe, amikor egy óra alatt össze lehetett hozni akár a 100 kill-t, amikor éjszakába nyúlóan toltuk a játékot. Hiányoztok emberek, kár hogy mindenki felnőtt és itt hagyta a játékot, bárcsak újra népszerű lenne és sokan játszanának.

Felhasználó
2 hónapja
Pityergek..
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
2 hónapja
Csatlakozom. :(
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
2 hónapja
rip smwf. :(

Felhasználó
2 hónapja
recall the good times
"Körbeutaztam a világot, sok-sok emberrel találkoztam. Minden hegyet megmásztam, minden óceánt átszeltem. Rengeteget tanultam. Ne próbálj lelőni kicsi pisztollyal egy nagy embert. A jóból soha nem árt meg a sok, az önmérséklet gyávaság. Szeretkezem, háboruzom. Ízig vérig elit kommandós vagyok."

Felhasználó
2 hónapja
ja jó volt elmúlt
special_banner.php?Makosdio&Klanom:%20-GCS-%20GCS%20%20&59258%20kill!&Helyezes:1280.
«1...676677678679680»