«123456...17»
FirePower » Disznóól 6 éve

Ilyen kérdések fogalmazódnak meg benned? Mintha új arc lennél itt. Puncsot és sütiket találsz a konyhától balra. ;)

FirePower » Disznóól 6 éve

Haha, nem. :P

FirePower » Disznóól 6 éve

Óh hát bazmeg, Nittát már egy éve nem láttuk kb.

FirePower » Disznóól 6 éve

De. Mert 11-en voltunk.

Ribanczok.

Najó, nem volt jobb ötletem, hogy mit írjak 1 hónap után. :D Szóval, még Június elején beszéltem Szabolccsal (aki jelenleg baszik visszaírni), hogy pár üveg sör fejében feljövök még oldalra, hogy a WoN oszlása után jelentkezzek* hozzátok (ezzel is jobban növelve a riszpektetek, csakhogy idézzek tőle). Tagságom ellenében abszolút nem foglalkoznék az oldallal, se nem a játékkal, egyszerűen jelképesen lennék a klánban. Persze Skypeon(1.) simán dumálhatnánk.

Hirtelen nem tudom, mit írhatnék magamról (meg hogy egyáltalán szükséges -e). Játékról: 3-4 év MH, >1 év WoN, kurvajó videók, moderátori rang. Asszem mindent elmondtam. Személyes dolgokról meg itt az oldalon elvből nem akarok már írni, ami meg tényleg lényeges, az a profilomban úgy is levan írva. Persze Szkájpon(2.) megírom, amennyiben felvesztek, és kérdezitek.

nagy_lelkesedessel Várva a válaszotok: Mark

Ui.: Ha nem vesztek fel, a sört úgy is követelni fogom a jelentkezés írás miatt Szabolcs, szal én mindenképp jól járok. :3

* Ezt még akkor nem említette meg, mégis megígértette velem, hogy jöjjek hozzátok, ezért bizony a kurva anyját.

Legutóbb szerkesztve Mark által.

Memfisz méj fájör

Legutóbb szerkesztve Mark által.

FirePower » Disznóól 7 éve

Uhmm, ha tudnam mi a vita targya Mark reszerol (mert ezt meg mindig nem sikerult tisztaznunk), talan ahhoz illoen tudnek visszavagni, ocsi. Szabi, te meg nem ilyen vagy igazibol, ugyhogy a kamu goreny szovegeddel le lehet allni ahelyett, h itt publikusan vered nagyra a melled.

Reagáltál egy olyan kommentemre (hamis állításokkal), aminek a tartalmáról fogalmad sem lehetett, lévén hogy töröltem, mielőtt olvashattad volna, ráadásul ezt az átlag 9fgag userekre jellemző lenéző és visszataszító stílusban, amitől szabályosan hányingerem van. És ha már személyeskedésről van szó, nézd már meg, hogy összesen talán 2 mondatban írtam rólad, míg ezt te legalább 2-szer annyival "kompenzáltad", plusz a vita előtt is már az általad megfigyelt Sony felhasználók 75%-ával próbáltál asszociálni, indokolatlanul. d0t

Legutóbb szerkesztve Mark által.

"A kurva anyádat baszd teherbe!

Ui.: Fenti mondatom mögött semmi kötözködési szándék nem lapul, ha mégis magadra veszed, te vagy a balfasz. Písz"

Mondanám, hogy ugyan olvasd már vissza az első oldalon, hogy én csak annyit akartam közölni, hogy nem teljesen igazak a Sonyról állított bugok meg hibák, de nem szemetelem tovább a topicot. Hiszek neked. Peace. ;)

Legutóbb szerkesztve Mark által.

EDIT:
Nah mi volt az a torolt komment ott Mark, csak nem kiugrott a szemed az 1.8 lattan? Bizony letezik. 2 GHz-s HTC sem ritka mar, csak persze a Sony usereknek ntatva marad a szajuk ilyen nagy szamok latvan.
I know that feel bro ;)

Abban a bizonyos kommentemben azt kérdeztem, hogy ugye tudod -e egyáltalán, hogy telefonokról beszélünk? Csakmert tök jó, hogy van benne egy 1.8 GHz-s proci, de kérlek szépen, válaszold már meg nekem, hogy melyik telefonos apphoz szükséges annyi? Gondolom valami 3D-s játék lehet, amire aztán tényleg szükséges kidobni annyi pénzt, amiből már simán vehettél volna többszörösen jobb processzort a számítógépedbe (10k-ért már kétmagosokat is tudsz szerezni), vagy eleve egy új gépet. Villogásnak még elképzelem, de egyszerűen nem tudom, hogy mi más lehet. Ráadásul még nem is említettem, hogy az 1 GHz-s mobilprocival is vígan el lehet játszani velük, legfeljebb több idő kell, mire betölti a játékot. A "Sony userhez" meg annyit, hogy én már szerintem elmondtam, hogy nem a külsővel villogok, mint amit te próbálsz beállítani rólam. Több, mint 6 éve csak Sony mobiljaim voltak, és tudod ezidő alatt hányat vettem? 3-at, és nem azért, mert bármi elbaszódott volna valamelyikben, általában 2 évente cserélgetem a telómat, de szerintem ha most elővenném a régi W595-ösömet, a kopott külsőn kívül semmi baja nem lenne. :D

Szóval felőlem nyugodtan kiélheted a gyerekkori vágyaidat, hogy sikerült látnod egy kommentemet, mielőtt töröltem, remélem érnek még ilyen "jó" érzések a jövőben is. :) Addig én jól elvagyok az egymagos 2.7 GHz-s gépemmel, amihez igen is indokolt ez a mennyiség (ami mellékesen, a mai átlaghoz képest nem éppen a legjobb). A kommentem törlésének oka egyébként az, hogy veled igazából nem érdemes semmilyen vitát folytatni, főként a hasonló megnyílvánulásaid miatt.

Legutóbb szerkesztve Mark által.

Teljesen irreleváns, hogy ki nézi a csilli-villi biszbasz külsőt, én pl. nem azért vettem. Mini pro-t konkrétan azért választottam, mert van hozzá külön QWERTY billentyűzet, amivel nekem sokkal jobban megy az írás, mint képernyőn, és ahhoz képest, ahogyan fikázták egy páran, semmi olyan hatalmas különbség nincs a teljesítménye között, ami miatt olyannyira lemaradna a többi telefontól. De erről tök8 magyarázkodni, haters gonna hate anyway.

A tanárod meg egy barom, ha direkt vízbe dobta a telefont.

Legutóbb szerkesztve Mark által.

«123456...17»