«12345...17»

HÁT EZ KURVAJÓ VOLT SZABI !!!!!

FirePower » Disznóól 6 éve

Nem.

FirePower » Disznóól 6 éve

Van 2 pingpongütőm. Jó lesz?

FirePower » Disznóól 6 éve

Na ja. :D Rég loptunk a szüleitől aranyat...

FirePower » Disznóól 6 éve

ha már klényi nem enged ficánkolni, akkor a saját térfelemen írtom a gyökérhatározókat.

Az öngyilkosság rossz.

Szerintem jó kis szopatás volt tőle. :D Meg még mindig jobb, mint hogyha egy 50 éves pedofil állat játszotta volna el ugyanezt, csak komolyan gondolva...

Ember kajak ennyire elettlenek vagytok?:DDDDDD
En ezt nem birom felfogni ep esszel, hogy hogyan tudtok ket ember halalarol ironikusan beszelni.
Attol hogy nem ismertetek oket, es nem vagytok auto buzik, vagy epp nem voltak szimpatikusak, azert nem kell viccet uzni egy ilyen tragikus esetbol.
Masreszt, megneznem hogy hogyan viselnetek el azt, ha valamelyik csaladtagotokkal tortenne ez. Szerintem nem viccelnetek vele, sot banatba sirnatok magatokat, hogy az alapbol semmit nem ero eletetek, mostantol megjobban elvan baszva.
Szerintem ideje elgondolkozni, mert ez a 2ember aki hetvegen meghalt, valamit odais rakott az asztalra, es meg erdemlik hogy tisztessegesen bucsuztassak el oket.

Csak jó lenne, ha nem divatból lenne gyászolva, és nem lenne belőle reklám csinálva. Mert ha az ember IGAZI rajongójaként gyászolja, az oké. De az, aki évekkel ezelőtt pont rákapcsolt a TV-ben a Halálos Irambanra, és csak a hétvégén szembesült azzal, hogy az egyik főhőst Paul játszotta, az ne kezdjen már el sírni a halála miatt.

Hasonló helyzet volt még Steve Jobs halálakor, amiből ráadásul szabályosan pénzt csináltak, a róla készült dokumentumfilmekből, meg ugye a nevéhez fűződő iPhoneból. Ami meg már nem ironizálás a halállal, hanem egyenesen hullagyalázás.

Legutóbb szerkesztve Mark által.

FirePower » Disznóól 6 éve

Nem matekból buktál még meg? :D

FirePower » Disznóól 6 éve

"2013-11-12 Csapó Szabolcs Matematika tantárgyból jeles(5) osztályzatot kapott."

Legutóbb szerkesztve Mark által.

FirePower » Disznóól 6 éve

103948.gif

«12345...17»