«1...152153154155156» Új üzenet

Felhasználó
3 éve
Néhányszor utána olvastam a dolognak és mindig bővülnek a leírások. Lehet hogy benne lennék, még nem tudom igazából ahogy ismerem magam félbehagynám a dolgot.

Felhasználó
3 éve
Észrevettem, hogy az oldalon csak minimum 10 karakterrel lehet üzenetet írni, ám láttam, hogy mások ennél rövidebbet tudtak írni, csak én nem? Ez hogy lehetséges? Valamit nem tudok véletlenül?
sztikmenes benner
getbanner.php?n=Muves

Felhasználó
3 éve
így.
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
3 éve
Nekem még mindig nem engedi. Nem vágom. Szóközzel se megy. Mondd már Emerald.
sztikmenes benner
getbanner.php?n=Muves

Moderátor
3 éve
rakj egy bb codeot az üzenetedbe, pl idézd amit emerald írt és látni fogod a szövegdobozban
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
3 éve
nyomogasd meg párszor azt az "[ i]" vagy "[ b]" gombot ;)

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Felhasználó
1 éve
Helló!
Már nagyon régen volt, amikor utoljára játszottam. Feljöttem egy kicsit nosztalgiázni. Közben eszembe jutott egy régi dolog. Amikor anno a régi öletek rendszer ment , akkor valaki felvetette, hogy kéne easter egg a játékba. Valaki a modok közül válaszolt rá, hogy van, csak meg kell találni. Sikert végül megtalálni valakinek? Hátha nyugodtan fogok tudni aludni annyi év után. :D

Adminisztrátor
1 éve
Ha a kifejezett husveti eventre gondolsz, azt paran megnyertek. Mas easter egg gondolom azota van, hogy noob fegyo a jatekban van. Perpillanat mas nincs tervben, de aztan leeht megis. ;)

Felhasználó
1 éve
Az eventről tudtam. Talán még részt is vettem rajta anno. Igazából nem tudom, hogy mi lehet. Ez még az event előtt volt megemlítve. Emlékszem, nagy határozottan nekikezdtem a kutatásnak, de nem találtam sosem semmit. :D
«1...152153154155156»