Felhasználó
9 éve
Itt jelenkezzetek ha jönni szeretnétek.
I never give up :D


getbanner.php?n=NEW

WE WILL NEVER DIE

Felhasználó
9 éve
Csha zseretnék gyünni ebe a chébe
24k kilme vna sé zsertyem a kekzset! rmélem fővezstek!
QEFh0dc.png

Felhasználó
9 éve
Sziasztok!Szeretnék jelentkezni ebbe a klánba!
Tudom,hogy klánvándornak tűnök de nem vagyok az.Csak keresem a helyemet.Az előző klánomat az [UG]-t oszlatták tehát nem én léptem ki.
Magamról:Ezt a játékot 2 és fél éve kezdtem kb. És még a névváltások előtt még anno volt 11 ezer killem de ugye a névváltás levon 1000-ret.Én 15 éves vagyok júliusban leszek 16.A killem heti átlag:200 kb.Bár mostanság lehet,hogy nem annyi mert egy kicsit elhanyagoltam 5 hónapig ezt a játékot.De amúgy jól megy nekem.
Remélem felvesztek!:D
Üdv.Knight*
247771.gif

Felhasználó
9 éve
Sziasztok!
Pisti vagyok 12 éves vagyok és napi 5 órát játszok minimum egy nap.
Heti 200 killet bőven megcsinálom.
Tapasztalatom van és aktív vagyok a játékba és a oldalon egyaránt.
CW fegyvereket jól használom.
Blue_Alow osztálytársa vagyok és régi honoros

Felhasználó
9 éve
Pisti vagyok 12 éves vagyok és napi 5 órát játszok minimum egy nap.

A mai napija nem volt meg. :P

Legutóbb szerkesztve Pencil által.


Felhasználó
9 éve
Szijasztok, jelentkeznék! :D Nagyobb lesz az aktivitásom, eddig halott volt a videokártyám :P páran talán ismernek innen már, és azért hozzáteszem nem lesz semmiféle vita a magyar zenékkel kapcsolatban..;D köszi puszi!!!

Van klánod..Ez egybőli elutasítás.

Felhasználó
6 éve
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy visszajönnék ebbe a jó kis klánba, mert ugyebár én valamikor október elején kiléptem, azért, mert megláttam, hogy Marci alapított egy klánt, és abból én nem szerettem volna kimaradni, így kiléptem, de most Marci törölve lett, így én visszajönnék ide, mert így ez a klán nagyobb értelem lenne számomra sokminden miatt. :)
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
1 éve
Kedves jövőbeli jelentkezők,
+1 jelentkezési feltétel lett a klánnak (ezt figyelembe véve jelentkezzetek. )
* Esetleges klánba kerülés után 2 hét próba időre kell számítani ami alatt az aktivitásotokat figyeljük.
I never give up :D


getbanner.php?n=NEW

WE WILL NEVER DIE

Felhasználó
1 éve
Sziasztok!
Körülbelül másfél hete felbuzdított kedves barátom, hogy 3 év után nézzek fel újra stickmanre. Mit is mondjak, életem egyik legjobb döntése volt.

Meglepetésemre, sokkal többen voltak aktívak mint 3 éve, ezért én is úgy döntöttem, hogy amíg életem/időm engedi én is aktív leszek. Pár nap alatt megismerkedtem új emberekkel és találkoztam régebbről ismertekkel.

Ami először felkeltette a figyelmemet, az az volt, hogy a legtöbb aktív játékos ebből a klánból volt. Miután megismerkedtem pár taggal, kérdezték, hogy nem-e szeretnék én is jelentkezni. Először kételkedtem a jelentkezésben, mert az előbb említett barátom a régi klánunkat otthagyta, hogy ide csatlakozzon. De hosszas gondolkodások után arra a következtetésre jutottam, hogy elásom a saját agyamban létező csatabárdot. Egy szó mint száz, szeretnék csatlakozni ehhez a közösséghez.

Legfőbb okaim:
• Aktív, kedves társaság. Először elrettentőnek tűnt a jelentkezés, mert jó formán senkit nem ismertem és féltem Newtól, de miután megismerkedtem a tagok nagy részével, rájöttem, hogy ők a legrendesebb társaság akikkel találkozhattam stickes "karrierem” során.

• Célok. Tudomásommal a klánnak két célja van. Baráti közösség építése és a Top 5 megszerzése. Véleményem szerint az előbbi már elért cél és én is szeretnék hozzátenni ehhez a közösséghez, de a Top 5 elérésében is szívesen segítek.

• Stickmanezésem alatt még sose tapasztaltam, hogy milyen tartósabb ideig klánba lenni.

Magamról:
Amint azt tudhatjátok, Gepárd vagyok 18 éves srác Kárpátaljáról. Jelenleg Magyarországon tartózkodom a háború miatt, mert nem szeretnék egy olyan országért harcolni, ami a kisebbségi magyarokat elnyomta, na meg persze akármennyire mondom, hogy meg akarok halni (emo kid), félek a haláltól. A stickmant 11 éve kezdtem, 7 évesen, amikor valamilyen oknál fogva mentem tesómmal a barátnőjéhez és bekapcsolta a gépén a stickmant, hogy ne zavarjak. A játék egyből elrabolt magával, mikor hazaértünk a tesóm csinált nekem egy fiókot, aminek „gepard” volt a neve, mivel akkoriban a gepárd volt a kedvenc állatom. Sajnos szüleim nem engedték, hogy játszak ezért odaadtam a fiókomat haveromnak (virginguy), hogy vigye tovább az örökségemet. Azért néha sunyiban én is felléptem, mert szerettem a játékot és kaptam is miatta szüleimtől. Ez idő alatt sokat elért virgo, például a Wicked Sicket, amit azóta sajnos kléni elvett (press F to pay respects). Tudtommal a „klánvándorlásom” is neki köszönhető, de már sok mindenre nem emlékszem abból az időből úgyhogy, ha nem így van, akkor szólj! buzi vagyok

3 éve újra eszünkbe jutott (virgoval), hogy fel kellene nézni stickmanre, hiszen mindkettőnknek sokat jelentett ez a játék. Meglepetésünkre már csak hűlt helye maradt annak a communitynek, ami a dicsőséges napjai során jelen volt és már csak pár aktív játékos volt. Ez viszont nem akadályozta meg a 14-15 éves fejünket, hogy trollkodjunk discordon, bugokat találjunk, klánt alapítsunk (rip Autyiszt Gang) és clan warozzunk. Miután feloszlott a klánunk nemsokkal én is abbahagytam a játékot, mert nem sokkal később iskolát váltottam és az sokkal több figyelmet igényelt, mint az azelőtti.

Összességében ennyit szerettem volna mondani. Szerintem minden kritériumnak eleget teszek a jelentkezési feltételekben. Remélem szívesen fogadtok egy ilyen shitposter zoomert, mint én és el tudom nyerni a szavazatok 51%-át. (kell az 500 szó, kérlek bocsássatok meg.)
balls

Felhasználó
1 éve
Na ez már igen, szépen részletesen megfogalmazott jelentkezés. Megszavazzuk a kérdést, de messze ez a legjobb jelentkezés amit olvastam.
I never give up :D


getbanner.php?n=NEW

WE WILL NEVER DIE