Discord Csatlakozz Te is!
Miért?
Online: 23 X

Bot mod 0.1 PRE ALPHA

Készítő: David003 Értékelés:
6
0 Feltöltve: 1 éve Frissítve: 1 éve Verzió 2.9.6 Letöltve: 910
Értékeld a modot! Plusz! vagy Mínusz!
David003
@MarciKrák
Le van írva hogy várni kell amíg generálódik a botok útvonala (kb 10-20 perc de csak egyszer)..
Másoknak: igen, frissíteni fogom még 10 éven belül..
Banán
En ket tippet tudok adni a botok uvonalkeresesehez. Szoval asszem az osszes epulet be van toltve egy epuletmatr valtozoba, mint terbeli pontok. Ha mindnek a "legszelso" pontjait (sajat kozeppontjatol legtavolabbi pont x es z dimenziokban), aztan mondjuk raadod meg 10%-at, aztan azokon futtatod a botokat, akkor falakba nem mennek, hanem kerulgetik az epuleteket. Egy fokkal jobb, de nagy macera, ha csinalsz egy uj osztajt mint path vagy grid, es stuffjsonba leraksz pontokat, mint egy graf pontjai (mintha epulet vagy trigger pos lenne), aztan a botok ezek kozt maszkalnak. A legjobb az a ket otlet vegyitve, hogy grafpontokon haladnak, de kerulgetik az epuleteket. Illletve ha nagyon nem akarod laggositani a jatekot, a grafot magadtol tedd le, es adott azonositoju bot mindig ugyanugy megy.
JLYmethod
ígéretes. ha valahogy meg lehet oldani a lövedékeket és a botok útválasztását az nagyon jó lenne. kezdésnek ezt is meg lehetne adni nekik hogy épületek közelébe ne menjenek csak úgy random szaladjanak a pályán. ilyen hotfix szerűségnek.
speed
Régi vágyam volt, hogy megint legyenek botok, ezért már most tetszik. Csak kicsit szaggat, igaz, hogy gyengébb gépen próbáltam.
Ezt a modot még régebben készítettem csak akkor bugos volt az oldal..
FIGYELEM! A MOD MÉG NAGYON KORAI ÉS ESZMÉLETLENÜL BUGOS!
Első indítás tovább tarthat mert generál pár fájlt.
A mod lényege hogy visszaraktam a botokat egy régebbi verzióból. A beállítások menüben az óriási csúszka a bot állító(hogy hány bot legyen). A mod még nagyon bugos és a botoknak több ruhájuk van mint iqjuk.. Átmennek a falon,stb. Ezeket javítom ahogy van időm (és kedvem).
Telepítés előtt töröld a data\cfg\misc.cfg-t ha nem akarod 200 bottal lefagyasztani a géped. Jelenleg csak tesztnek/demónak jó.
Jelenleg ismert, javításra váró bugok:
-Pár fegyverrel nem lehet kilőni a botokat
-Átmennek a botok, és a lövedékek a falon.
-Nem lőnek a botok
-Pár fegyver furcsán néz ki a botok kezében.
-Ha vízbefulladsz a hullád egy bot mellé kerül