«12345»
Elit
Általános » Zene 1 éve

Disturbed - Are You Ready

Elit
Hírek » Változások 2 éve

Úgyszintén.

Elit

Ezt most nem érzem indokoltnak, hogy itt legyen. :D
Krisz és Andris munkájával kapcsolatban sem korábban, sem most nem találok kivetnivalót. Szabiéra sem. Sőt! Ez már rég volt, és a jelenlegi helyzetre már nem kimondottan aktuális.

Legutóbb szerkesztve Black által

Elit

Szerintem ez az epic fight, ami itt napok óta tart már inkább unalmas, zavaró, fárasztó és egyáltalán nem vicces. Abszolút nem seggnyalásból mondom, de most már Banánról igazán lelehetne szállni. A vezetőségtől megkapta a fejre koppintást, ő nyilván tudomásul vette és pont. Ha nem észleltek változást, na akkor lehet dumálni, nyilván normális hangnemben. Az építőjellegű kritikát az ember mindig szívesen fogadja és nyilván baráti hangnemben kezeli. Kungot sem értem, hogy mit okítjátok mindannyian. Ő, mint moderátor nem helyeselt egy eljárást egy játékossal szemben és fellépett a védelmében. Aztán jön itt a mesterhármas és belefolyik a témába, holott kurvára semmi közük hozzá. Nagyon unom már, hogy mindenki moderátorkodni akar és azt is, hogyha valakinek akármelyik klánból 1 taggal baja van, akkor mennek és telefossák az adott klán fórumát mindenféle hisztivel. Régen azért mindenki tudta, hogy hol a helye. Ami a leggázabb az egészben, hogy itt nagy részben olyan emberekről van szó, akik már mocsok régóta itt vannak és azok már rendesen a 20-ikat tapossák. Azért jó lenne lassan megtanulni felnőtt módjára kezelni a dolgokat. Ha itt nem megy, bele sem merek gondolni, hogy az életben, hogyan boldogultok (majd) egyedül.

u.i.: Egyébként, ha ekkora parasztok vagytok, hogy nem vagyok képesek 20-an kijönni egymással, én egy perc szabadidőmet nem áldoznám arra, hogy új verziót csináljak nektek. Egy ilyen közösség nem érdemli meg.

Legutóbb szerkesztve Black által

Elit
Hírek » Eventek 3 éve

Az tényleg nagyon jó, hogy végre történik valami a játékban. Meg is van az eredménye. Az utóbbi időben napközben szinte az oldalon sem volt fent senki a legtöbb esetben, most pedig éledezni látszik a játék. Valami elkezdődött! És igen! Respect Banánnak, amiért a szabad idejét áldozza erre a 'haldokló' játékra. Szerintem akármennyire is nem úgy tűnik, ezt Hammer is értékeli. Ő inkább ezt a beszélgetést sérelmezi:

Biztos jók lennének ezek az új feature-ök, amiről beszéltek, de a játéknak jelen pillanatban sokkal nagyobb hiányosságai vannak. Olyan elemek hiányoznak a játékmenetből, amelyek más fps-ekben már a 2000-es évek előtt alapnak számítottak. Például elég nevetséges jelenet, amikor két sniper ugrál percekig egymás mellett, pedig ha lehetne egy másodlagos fegyver a játékosoknál, például egy pisztoly vagy egy kés (mint ahogy régen volt a lézerkard is ugye, bár az alapfegyverként) sokkal változatosabb lehetne a játékélmény. A gránátot most lehet nem is kellene említenem, amit feltételezem nem olyan egyszerű kivitelezni, bár felvetődik a kérdés, ha már a sztori szerint a tech-eknek lézerfegyvereik vannak, hogy nem tudtak még egy nyomi gránátot feltalálni? :)
Elvetett otleteket nem akarok nem-elvetette nyilvanitani. Lezerkard koraban ott voltam, nem volt jo, nem veletlenul lett kiveve. Sniperrel is lehet helybol pontosan loni (lasd Yeti), vagy ha nem akarsz meele-be menni vele, akkor fuss el valami fedezek moge, razd le aki kerget es lodd ki mikozben teged keres. Granatra a regi szlogen az volt, hogy aki robbangatni akar az menjen robbanos fegyverrel. Ez tovabbra is igy van. Nem veletlenul lettek ezek kihagyva a jatekbol, mert nem akarunk olyanok lenni, mint 23423 masik. Stickman egyik alap feature az egyszerusege.

Szerk.: Innentol akkor, mert nem eloszor mondom, aki uj otletet, foleg elvetett otletet posztod ebbe a topicba, nem buntetlenul fogom torolni. Ez a topic lenyege, hogy visszajelzest kerjek toletek. Ha otletelni akartok, arra ott az Otletek forumresz annak megfelelo szabalyzattal es archivummal. Plusz, a 3.0 lenyege az lesz, hogy motivaciot adjon jatszani a toplistan kivul is, es minden heten felcsalja a jatekosokat jatszani. Attol, hogy tudok keselni, nem lesz tobb kedvem jatszani.
Úgy gondolom, ezek az ötletek nem véletlenül lettek számtalanszor felvetve, mert az embereknek erre van igénye. Ez a beszűkült látásmód pedig nem feltétlenül fogja előre vinni a játékot, néha hallgatni kellene a játékosok véleményére is. Persze most te vagy a kakas a szemétdombon, úgyhogy tégy, ahogy jónak látod.
A jatekosok szamtalanszor akarnak dolgokat, amik elrontanak a jatekelmenyt. Emlekezz, mikor M2-2 kikerult mekkora hiszi volt, es azota is. En harcoltam a legtobbet a regi forum megtartasaert, de az sem feltetlenul vitte volna elore a kozosseget. Nem mas jatekokat kell majmolni, legalabbis nem atgondolas nelkul. Ennyi erovel lehetne HP, skillek, szintek, fejlodes, stb. Az egesz egy nagy clusterfuck lenne. Ameddig az en tisztem a fejlesztes, addig nem akarom sem mas munkajat semmisse tenni (pl epuleteket kivenni), sem radikalis valtozatosoakt eszkozoni a jatek alapveto funkcionalitasaban.

Legutóbb szerkesztve Black által

Elit

A klánok és a játékosok profilján is.

Elit

Aktuális dolgokat közölni a facebook oldalon valóban nem hülyeség, viszont az emberek visszacsalogatásához kevés. Hector is próbálta, mégsem változott semmi. Véleményem szerint a 3.0 átütő erejű lehet, viszont amikor debütál, arra a napra lehetne még szervezni egy nosztalgiázgatós napot is, amire korábban is volt már példa, és ha jól emlékszem elég jól működött.

Elit
Ötletek » Segítség 4 éve

Maga az ötlet nem hülyeség, viszont nem működőképes. Egyrészt a stick csapata inkább az ingyenes megoldásokkal szimpatizál, másrészt pedig túlságosan is kevesen vagyunk ahhoz, hogy egy említésre méltó összeg összegyűljön. Egyébként meg ebből a max 30 aktívabb felhasználóból jó ha 2-3 küldene valami kis csekély összeget hiába medál ide vagy oda pláne, hogy sokatok saját keresettel sem rendelkezik a szülőknek meg csak ilyen "hülyeségre" van pénzük. Ez sajnos nagyon sok szempontból megbukott.

Elit
Hírek » Verseny 2013 4 éve

Kéne egy suli ahol le lehet rendezni a döntőt.
Igazából ez a versenyesdi tökjó buli meg minden, de azért próbáljuk meg átlátni a játék helyzetét. Van 20-30 aktív(abb) felhasználó a játékban és az oldalon egyaránt. Még talán sokat is mondtam. Felteszem a költői kérdést. Szerinted ebből hány menne fel Pestre csak stickman versenyezni?

Elit

És ez miért lenne jó?

«12345»