«12» Új üzenet

Felhasználó
6 éve
Nerfelni kéne az egészet, nem hogy még fejleszteni.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
6 éve
Nerfelni kéne
;
igy is elviselhetetlen
azt hittem Music kolléga hozzászólásából egyértelmű... de ha nem Banié is segíthet. Olvassátok át még egyszer ;)

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Moderátor
6 éve
futás közben lehessen lőni vele aztán az elég is
stikmunba is kell egy P90
Doxxy.pngStikmun-Warfr.png
..εïз╰☆╮♥♫☼☺ღஐ❀»Doxxy«❀ஐღ☺☼♫♥╭☆╯εïз..

Felhasználó
6 éve
stikmunba is kell egy P90
kell a halálnak Dx

Felhasználó
6 éve
futás közben lehessen lőni vele aztán az elég is
stikmunba is kell egy P90
Meg C4 is! :D
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
Le kellene zarni ezt a quad historiat szerintem. Nem kell ra semmi, es jo ugy ahogy van. Akarhogy csürjük csavarjuk ha valtoztatnanak rajta akkor meg a nep masik felenek nem lenne jo.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve


Akkor azoknak akiknek nem esett volna le: miután mind2 oldalról részese voltam annak az "élménynek", hogy KB-n 4 quadros kempeli sz@rrá a mapet, poénból felvetettem ezt az ötletet. Sokaknak leesett hogy miről van szó (pl quag, bani, music), többeknek nem ment át hogy poén volt. nem tehetek róla hogy nincs Kappa emote a stickmanben - - ezzel a témát lezártnak tekintem

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által


Moderátor
6 éve
Na csak hogy tisztázzuk a dolgokat.

Ez a "túl gyenge a quad" már több éves szlogen, folyamatos balanszolási kísérletek után jutott el erre a szintre, amely így is szerény véleményem szerint túl sok is. A célközönsége ennek a fegyvernek mindig is az újabb játékosok voltak, hiszen ezt a lehető legkönnyebb használni, nem kell hozzá sok tehetség, egy helyben darálva nagyon egyszerű bárkit is lelőni.

Régen sem hitték el, amíg jómagam el nem kezdtem használni, és instant 450 kill/óra (!) sebességgel fel alá rohangálva közelharcban/közép és távolharcban kaptam szét az egész gun csapatot folyamatos wicked-ek közepette mert annyira counterelhetetlen volt a fegyver. (ekkor még persze több ember is játszott más volt a játék dinamikája és gyorsabban lehetett pontokat szerezni)

Ha csak egy pont érvényesülne ebből az ötletből szó szerint nem lehetne ellene mit kezdeni, mert akármilyen rangeből verhetetlen lenne. Arra, hogy nem tudjátok "megfelelően" használni csak annyit mondok tanuljatok meg vele bánni, mint bármilyen másik fegyverrel. Ideje lenne befejezni ezt a "buffoljuk a quadot" történetet, ez már 5 éve se járt sikerrel.

U.I: I see what you did there :D

Legutóbb szerkesztve Nixtheop által

[16:45:21] Niklo: eltűntetek mint dendó seggében a vibrátor?
[23:45:40] Marc: igazából meleg vagyok :3

Második fragvideóm - Experience
Harmadik fragvideóm - Overstick
Negyedik fragvideóm - Overloaded

Adminisztrátor
6 éve
Irok akkor en is egy kis meset a fegyverekrol, es hogy mi egy fontos szempont balanszolas kozben. Elso es legfontosabb, hogy ugyan szinte mindenki egyedul jatszik, vagyis voicechat es egyeb gyors kommunikacio nelkul, akkor is csapatokban megy a kuzdelem. Nem azt kell elsodlegesen balanszolni, hogy egy fegyver hogy teljesit minden masik ellen, hanem hogy egy csapat hogyan teljesit a masik ellen. QUAD tokeletes countere tavolrol az M82, mert szo szerint meg kell allni vele, amit egy ugyes mesterlovesz azonnal kihasznal. Igy akar csapattarsak eletet is megmentheti az M82. Vagy M4/MP5 ami gyors, el kell kezdeni terelni valamerre a QUAD-ost, mielott elkezdhetne tuzelni. Na persze ilyenkor neki be kell futni valami fedezekbe vagy folyososzeru helyre, ahol mar o lesz lepeselonyben. Mert szinte minden fegyver, de a QUAD foleg akkor a leghasznalhatobb, ha a hordozoja van lepeselonyben. Ezt az aspektust lehet jol kihasznalni kbwaron, ahol hosszabb a respawn vedelem, es szepen be lehet allni egy vedett helyre, es tuzelni ameddig csak akarsz. Pont ezert jo counter oda a LAW, amivel nem kell belemenni a QUAD-os latoterebe, mert teruletre hat. A LAW-nak perfekt counter oda az MPG, ami gyors es pontos. Hihetetlenul sokszor jarok ugy, hogy le akarok loni egy MPG-st, de "tik tak nyekk" amit hallok, mert halott vagyok mire kimenne a raketa. MPG szep parja az M4, de akar MP5 es BM3 is, amikre pedig visszanyuloan jo counter a QUAD, de meg a NOOB is. HPL hasonloan mukodik mint M82, X72 pedig mindig is meme fegyver volt, de meg azt is tudjak hasznalni paran.

Szerk.: Tanulsagos az is, hogy a jatekban azert nincs auto balance, hogy mindenki azzal a fegyverrel lehessen, es ugy jatszhasson ahogy szeretne. Szabadon valtogathat mindenki jatek kozben, igy gyorsan lehet reagalni az ilyen ko-papir-ollo tipusu valtozasokra a csapatokban.

Legutóbb szerkesztve Banán által

«12»