Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 14 X

Hack Mod 2.9.6

Készítő: David003 Értékelés:
4
3 Feltöltve: 3 éve Frissítve: 1 éve Verzió 2.9.6 Letöltve: 1312
Értékeld a modot! Plusz! vagy Mínusz!
David003
Kész mostmár 2.9.6-on van!
David003
Úgy hogy majd elkészítem az új verzióra.
Chaosfang
Húzd ki a routert/netkábelt és elindul.
Banán
@Marci: Igen, es mar ketszer leirtam, hogy miert van. Nem fog mast kiirni.
Banán
@Marci: Igen, mert 2.60.0 az nem a legfrissebb verzio. Ezert frissiteni kell. Ott van a leirasban, hogy "Fejlesztés mai verzióba:valamikor talán a jövőben".
Banán
@Marci: Ha elolvastad volna a leirast, latnad, hogy 2.60.0 verziora kell telepiteni.
Chara
ez a mod nem jó, nem is működik nálam
Ezra_Bridge
ez non jó!! csk ajanlni tom
Ezra_Bridge
nem minust akartam
David003
Cop mod korai verziója? o_O
Szerk: FRISSÍTETTEM 2.9.6-ra!
Új dolgok amiket beraktam: Nincs pantheon gömb, h31/sw1 (egy régi karácsonyi fegyver amit bennhagytak a forráskódban) berakva (nincs meg a modelje uh egy m4a1 model van helyette) (ha akarod kitörölheted a modelljét, megy akkor csak nem mehetsz vele mert kidob ha kiválasztod), sorozatlövő noob, jobb quad hack, alapból be van kapcsolva a repülés.
Bugok : ha x72-t használsz és utána sw1-et akkor bugos lesz az sw1.

Eredeti leírás (az ott lévő linken a régi, 2.60.0-ás verzió van):
Elöször is: valamiért nem tudom beállítani hogy 2.60.0-t írjon de ABBA KELL TENNI
Ezt a modot még régen készítettem de elérhető volt eddig is viszont csak youtube-on volt elérhető mert féltem a törlés miatt viszont már látom hogy más feltett EXE módosítást (moon mod) úgyhogy felrakom én is.Különleges funkciók:Óriásugrás,A noobot levéve minden sorozatlövő (a noobtól néhány gép újraindul),Nincs rántás lövéskor,P=repülés,Godmode/Halhatatlanság,Mindenhol lerakhatsz járművet(őszintén:nemtudom hogy raktam be de van egy sejtésem xD).\\r\\nHa valaki nem tudja berakni a modot 2.60.0-ba ezt töltse le ehhez kell egy RAR kezelő program,én winrar-t ajánlok. Saját EXE kérés: (pl nagy ugrás nélkül vagy ilyesmik) Írj e-mailt nekem virag.david003@gmail.com Fejlesztés mai verzióba:valamikor talán a jövőben Adminoknak:Ha ném szeretnétek hogy fent legyen akkor pls csak a modot töröljétek.\\r\\nKülön speednek:Bocs hogy a régi hacked kódjából is van a modban. Készítési adatok:forráskódból készült viszont régen és nem tudtam hogy miket kell az alap-forráskód mellé beszerezni (most se) ezért és azért mert régi verziót erőltettem új szeróra,elég bugos lehet (pl chatbe tabot nyomsz:instant crash) és a legtöbb dolog be volt írva már a kódba.