Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Sziasztok!
Olyan ötlet jutott eszembe, mi lenne ha a StickPortalban le lenne egyszerűsítve a teleportálás, ez annyit takar, hogy a gun és tech teleportokat egymásra kéne helyezni ha lehetséges. Szerintem felesleges teleport, de ha ez nem megoldható vegyétek figyelmen kívül ezt a felvetést.
Másik ötlet, hogy mi lenne ha valami freskó szerű fal lenne a teleport mögött amin az a hely van amire a teleport visz.

Fejemben ezek egyszerűnek tűnnek, egyik egy kis átalakítás, másik meg egy kis photoshop, de én nem értek ehez, szóval lehet hogy több napi munka lenne.

u.i.: ha szükség lenne pár ötletre, amin lehet dolgozni csak szóljatok, gyorsan össze tudok dobni párat, amiből egy biztos használható lenne :)

Legutóbb szerkesztve Misi98 által

Mások értékelései az ötletről (2 értékelés):


Adminisztrátor
6 éve
Elobbi perpillanat nem tul megoldhato, a dizajn nekem meg jobban is tetszik igy. Utobbi freskos otlet bejovos, de kellene hozza az eredeti modell, ami nincs meg (amennyire en tudom).

Felhasználó
6 éve

Értem, ha nem is freskó de valahogy máshogy nem lehet megoldani, hogy tudjuk hova vezet a teleport? vmi olyan megoldás kéne ami azért beleillik az épületbe, esetleg akkor a nevüket (a helyeknek) a teleportok felé vagy alá bele lehet vésni a kőbe? vagy ezzel is a modell a probléma?

Adminisztrátor
6 éve
Leginkabb, igen. De egy feliratot meg tudok jeleniteni ha kozel megy a jatekos. Felirom, aztan majd kovetkezo verzioban.

Moderátor
6 éve
Erre gondoltatok? nekem megvan a modell erdetiben, hiszen én csináltam.
C9Hv72NQRnKdbxCLJp6zEQ.png
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Felhasználó
6 éve
Banán tudja neki mi kellhet, én nem értek hozzá, sajnos.