«12345...28»
Felhasználó
Hírek » Eventek 3 éve

Karácsonyfa mikorra épül meg a Panti mellett? :P

Felhasználó

Nem tudom mennyire van igény rá de engem érdekelne! :)

Felhasználó
Ötletek » Fejlesztés 3 éve

Wow adom benne vagyok a top 10ben❤

Felhasználó
Ötletek » Fejlesztés 3 éve

Am sztem akar meg a klanoknal is szoba johet a hibernalas! Hogy ha egy tag sem killelt reg ota..

Felhasználó

Jó ötlet!

Meg akár mehetne mindenkinek egy e-mail is az új verzióról!

Felhasználó
Ötletek » KB WAR 3 éve

A térkép alatt írja pirossal ha éppen KBWAR folyik én is egy csomószor elfelejtem!

Felhasználó

Mivel egy új Panti bitang sok munka arra gondoltam, hogy esetleg átlehetne firkantani csak a neveket a szobrok alatt! (gondolom az megoldhatatlan hogy automatikusan változzon a toplista szerint)

Felhasználó
Ötletek » Fejlesztés 3 éve

OK, rendben igaz anno mikor jött anno valami nagy fejlesztés új verzió több száz sticket megmozgatott egyszerre 6 éve 143 ember jött fel egyszerre. Persze ez a akkori aktív vagy kevésbé aktív játékosokból jött el. Viszont nem vagyok biztos benne hogy Őket vissza lehet már csalni még egy nagyobb volumenű:
" Játékmeneten módosító, azt felpörgető, izgalmasabbá tevő, szebbé varázsoló, satöbbi"-vel
Egy kevés hányada ha eljut hozzá az információ lehet visszanéz az alkalomra nosztalgiázni egyet, megnézni mi történt de nem fog visszatérni. Az itt lévő 30-40 játékost biztos megmozgatná egy időre de a befektetett munkához képest nagy áttörést nem hiszem hogy hozna.
Ha új stickeket is csalunk vele ide és ők nekilátnak esetleg indítanak saját klánt is, de ránéznek a toplistára reménytelennek látják a helyzetet hogy valaha elérnek egy jegyzett top 10 közelébe, akár egyéni akár klánszinten.
FC-t egy részét mostanában megmozgatta hogy elérjük az 1Millió killt Karácsonyra, hosszabb távon a TOP1-re mégis pár év kellene mire lehet belőle valami.
SEC is sokáig erősen menetelt a TOP 10-be érjen de oda ért a 7. helyre és csökkent a motiváció mert a 7. helyről előrébb kerülni szintén nehéz lenne, a TOP 1 közelébe meg esélytelen.
Nagy érvágás volt anno sok embernek a nullázás el is vitt sok játékost de utána nagyobb volt a megmaradók között a mozgás és ha jöttek újak nekik is esély volt beférni valahova.
Megy 3 hónapja a szezon. Arra gondolok aki a 3 hónap alatt játszott ez időszak alatt arra van esély hogy megtartsa a játék ezekkel a mostani újításokkal is, de hogy ne legyen akkora törés hogy ez a pár hónap is vesszen, a szezon végén én átültetném a szezon végi top listát az összesítettbe.
A régi toplistáról meg az első 50 helyezet kap egy madált vagy emléklapot hogy anno 2018-ig TOP 1-2-3-4 volt a klán vagy a stick, hogy valami maradjon nekik belőle. Meg esetleg egy archívált lista.
Ez közel sem akkora meló és az itt lévő játékosokat motiválná hogy nem évek de pár hét-hónap alatt felkerülhet a táblára és az újaknak is esélyt adna. Nem mondom hogy ettől függetlenül nem lenne jó az új verzió és komolyabb fejlesztések de arra kevés esély van hogy ezt valaki "társadalmi munkában"meg tudja oldani melo-tanulás karrierépítgetés mellett.
Persze ezt a részleges nullázást vagy szezon lista átültetést csak úgy hogy előtte egy közvélemény kutatást róla, mit szól hozzá a sticktársadalom.

Veszélyes...Tartózkodom!

Felhasználó
Hírek » Eventek 3 éve

Banán még megy a KOTH vagy csak lusta voltál leszedni?
(De igazából ott is maradhat jó látni akkor is ha éppen nem az az aktív event!)

Persze szakadjon meg a számolgatásban!
Esetleg akkor ha oda adod Nahidát titkárnőnek! XD

Diákmunkaként? :D

Felhasználó
Hírek » Eventek 3 éve

Latod Banan tegyuk fel most orulnek neki de hogy nem is jatszanek annyit az is biztos! Viszont talan meg a 10es szorzo elment volna hatar nelkul de jo volt ez igy is! :) Am en meg mindig tartom azt h mehetne az osszes event egyszerre :D

«12345...28»