«123456...28»
Felhasználó
Hírek » Eventek 3 éve

Okes am en személy szerint azert most reklamaltam mert csak most tudatosult bennem mit is jelent ez a 100as szorzó pontosan.

Felhasználó
Hírek » Eventek 3 éve

Aha tehát röviden ez egy libsi szélsőbalos játék amit Soros pénzel! xd

Viccet félre téve szerintem semmilyen játéknál nem működik ez a pszichológia. Ez az egyenlőség amit nyomatni akarsz azt eredményezi hogy senkit nem fog függővé tenni/géphez kötni a játék ami perpill nem ártana ha lenne pár egyed aki felmerészkedik egész nap killelni. Én most például azt tervezem, hogy csak vasárnap fogok feljönni és addig leszek amíg mindenki el nem alszik aztán wow kelek 100K killre. Így max vasárnap lesznek fenn emberek hétközben killelni majdhogynem feleslegessé válik.

Az ötletem amit említettem lehet már nem emlékszel rá, ott van az "ötletek" topicban King of the hill 2 néven. Pont annyi plussz killt biztosítana, hogy felspanolja a játékost és érezze az eredményét de nem barmolná szét az eddig megszerzett killek értelmét. Mert kb most olyan lesz ez mintha egy 2. nullázás lenne. Ennyi erővel minek játszottam eddig, minek öltem bele ennyi időt? Ezzel nem új játékosokat fogunk szerezni hanem el fogjuk veszíteni a régieket!

Saját véleményem szerint a játékosok szeretnek megszenvedni a helyezéseikért. So még annak is elveheti a kedvét a játéktól aki a killt kapta!

(Nézzük a Rocket League-et! Ez év szeptemberéig ott se volt szintlépős rendszer vagyis persze volt csak kevés értelemmel ez is olyan egyenlő esélyeket biztosít mint a stickman (más kérdés hogy itt elég volt a nagy játékos számhoz a készítők kreativitása, a játék élmény, és a kocsik csinosítása) de pont emiatt az egyenlőség miatt jártam fel csak pár meccsre aztán meguntam. )

Felhasználó
Hírek » Eventek 3 éve

Sopronit pls.
Először is hogy tudd Banán én is Sporoni párti vagyok!

Viszont szerintem ez a 100-szorozás a világ legnagyobb hülyesége mert:
-NEM TELJESÍTMÉNYARÁNYOS
-NEM TARTJA TISZTELETBEN A RÉGIEK HOSSZÚ IDŐ ALATT ÖSSZEKOCKULT KILLJEIT
-ELVESZI A KEDVÉT AZ EMBERNEK A JÁTÉKTÓL (mert esetleg nem ér rá vasárnaponként, vagy csak egyszerűen vissza jönne egy régi és látja hogy noname vkik beelőzték mert egy vasárnap csinált 60 killt)
-MAJDHOGYNEM FELESLEGESSÉ TESZI A MISSZIÓKAT (mivel az a királyozáshoz képest így csekély jövedelemmel kecsegtet)
-Ennél már jobb lenne az én ötletem

(További érvek keresése folyamatban)

Felhasználó
Általános » Zene 3 éve

KOWALSKY MEG A VEGA - MINT EGY JEL
https://www.youtube.com/watch?v=t6os3I24CdQ

Felhasználó

Azt találtam ki készítsetek valami vírust ami feltölti a játékot az összes suli gépre az országban! Ez azért lenne jó mert ennek a játéknak mindig is a suli gép volt a gyökere onnan burjánzott ki! Sajnos manapság info órán nem a stickmant tolják sutyiban hanem ilyen Cinemraft-ot meg cs 1.6-ot! A mai gyerekek nem tudják mi az igazán jó! Szörnyű ez a világ! Valahogy vissza kéne csempészni ezt a játékot a gépükre, testvérük gépére, szívükbe, agyukba, tudatalattijukba, tudatfelettijükbe, gyorsgombjukra, C meghajtójukra, háttérképükre, az 5. es facebook profilképjükre, fan pólójukra.

Az én sulis időmben is voltak már jobb grafikával rendelkező játékok de valahogy akkor megfogott! Szerintetek most mi lehet a bibi? Hogyan lehetne ezt orvosolni? Lehet csak egy valakinek kéne letölteni egy suliban és beindulna a lavina?

Szerintem ki lehetne valahogy azt is használni, hogy hungarikum! Csak hogy?

Felhasználó
Hírek » Eventek 3 éve

Reklamalnek :D
Ugye bar neki is meg nekem is 22 killunk volt de ő lőtte késöbb a 22.et akkor miert ő a király?

Felhasználó

A chetben jó lenne ha írná ki lesz éppen a király, vagy pirossal csak önmagunknak.

Felhasználó
Általános » Offtopic 3 éve

vagy na a jelszavát felejtettem el lol xd

Felhasználó
Általános » Zene 4 éve

Freedom Call - The Edge of the Ocean
https://www.youtube.com/watch?v=zPYpUNVTs1o

Felhasználó

rigmus

«123456...28»