«1...1112131415» Új üzenet

Adminisztrátor
4 éve
Gondoltatok volna, hogy ide sosem irtam? Gyorsan bepotlom, olyan ures ma a forum.

Anno mikor en kisiskolas voltam, es travian volt a 2. legjobb dolog a vilagon, ravettek, hogy regisztraljak. Ugy gondoltam baromsag, ezert hulye nevet irtam be. Mint kiderult, egeszen megtetszett a jatek, es mas szerverekre is regeltem, azonos nevvel. A nev is ramragadt, es mas oldalakra/jatekokra is igy regeltem. Egeszen amig AQW-n foglalt nem volt a Banan, igy hozzacsaptam egy egyest. Sokaig Banan1, B1, vagy siman B volt. Kesobb, miutan a gyonyoruseges sarga kacifantos B betus hatterembe belelattak a 23-as szamot, atvaltottam a "csak 23" angol megfelelojere, azaz just23 (vagy justB). Megint sokkal kesobb, mivel sokfele foglalt, elkezdtel eleirni ket alsovonalat, __just23 vagy siman __just. Illetve miutan Diabloban a hardcore karrierem 80%-a egy SnakeBurger nevu karival ment le, manapsag a __snae neven futok. Ha nem ismerne itt mindenki mar Banánkent, az lenne itt is.

yay de hosszu lett

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
4 éve
Egyszer játszottam(regisztrálatlanul[harcos_2]) és elkeztek beszélgetni pokerface-szel és megkérdezte hogy csináljon-e nekem egy rigisztrált accaunt-tot. Mondom persze és megcsinálta
Na ezért.

Moderátor
3 éve
már nem emlékszek miért

Legutóbb szerkesztve Doxxy által

Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
3 éve
mhv


A StanderMan random jött.

Felhasználó
3 éve
Ek = a monogrammom. Illetve később rájöttem hogyha valakit kilövök, azt a feliratot kapja hogy; megölt:ek (kiejtve; megöltek )
Kevés munkát, sok killt. ;) [S.Y.N.]

Felhasználó
3 éve
Az én nevem úgy jött, hogy volt egyszer még 2015-ben, hogy átmentem a barátaimhoz Xbox minecraftozni, és akkor ott megkérdezték, hogy mi legyen a nevem, én meg olyan 1 másodpercnyi gondolkodás után rávágtam, hogy Emerald13. Aztán később gondolkoztam rajta, hogy honnan jutott eszembe ez a név, mert magam sem tudtam, és aztán eszembe jutott, hogy valami TV reklámból hallottam volna ezt, aztán mégkésőbb eszembe jutott, hogy ja hát igen! a Prevenar13 reklámjából! És aztán ez így megmaradt.

Legutóbb szerkesztve Emerald13 által

getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
3 éve
Compton egy város. Kis információ róla:

Compton város Los Angeles megye déli részén, Kaliforniában, az Amerikai Egyesült Államokban, dél-délkeleti irányban Los Angeles belvárosától. Compton a statisztikák szerint az Amerikai Egyesült Államok egyik legveszélyesebb városa. Jelentősek a városban a különböző utcai bandák (a Bloodok, a Cripek és több kisebb mexikói banda).

Miért is Compton...

Az N.W.A (ennek rövidítése: Niggaz Wit Attitudes) egy amerikai hiphopegyüttes volt, Compton-ból, Kaliforniából. Az együttes volt az egyik legelső és legjelentősebb népszerűsítője a gangsta rap és West Coast hiphop műfajoknak, és sokak szerint a legfontosabb csapatok közé tartozik a hiphopzene történetében. 1986-tól 1991-ig voltak aktívak.

N.W.A - Wu-Tang Clan - The D.O.C - EPMD - WC - SnoopDogg
Stbstb... művelődjetek.
«1...1112131415»