Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 5 X

MataHara

Készítő: matahara Értékelés:
21
4 Beküldve: 6 éve
A Legújabb! :D A közepe fele lehet van egy kis elírás ( I want to make) századszorra is ezt hallottam...sorry :D
szavazz;)

Zenék:
Celldweller - Elara
Celldweller - I can't wait (Metal Remix by Jay Ray)

Enjoy! :)
Értékeld a videót! Plusz! vagy Mínusz!
FearlessHero
komoly..:D
TeCkToNiK
godd + :D gratu
Missh
Király vagy. Matahara.
matahara
Azért azt mégse hiszik el hogy one click headshot :D mindenki hibázhat :)
FLI
Hát ezt a videót vadra csináltad. Viszont a vadságot hálistennek nem csak zenében hoztad át, hanem az effektjeid is ezt akarták tükrözni. Viszont az eleje nézhetetlen volt, mivel túlságosan csicsásra effektelted meg. A frag részében pedig elkövetted a legnagyobb hibát. Ne lövöldözz félre. Ez a video azért készült (gondolom én), hogy fényezzen téged , hogy mekkora raj vagy. Így nincs helye, hogy elbaltázd a killjeid. Vágással eltüntedheted. De a zene felől nincs kritika :D!
matahara
vegas 10 pro
Bestesbulzebaar
mata, vidieid mivel vágod? vegas?
Nixtheop
Alig várom. :D Itt ne keress logikát, a legtöbben csak random, vagy rosszindulatból mínuszolnak, de nem írják le, hogy miért. Én leírom néhány videónál, ha valami nem tetszik benne, de mégse adtam mínuszt egyikre se.
matahara
Köszi :D Én se értem hogy mért húzták így le :D de hát az ő véleményük. Annyit tudok tenni hogy csinálok egy még ennél és a ,,Wide"-nál is jobbat :D 1-2hónap múlva ;) )
Nixtheop
Amikor elkezdődik a videó, mindig leveszem a fejhallgatót, annyira hangos. :D Mellesleg sokkal előkelőbb helyet érdemelne, az egyik legjobb videó. But this is stickman.hu.