«12345...130»
Adminisztrátor
Általános » Offtopic 5 hónapja

randomkodásért

Felőlem folytathatjuk ezt két platformon is. Szóval (ahogy olvashattad ha vetted a fáradtságot visszaolvasni), azért lettetek kidobva, mert a kettőnk közti szép hosszú többé-kevésbé kultúrált beszélgetés után is csak azt szajkóztátok, hogy milyen szar hely már. Amennyiben a felkínált lehetőséggel nem akartatok élni, minden más meg szar, akkor nem kötelező ott lenni. Itt vége is lett volna a sztorinak, és saját belátásotok alapján vagy kiléptek, vagy megpróbáltok beilleszkedni egy közösségbe, ahol most *ti* vagytok az újak. Ezzel ellentétben ami történt az volt, hogy vagy retard tier "randomkodás" ment, vagy a velem való kötekedés. Ami vicces kis adagokban és szívesen bele is mentem a játékba, de folyamatosan nyomni már egyenesen ellenszenves. De egy különböző megközelítésből: rátok lett szólva többször, majd leszartátok --> kickban.

Szerk.: Mielőtt nagyon itt ugyanazt a stílust vennétek elő, míg discordon igencsak engedékenyek vagyunk, de itt az accountotok látja kárát a jó régi büntipontos rendszer miatt, szóval kérlek kultúráltan.

Legutóbb szerkesztve Banán által

Adminisztrátor
Általános » Offtopic 5 hónapja

Bár ez fenyegetésnek hathat, leszögezném, hogy csak tényt közlök. Hétfőig van időtök a főnökünket felszabadítani minden vélt bűne alól. Amennyiben ez a kérésünk nem teljesül, úgy előkerítjük a betoncsizmákat a számotokra.

Eddig azt hittem, hogy a kezetek a beton. :\ Amugy no deal w/ terrorists, de mivel alap 24h muteot kapott igy ma este mar szavatok se lehet.

Adminisztrátor
Általános » Szégyenfal 5 hónapja

Bőrmajom az Offtopic témában írta
ja mert buzi 2 buzi badics xd
Chill dude.

Adminisztrátor
Általános » Játékok 6 hónapja

Ha el is kezdesz jatszani vele (vagy barki mas), van sticken klan EU-n.

Adminisztrátor
Bugok » Kidobott 7 hónapja

Ha akkor kapott volna meg valami medalt, akk a renderer siman elszall hianyzo img eseten. Ilyenkor majd lehetne valami fallback h nem rajzolja ki, de chaten megjelenik (mondjuk ott sztem regardless).

Adminisztrátor
Bugok » Kidobott 7 hónapja

Ha egy meglevo stick mappara telepitetted, akkor probald kulon uj helyre. Ha az se megy akkor portablet, though nem ezektol kene fuggjon.

Adminisztrátor
Általános » Offtopic 7 hónapja

A legtobb regi jatekos egyszeruen felnott, es vagy eszebe sem jut mar a jatek, vagy ideje se lenne ra igazan. Aztan a multbeli kerdoiveztetesbol az is kiderult, hogy sokan meg szivesen itt vannak a kozosseg miatt, de mas jatekokkal jatszanak, ha valamivel egyaltalan. De persze ez nem jelenti, hogy ne lehetne osszehozni kozos jatszast, ott van ennek koordinalasara mostmar eleg sok eszkoz.

Adminisztrátor

A facebookos oldalhoz inkabb majd megprobaljuk megszerezni a logint, de egy twittert szerintem teljes nyugodtsaggal indithatsz. Elvegre a Discord szerver is egy jatekos (Dzsedzsi) kezdemenyezese volt, es azota is o a server owner ott. Ha nem vagy benne biztos, milyen hangnemben vagy milyen content mehet ki ra, akkor megkereshetsz vele engem szemelyesen, de szerintem Was-t is.

Adminisztrátor
Bugok » Felugró ablakok 8 hónapja

async
timer

Ha ugyis tamper/grease monkey akkor csak display:none a tartalmazo elementre document onloadra.

Adminisztrátor
Bugok » Felugró ablakok 8 hónapja

Nem bug. :ok_hand:

«12345...130»