«123456...41»

Nem is vagy tag lol.

mit mond a csiga a masiknak?
kurva anyad menj haza

Ok csak a kispadosok, ha nem tud valaki eljonni tolunk.

Ti is.

Nekem jo valszeg hetvegente, kiveve most es jovoheten. Az utan meg nem tudom, de nincs ellene semmi.

Akkor a kovetkezo a teendo:
1, Ha van kep amig betolt, akkor nyomgasd F8-at bekapcsolas utan rogton, amig egy menu meg nem jelenik. Onnan valaszt csokkentett modot. Be kell toltodnie a rendszernek alacsony felbontassal. Allits be egy felbontast, ami korabban mar jo volt, vagy csinalj rendszervisszaallitast.
2, Ha nincs kep bekapcsolaskor sem, akkor eloszor peobald ki a monitort (es a kabelet) egy masik geppel. Ha nem jo akkor masik kabellel. Ha a monitorrol kiderult hogy jo, de nalad nincs kep, akkor tartsd lenyomva INSERT gombot mikozben bekapcsolod a gepet, majd folytasd az 1, pontban leirtakat.

Szerk.: Azt is meg lehet nezni, hogy a videokartya nem mozdult-e el a helyerol, meg ugy egyebkent kitakaritani a gepet.

Legutóbb szerkesztve Banán által.

Probald kihuzni a monitort a gepbol es vissza, majd a falbol es vissza.

Ha leirod mi a problema tudunk segiteni.

Na a kovetkezore jutottunk. Szemptemberig probaidot kapsz, addig az oldalon nem veszunk fel. Ellenben adj meg egy Skype cimet, amin beveszunk a klan csoportjaba, ahol aktivnak kell lenned. Mivel ez egy szemelyes csoport, amit rendszeresen nezunk, erosen ajanlott ott reszt venned a klan eleteben, kulturaltan viselkedni, es mivel a klan tagjakent a klan hirneve toled is fugg majd, koteles vagy betartani a netikettet, barhol is vagy az interneten. Ezek a feltetelek elleni vetseg azonnali kizarast von maga utan. A Skype cimed megadhatod itt, vagy privat uzenetben.

Nos, ebbol legalabb 3 nem igaz rad. De ha a legalabb 4 masik tag megszavazza, felvehetunk.

«123456...41»