«123456...17» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve

Most rossz szajize van a talalkozokrol a tobbsegnek Marcikrak akciozasa utan. Nyarig lehet tobb ember lesz, es jobban is ra fog erni mindenki. Raadasul addig meg sok minden tortenhet.

Felhasználó
7 éve
Ez igaz, de akkor tökre feleseleges volt most megnyitni a témát.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
Itt van egy tök jó kezdeményezés és helyette kajak eldobjuk ezt is és várjuk nyárig a csodát hátha addigra több ember lesz? Zodiaccal értek egyet szerintem is mostanság kéne megrendezni.Addig üssük a vasat amíg meleg és lehet belőle valami.
2pq9c80.png


Felhasználó
7 éve
A vasat lehet melegen tárolni (csak az kicsit költséges) ha sokáig várunk akkor biztos hogy többen leszünk( nem ugy mint a mostani "találkozok"-on).

Felhasználó
7 éve

Ha megvárod a nyarat, hiába írod a listát, hogy ki fog jönni, és ki nem, mert addigra egy személy se látja be, hogy el tud-e menni vagy sem. Mindenkinek van élete, és nyílván úgy ígérték be a találkozót, hogy nem közel fél évet fognak csak arra várni, hogy többen legyünk fennt egyszerre.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
Hát ha ez így megy tovább akkor ezt a kezdeményezést is kidobhatjuk a kukába mert abba biztos vagyok, hogy fél év múlva konkrétan a jelentkezők közül lóf*sz se fog eljönni de még emlékezni se a találkozóra
2pq9c80.png


Felhasználó
7 éve
De ha év közben van akkor meg kevesen lesznek.

Felhasználó
7 éve
Valahonnan el kell kezdeni.Szerintem ha 1. alkalommal össze tudunk szedni pl 10 embert akkor abból építkezve a 2.-ra már mégtöbbet.
2pq9c80.png


Felhasználó
7 éve
Ha igaz amit mondasz ak. Modositók.
Az elsö találkozó legyen tavaszi szünetben. És meglátjuk.

Felhasználó
7 éve
egyékbént él még a facebook csoport? vagy a stickman oldala facebookon? Oda is lehetne irni ezeket a dolgokat, mármint ilyen találkozókat, többen figyelnének fel rá, nem gondoljátok?
49j59y2hrls53fgqyx9l.jpg
«123456...17»