«123»
Felhasználó

élnék a lehetőséggel hogy itt hagyom ezt az idézetet:

Szerintem meg nélkülözni kellene a bunkó, flegma válaszokat. Nem hiszem el, hogy ezt a maradék pár embert sem tudjátok annyiba nézni, hogy egy normális hangnemű választ tudjatok nekik adni. Unom már azt nézni, hogy ha valaki kérdez akkor egy értelmetlen fos választ kap vagy ha valaki egy új ötletet vet fel, akkor kapásból el van utasítva, mert vagy nemtörődöm vagyok vagy, mert az épp nem tetszik holott a játékosok szája íze szerint kellene formálni az oldalt és a játékot nyilván egészséges szinten. Ez az egész stick úgy el van baszva, ahogy csak van. A moderátorok nem végzik rendesen a munkájukat (tisztelet a kivételnek), ahogy az adminok is szarnak mindenre. Ha már rangot kaptatok, kedves moderátorok és adminok lehetne annyi eszetek, hogy nem büntetgettek minden szarért, pláne nem 10 vagy 20 pontokkal, hogy az a néhány felhasználó x ideig ne tudja használni az oldalt ezzel akár őt is elüldözve innen. Ebben a válságos időszakban rohadtul nem kéne szem előtt tartani a korábban felállított szabályzatokat. Lássátok már át a dolgokat! Próbáljátok meg egy kicsit több szabadságot hagyni az aktívabbaknak! Próbáljatok meg a kérdésekre normális válaszokat adni! Egyébként az is tök jó, hogy tétlenül álltok és nézitek ahogy a játék már az utolsókat rúgja. Teljesen jó, hogy az oldalon semmilyen frissítésre nem lehet számítani, mert "a faszom fog ezzel megint órákat szarakodni". Szerintem is úgy kell elutasítani az ötleteket, hogy egy normális indoklást nem bírtok adni. És persze! A saját magatok által kijelölt idő korlátot nem bírjátok teljesíteni. Tökéletes hozzáállás. Pont nektek kellene kitartani és tenni azért, hogy jobb legyen. Példát mutatni. Oké, hogy ez egy amatőr játék, de azért lehetne úgy viselkedni, hogy ez az egész egyáltalán komolyan vehető legyen. Amíg ezeken a szinte magától értetődő dolgokon nem változtattok ide nem, hogy újak jönnek, hanem csak egyre többen mennek el, amíg a végén senki nem marad. Ja és igen, szarok rá, hogyha megbüntettek azért, mert kiálltam a többiekért és magamért ezzel kiadva a nemtetszésemet. Ilyen körülmények közt én sem szándékozom tovább aktívnak maradni. Pont mindegy lesz.

Legutóbb szerkesztve Deuce által

Felhasználó
Hírek » Változások 3 éve


Amúgy szerintem Massát, vagy talán Doxxyt moderátornak!

Ezt te se gondoltad komolyan? xd

Felhasználó

Attol mert nem nyaltam a segged feloras regekben meg ugyan ugy velemenyt irtam.
Es igen, massa, pizza, es en mint ahogy irtam, inkabb nevetunk ezeken a vitakon mintsem komolyan vesszuk. Egyebkent pedig de, mikor szolt banan vagy barmelyik mod a viselkedesemert akkor valtoztattam rajta. Az se visz elore hogy nem veszed a velemenyt, csak belekotsz, ha nem imadnak. A viselkedesemrol meg annyit, hogy neked mar csak azert is kene komolyabban venni, es rendszerint eljarni a moderalasban, mert te vagy a moderator, en pedig egy egyszeru jatekos vagyok.
Attol mert te nem hasznalod a discordot,meg sokan igen, ez mar teljesen a sajat problemad.
Bamm
Pont erről beszéltem, megint kezdődik. Egyébként meg a Discordrol annyit hogy Facebook vilagaba szerintem minden megoldhato csoportok letrehozasaval szoval nemis értem a problémát

Legutóbb szerkesztve TheGodFather által

Felhasználó

Nincs ezzel semmi baj csak ugye az a baj hogy mindig akkora vita kerekedik egy-egy ilyen beszólásból hogy aztán mindenki elkezd magyarázni és aztán mindenki kaphatja a büntetést ez így nagyon nincs jól szerintem,mert ebből a mindenki megmondhatja mit akarból lesznek ezek az elfajult nagy viták mint a mostani szerintem.

Felhasználó

Véleményem szerint sokkal összetartóbbaknak kéne lenni ugyanúgy a moderátoroknak és ugyanúgy a megmaradt játékosoknak egyaránt. Én azt a hibát vélem felfedezni a moderátoroknál hogy nincs köztük összetartás ahoz képest hogy már elvileg mindegyik belépett a "felnőtt" korba. Banánnal nem értek egyet egyáltalán hogy miért kellet ezt a vitát tovább szítani azért van a rangod hogy rendet tegyél ne azért hogy még rátegyél egy lapáttal hogy mindenki neki álljon magyarázni! Ez mellet tisztelem hogy még van aki foglalkozik ezzel a játékkal hogy jobb és játszhatóbb legyen és esetleg több régebbi embert visszahozzon vagy éppen újakat vonzon ide a köreinkbe. Mondanivalóm lényege igazábol konkrétan az lenne hogy félre kéne tenni ezt a gyerekes stílust és normális "felnőtt" módjára lerendezni ezeket a dolgokat ne az legyen hogy mindenki kap több ezer büntetőpontot meg 2 év kitiltást,mivel lesz az jobb? megutálja a játékot és többet vissza se jön.. Megkéne még becsülni az itt maradt kevés játékost és jó modort mutatni nekik. A másik véleményem pedig az hogy Kung maradjon moderátor legalább még van olyan moderátor aki fellép maga játékba és rendet tesz vagy esetleg elmagyaráz dolgokat. Ez az én véleményem remélem sértődést nem vállt ki senkiből ez csak az én meglátásom.

Felhasználó
Általános » Offtopic 3 éve

Nem gondoljatok kicsit gaznak hogy itt vitatkoztok kb a semmin? Nem itt kell szájkaratézni...

Felhasználó
Bugok » Medál buggok 3 éve

Megszereztem a játékban ma két medált a hummer stunt 2,3-mat de a profilomon nem jeleníti meg őket. Elvileg camper medálból is megkéne lennie az összesnek azt tegnap előtt nem kaptam meg, Mi lehet a hiba?

Legutóbb szerkesztve TheGodFather által

Felhasználó

X-factor...

Felhasználó

gruppen...........

Felhasználó

almáspite..

«123»