«12345...130»
Adminisztrátor
Hírek » Változások 2 hónapja

Most, hogy ismet egy nagyobb merfoldkohoz ertunk, lenne egy kevesbe boldog bejelentenivalom is. Akarmennyire a szivem ugye is a jatek eletbentartasa, a kozosseggel valo foglalkozas, de szemelyes dolgaim miatt egy idore sajnos muszaj kivonnom magam az aktiv fejlesztesbol. Nem fogok eltunni, es tovabbra is batran fordulhattok hozzam barmivel. De egy jo ideig Was, illetve ha kedve van tovabbra is besegiteni nekunk, akkor David003 aki a fejlesztest vezetni fogja. Mindenkinek jo jatekot kivanok addig is! Sokszor mondtam mar, de megeri ismetelni: Nelkuletek nem lenne Stickman Warfare. :)

Adminisztrátor
Hírek » Új verzió: 3.0 2 hónapja

Ahogy a hétvégén tapasztalhattátok, az Atlantisziak jóslata valóban beteljesedett, és az egész szigetet elnyelte a víz! Szerencsére kicsit visszaapadt, de nagyon úgy fest, hogy még jó ideig nem térünk vissza régi, civilizált háborúnkhoz életünkhöz. Semmi gond, elvégre a pálcikaemberek mindig is nagyon alkalmazkodóképesek voltak. Ez a rövid idő alatt máris felhúztak egy kisebb katonai bázist, meg ezt-azt, hogy a háború meg ne álljon. Még egy-egy vízi járműt is összetákoltak a két oldalon!

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor

Először kezdjük 2019-el, majd az egész évtizeden is menjünk végig.

2019-ben...
- ...sajnos az előző éveknél kevesebb, de így is konzisztens számú játékos fordult meg. Előfordultak napok (hetek :(), amikor senki, de azért eventek környékén szinte mindig volt napi ~10 még ha nem is egyszerre. Ezen remélem jövőre javítunk. ;)
- ...nem volt annyi szezon, mert tervezzük a szezon rendszer teljes újradobását, helyette rendszeres eventek, illetve pár új rendszer: StickCoinos missziók, Klán szövetségek (amihez van még több terv, csak nincs idő megvalósítani).
- ...a 3.0-s verziószámot igazán megközelítve két új verzió, illetve ennek kapcsán:
- ...végre újra bekerültek BOTok! A régi működésükhöz képest még kicsit buták, hiszen közel nulláról lettek újraírva. Viszont sokkal nagyobb hangsúlyt fektettünk a modolhatóságukba. BOTok kapcsán:
- ...a tavalyi víz befagyasztás óta folyamatos harcban álltunk Atlantisszal, ami akkor azt hittük, hogy a védőpajzs felhúzásával és part védelmével csúcsosodott ki, de az elmúlt hónapban előkerült régiségek nagyon arra hajaznak, hogy a nagy hullám még meg sem érkezett. Amúgy egy kis trivia: A partaszállás volt az első attempt, hogy megint bekerüljenek a BOTok, és az volt az első igazán nagy szembetalálkozásunk azzal, hogy mennyire modernizálni is kell a játék kódját, hogy tényleg nagy újdonságok kerülhessenek be, és ne csak a spagettitengerhez adjunk hozzá. Ennek kapcsán:
- ...már kb tavaly óta teljes gőzzel halad a szerver újraírása, all kudos to Was. Ezzel párhuzamosan megvannak a tervek a weblapot kicsit modernizálni, illetve, ahogy az előbb írtam, a játékot is, de mindez egyrészt eltörpül a szerver újraírása mellett, másrészt pedig dependál is rá.
- Az az egy csövesjézus rajz és X72-chan.
- Szerk.: Nem is tudom, ezt elsőre hogy hagytam ki. Két nagyobb újdonság is egy az egyben játékosok ötlete volt. Az egyik a selfie rendszer, ami szerintem továbbra is halálos fun, a másik pedig /online oldalon a hourly statisztika diagram. Illetve ennek kapcsán, idén, noha egyelőre csak hobby szinten, de egy új fejlesztővel is gazdagodtunk: David003. Sok sikert neki!

Ahogy mindig, köszönöm mindenkinek, hogy ebben az évben is itt voltatok, játszottatok, beszélgettetek. Nélkületek ez a közösség nem létezhetne. :)


Szóval most nézzük az egész 2010-es évtizedet. Valljuk be, esélyem se lenne egyedül felsorolni mindent, ami történt. Sok-sok játékos fordult meg, sok-sok újdonság és új verzió jött ki, több fejlesztő jött és ment. Így arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy írja le a kedvenc (játékkal kapcsolatos) élményét, vagy élményeit az elmúlt tíz évből.

Nekem kétség kívül az volt, mikor ~3 év távollétem után Kungfus megjelent egy youtubeos videóm komment szekciójában, hogy "Stickről mikor lesz vidi?". Nem is csak azért, mert ez vezetett oda ahol most tartunk, de mivel abszolút mutatja, hogy mindig is a játékosok ereje volt, és lesz az, ami a játékot egyben tartja.

AeIm1eO.png

Legutóbb szerkesztve Banán által

Adminisztrátor
Hírek » Archeology event 3 hónapja

Nem vagyok egy nagy regesz, de sztem nezzetek ra ujra a szetszakadt szamolgatos tekercsre.

Adminisztrátor
Hírek » Archeology event 3 hónapja

A tábla harmadik, és egyben utolsó része is előkerült! Ideje megfejteni, hogy tényleg mit is jelent!
tablet_full.png

Legutóbb szerkesztve Banán által

Adminisztrátor
Hírek » Archeology event 3 hónapja

A tábla második darabját is megtalálták (első posztban)! Még mindig hiányos, de így már jó sok minden látszik rajta, ideje lenne nekiállnotok megfejteni. ;) Ez közösségi effort, szóval ebbe a topicba posztohatjátok a gondolatmeneteket, feloldott nyomaitokat.

Adminisztrátor
Általános » Offtopic 3 hónapja

lol harcos

Lehet en keverlek valakivel, de egyszer nem pont Te alltal ra nagyon, hogy majd egyedul megcsinalod a 3.0-t? Szal gondolom nem lett belole sok minden. Nem is hibaztatlak miatta, inkabb arra mutatnek ra, hogy akkor megtapasztalhattad, hogy milyen nehez egy jatekot fejleszteni, foleg ha minosegi munkat akarsz kiadni.

Ahogy Was mondja, a 3.0-t valoban jovo nyarra utemeztuk be, de ugyanakkor egyszer mar iden nyarra is beutemeztuk. Abbol lettek a botok, es kb ennyi. Szal teljesen realis az egy ev csuszas.

De ha mar itt vagy es ez a tema, mint az egyik legfiatalabb jatekos, foleg aki pesszimistan all a jatek jovojet illetoen, milyen dolgokat szeretnel latni az uj verzioban? Uj jarmuvek? Uj fegyverek? Uj terep? Turretek? Az otletelos event alatt ilyesmik merultek fel, szoval nyugodtan fejtsd ki Te is a velemenyed!

Adminisztrátor
Hírek » Archeology event 3 hónapja

Megj.: Mivel a leletek propok, olyan grafikan (reszletek) kell tolni, hogy latszodjanak is.

Legutóbb szerkesztve Was által

Adminisztrátor
Hírek » 2019 Karácsony 3 hónapja

El is indult a top secrit event: https://stickman.hu/forum/H%C3%ADrek/Archeology_event

KoTH este vagy holnap reggel kerul lezarasra, huzzatok bele! ;) Aztan indul a ToTH!

Legutóbb szerkesztve Banán által

Adminisztrátor
Hírek » Archeology event 3 hónapja

Az elmúlt években - főképp Atlantisz felfedezése óta - régészeink egy titkos projekt keretében szüntelen kutakodtak további leletek után. Eddig ha találtak is valamit, nem hozták nyilvánosságra. Azonban nagyon úgy fest a dolog, hogy a megemelkedett vízszint elmosta a rejtekhelyüket! Jelentéseink szerint több értéktárgy is előkerült.

Járd be a szigetet, és keress meg amennyit csak tudsz! Nem tudhatod ellenségeid hányat találtak már, de szerencsére ha lepuffantasz egyet mindig van egy kis esély, hogy találsz nála valami értékeset. Az így összegyűjtött leleteket a https://stickman.hu/archeology oldalon megtekintheted, az eredeti titkos kutatócsapat hozzáfűzött leírásával együtt.

Ami még fontosabb, egy törött tábla darabja is a kezünkbe került! Sajnos nem tudjuk értelmezni a jeleket rajta, vagy hogy hány darab hiányzik még, de talán a többi régiség ad egy pár ötletet. Közös feladatunk - azaz a Ti feladatotok ;) - kitalálni, hogy mi is lehet a tábla szerepe!

tablet_full.png

Az event 2020.01.01-ig fog tartani (vagy 02, ha túl másnapos leszek lezárni).

Legutóbb szerkesztve Banán által

«12345...130»