«123456» Új üzenet

Felhasználó
7 éve
Az ötlet jó, véleményem szerint. Annyiban változtatnék az egészen, hogy
az oldalon fellelhető videók közül kell összevágni egy tartalmas és mindenes változatot, amelyet aztán szét küldhetünk a magyar youtube-osoknak talán még másoknak is.
sztikmenes benner
getbanner.php?n=Muves

Felhasználó
7 éve
Vagy ha csinálnánk egy bajnokságot, tudom hogy hülyeségnek hangzik, meg minden, de ha faceblookon kiírják, és ha megosztaná aki látná, akkor nagyobb valószínűséggel régi játékosokat is visszatudnánk hozni, és mellé még újak is jönnének.És ez az egxik nagy gond a facebookon, hogy senki sem osztja meg a kiposztolt képet, hanem csak be likeolják, a MesterMC-is csak abból lett híres, hogy egy ember elkezdte megosztogatni a posztjukat, így felfigyeltek rá a többiek, és ahok elkezdték játszani+ még ők is osztották meg.Úgy hogy minél több oldalon én azt javasolnám, hogy aki tudja az ossza meg, facebookon is lehetőleg.
❤❤❤❤stickman❤❤❤❤
percent_0
sajtbalnauserbar.png

Adminisztrátor
7 éve

Minecraft alapbol hires jatek volt. Ha megnezitek regi forumon, ott sem ilyen hiperszuper radikalis otletek voltak, hanem amit atlag emberek is meg tudnak csinalni. Hivni haveroakt jatszani, bannert kitenni mas forumokon, kiirni koleszban az agyra, etc. Ez az egesz otletre vonatkozik, nem csak Nikkonak. Keves ember jatszik, es ez egy palcikaemberesz mesz oszt losz jatek.

Felhasználó
7 éve
Szia
Kovács Áron vagyok, egy játékos aki játék közben halt meg…
A játék neve stickman.hu….
Nagyon untam, hogy sosem ölök sokat benne, ezért egyre több kávét, ittam ezért túlpörögtem és meghaltam…
Azóta minden este felnézek rá és látom, hogy egyre kevesebb ember jön…
Ha nem küldöd tovább ezzel a szöveggel, hogy menjenek rá, akkor felfogom törni a facebookod és kiirkálok, minden hülyeséget rá…
Remélem megfogadtad a tanácsom…www.stickman.hu
Üdvözlettel, Áron…

Facebookon ezt küldhetnénk embereknek XD
❤❤❤❤stickman❤❤❤❤
percent_0
sajtbalnauserbar.png

Elit
7 éve
Gyerekek.... Ha idegesitő spamként basszátok mindenki orra elé, kétlem, hogy pozitív eredménye lenne.

Felhasználó
7 éve

Attól, még lehet, hogy jönnének, bár ezt csak poénból raktam ki.Hirdetni más fórumokon hirdetem, és még a baráti köreimben is.
❤❤❤❤stickman❤❤❤❤
percent_0
sajtbalnauserbar.png

Felhasználó
7 éve
Aktivabb programozas kellene a jatekhoz plusz modellezök. Ha ezek meg lennenek, lehetne egy reset. Körülbelül ugy, hogy 3.0 helyett 1.0 beta jöhetne. Akkor az emberek, akiket hivunk nem lepödnenek meg annyira, hogy nincsenek sokan meg, hogy nem next gen a graf. Think about that. Plusz kellene egy picit animaltabb, biztatobb uj Trailer szerüseg is. Mas utat en peldaul mar nem latok. A többi alternativa meg alapbol ki van huzva, ami penzbe kerül. (Reklamozas mas netes felületeken, steam-en, stb.) Meg ugye marad a nepszerüsites egy ismertebb yt-s altal...

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Adminisztrátor
7 éve
CRiZ írta
Sagittarius írta
Mindketto igaz, hiaba torolte Areb. Megvolt az az idoszak, amikor az orszag minden kozepsikolajaban ismertek a jatekot (szinte). De nem lett klasszikus. Sosem kellett volna mindenfele csiri-csare cuccost betenni, mint a zart arenak, meg hasonlo.

Oda kene visszaterni, ahol a jatek maga a jatek volt, nem akart tobb lenni. Nem volt soha reklamozva jobban, minthogy az emberek maguktol is elujsagoltak haveroknak. Ha most odamennek baratomhoz, hogy "Te, gyere mar jatszani, tok jo kis jatek, csak lehet el se indul, meg lehet nem fogsz tudni csatlakozni a szerora." akkor ketlem, hogy jonne. Ellenben ha azt tudnam mondani "Te, gyere mar tolni ezzel a jatekkal. Pillanatok alatt fent van es jatszhatsz.", elobb lenne ra vevo. Csak kellene valaki aki megint kezebe veszi a programozast, mert ahogy elnezem moderalas van vaskesztyuvel.

Felhasználó
7 éve
Én még aztnis javasolnám, hogy olyan helyet, amir kb fél éve nem is használt 1 gyerek se(Atlantisz) azokat eltüntetni, és ha sikeresebb lesz a játék akkor megint lehet, mert van egy irdatlan nagy kihasználatlan terület, amit igazából bevallhatjuk, hogy úgy sem használ senki, inkább azzal a pár playerrel az Alcompon meg a Mayan Piramidon vannak.
❤❤❤❤stickman❤❤❤❤
percent_0
sajtbalnauserbar.png

Felhasználó
7 éve
Szerintem elférnek. Ha még is jönne egy új tag, legalább lásson valamit.
kléni igazából gyurcsány
«123456»