«12345...129»
Adminisztrátor
Bugok » Kidobott 1 hete

Ha akkor kapott volna meg valami medalt, akk a renderer siman elszall hianyzo img eseten. Ilyenkor majd lehetne valami fallback h nem rajzolja ki, de chaten megjelenik (mondjuk ott sztem regardless).

Adminisztrátor
Bugok » Kidobott 2 hete

Ha egy meglevo stick mappara telepitetted, akkor probald kulon uj helyre. Ha az se megy akkor portablet, though nem ezektol kene fuggjon.

Adminisztrátor
Általános » Offtopic 2 hete

A legtobb regi jatekos egyszeruen felnott, es vagy eszebe sem jut mar a jatek, vagy ideje se lenne ra igazan. Aztan a multbeli kerdoiveztetesbol az is kiderult, hogy sokan meg szivesen itt vannak a kozosseg miatt, de mas jatekokkal jatszanak, ha valamivel egyaltalan. De persze ez nem jelenti, hogy ne lehetne osszehozni kozos jatszast, ott van ennek koordinalasara mostmar eleg sok eszkoz.

Adminisztrátor

A facebookos oldalhoz inkabb majd megprobaljuk megszerezni a logint, de egy twittert szerintem teljes nyugodtsaggal indithatsz. Elvegre a Discord szerver is egy jatekos (Dzsedzsi) kezdemenyezese volt, es azota is o a server owner ott. Ha nem vagy benne biztos, milyen hangnemben vagy milyen content mehet ki ra, akkor megkereshetsz vele engem szemelyesen, de szerintem Was-t is.

Adminisztrátor

async
timer

Ha ugyis tamper/grease monkey akkor csak display:none a tartalmazo elementre document onloadra.

Adminisztrátor
Bugok » Felugró ablakok 1 hónapja

Nem bug. :ok_hand:

Adminisztrátor

Sajnos kicsit keson csinaltam meg a screenshotot, igy nem latszik a pontos statisztika, de az elozo poszthoz kepest szep kontraszt, hogy kb fel ev tavlatban mennyire hasonlo. Itt a peak hour alatt 13 jatekos volt.

mrTJU4R.png

Adminisztrátor

Korabban mar en is felhoztam ezt Wasnak, vegul ebbol lettek a dev streamek amiket tartottam. Maga a podcast szerintem jobb otlet, mert erdekesebb, es tobb embernek nyitott. Amugy is par napja beszelgettunk rola, hogy valoban kicsit jobban kene a kulvilag fele kommunikalni, mert effektive 3.0 a legnagyobb esemeny ami mostanaban tortent, es meg egy trailert sem csinaltunk. Aki nincs alapbol itt, az nehezen fog hallani rola.

Adminisztrátor
Hírek » Új verzió: 3.0 1 hónapja

Ja, meg technikai reszletek akkor:
- Regi terep nagy reszenek szia, helyette egy kisebb palya a viz felszinen. Ezt szuksegesnek ereztuk, mert szinte mindig ac, illetve kb volt a favorit, hiszen az ertelemszeruen kisebb terep mint a 400 hektaros sziget.
- A vizen valo kozlekedest megkonnyitendo: vizi jarmuvek! Gunoknak airboat, techeknek egy regi antigrav modellbol faragott tengeralattjaro. Kiszallni barhol ki lehet ugyan, de hacsak nincs alattatok szarazfold, akkor kb egyenlo a halallal. Ellenben vannak zonak ahol kiszallaskor biztonsagos helyre rak. Ilyen kb az osszes uj vizi bunker nyitott fele, a nagy hajo ket vege, delta belso resze, illetve a viz felett levo romhaz belso resze. A vizi jarmuvek kodjat koszonjuk David003-nak!
- Egyelore kicsit alap parancsok a kulonfele toplistak lekeresehez: /top, /havitop, /hetitop, /napitop; illetve az egyedi helyezeshez: /rank, /rank napi, /rank heti, /rank havi; illetve ha mennek az eventek, akkor /koth, /toth.
- Javitott /selfie mode: jobb kamera, illetve gorgovel zoom. Szinten koszonjuk David003-nak!

Adminisztrátor
Hírek » Változások 1 hónapja

Most, hogy ismet egy nagyobb merfoldkohoz ertunk, lenne egy kevesbe boldog bejelentenivalom is. Akarmennyire a szivem ugye is a jatek eletbentartasa, a kozosseggel valo foglalkozas, de szemelyes dolgaim miatt egy idore sajnos muszaj kivonnom magam az aktiv fejlesztesbol. Nem fogok eltunni, es tovabbra is batran fordulhattok hozzam barmivel. De egy jo ideig Was, illetve ha kedve van tovabbra is besegiteni nekunk, akkor David003 aki a fejlesztest vezetni fogja. Mindenkinek jo jatekot kivanok addig is! Sokszor mondtam mar, de megeri ismetelni: Nelkuletek nem lenne Stickman Warfare. :)

«12345...129»