«12345...11»
Felhasználó
Hírek » Változások 3 éve

Szerintem mindenképp jöhetnek az oldalbeli frissítések is, épp amiatt, amit te is mondtál, hogy a jutalomrendszer értelmét nyerje.

Felhasználó
Hírek » Eventek 4 éve

Én egy szóval sem mondtam, hogy töröld a missziókat, csak felvetettem, hogy olyan érvekkel utasítasz el ötleteket, amiket aztán a saját elképzeléseid során nem veszel figyelembe, és ez bosszantó. Ennyi volt az eredeti üzenetem lényege, nem kell a bolhából elefántot csinálni.

mert nem akarunk olyanok lenni, mint 23423 masik. .
mas jatekokbol koppintottam

Legutóbb szerkesztve HammeR által

Felhasználó
Hírek » Eventek 4 éve

Teljesen értelmetlen vitáznom veled, mások az álláspontjaink, és úgy is a te szavad a döntő. Nem értek egyet a lenéző stílusoddal, úgy gondolom egy vitát úgy is le lehet folytatni, hogy kitiltással fenyegetnéd a másik félt. Szerintem az mindent elmond, hogy a változtatásaid ellenére, most a nyári szünetben, egy szombat este jelenleg 0 játékos van a játékban, és úgy gondolom ez a mérvadó. Köszönöm, hogy meghallgattad a véleményemet, és intelligensen tudtad kezelni a kritikát.

Legutóbb szerkesztve HammeR által

Felhasználó
Hírek » Eventek 4 éve

Figyelj, Banán, nem azzal van a probléma, hogy más játékokból emelsz át, de ezzel nincs baj, jó ötletet "lopni" nem bűn. A probléma azzal van, hogy a játékosok tucatnyi hasonlóan jó, vagy jobb ötletet felvetettek már, amit te arra hivatkozva utasítasz el, hogy nem akarsz másik játékokból átemelni, erre bevallottan nekikezdesz ennek. Arra hivatkozva utasítasz el ötleteket, hogy túl radikálisak lennének a játék eredeti elképzeléseihez képest, erre felhozod ezt a duplakilles sztorit, ami a játék alapjait dönti le, az egyszerűséget, amire te is hivatkoztál a múltkori üzenetváltásunkkor. Nincs igazad abban, hogy nem néztem utána az eredeti ötletnek, de bizonyára tudod, hogy felhasználók nem láthatják a törölt topicoc-at, hozzászólásokat. Ez így jól is van, de akkor ne várd el, hogy olyat tegyek, amire nincs jogom. Motivációt akarsz adni a játékosoknak a játékra, és ez a lehető legjobb döntés, ugyanakkor engem nem motivál, hogy kicsi, nagy, vagy deluxe zsákbamacskát kapok, hiszen nem is tudom, hogy ez milyen jelentést hordoz magában. Ettől nekem miért lesz jobb? Miért lépjek be újra és újra? Ha mondjuk lenne egy olyan rendszer, hogy a jutalmakért tudok magamnak fejfedőt, skint, (pl különböző sugarű mpg) vagy akármit venni, amit aztán a játékban látok is, amiért kifizetődik a belefektetett energia, akkor több kedvem lesz leülni a játék elé. Ez sem eredeti ötlet, de nem is kell annak lennie. Az pedig, hogy a nap végén a profilomon 2356, vagy 2401 lesz írva ölésszámlálóként, nem fog hozzátenni a játékélményhez.

Felhasználó
Hírek » Eventek 4 éve

Még ezen az új oldalon lett felvetve a duplakill ötlete, de már nem találtam, feltételezem törölve lett. A játékosok nagy része elvetette ezt az ötletet, arra hivatkozva, hogy elvenné a pontok eredeti célját, hogy pontosan mutassa, hány ölésük is van eddig. Érdekes, hogy az után merült fel újra neked az ötlet, hogy a Hearthstone nevű játékban is nem rég volt egy ilyen duplázós event, valamint talán a szezonális beosztás is innen származik, a missziók pedig egy az egyben a Call of Duty-ból lettek átemelve, de te nem szeretnél más játékokból átemelni játékelemeket, erre hivatkozva utasítod el mások ötleteit. Nyugodtan add a büntetőpontot, annyira érdekel, mintha "zsákbamacskát" adnál érte, amit lehet, hogy a CS:GO féle drop ihletett téged.

Felhasználó
Hírek » Eventek 4 éve

De nem arról volt szó, hogy a régi ötletek nem véletlenül lettek elvetve, nem akarunk radikális változtatásokat, és nem "nyúlunk le" más játékoktól? :(

Felhasználó

Úgy gondolom, ezek az ötletek nem véletlenül lettek számtalanszor felvetve, mert az embereknek erre van igénye. Ez a beszűkült látásmód pedig nem feltétlenül fogja előre vinni a játékot, néha hallgatni kellene a játékosok véleményére is. Persze most te vagy a kakas a szemétdombon, úgyhogy tégy, ahogy jónak látod.

Felhasználó

Biztos jók lennének ezek az új feature-ök, amiről beszéltek, de a játéknak jelen pillanatban sokkal nagyobb hiányosságai vannak. Olyan elemek hiányoznak a játékmenetből, amelyek más fps-ekben már a 2000-es évek előtt alapnak számítottak. Például elég nevetséges jelenet, amikor két sniper ugrál percekig egymás mellett, pedig ha lehetne egy másodlagos fegyver a játékosoknál, például egy pisztoly vagy egy kés (mint ahogy régen volt a lézerkard is ugye, bár az alapfegyverként) sokkal változatosabb lehetne a játékélmény. A gránátot most lehet nem is kellene említenem, amit feltételezem nem olyan egyszerű kivitelezni, bár felvetődik a kérdés, ha már a sztori szerint a tech-eknek lézerfegyvereik vannak, hogy nem tudtak még egy nyomi gránátot feltalálni? :)

Felhasználó

Halálos iramban 26

Felhasználó

Vin Diesel.

«12345...11»