Új üzenet

Adminisztrátor
6 éve
Madarakra/halakra gondoltam mar sokszor, igazabol a fishing modom anno ennek volt nagyon kezdetleges tesztje. A madarak is csak igy valami tenger korul forogva "repulnenek". Csak nagy korokben, vagy valami. De berakhatok valami /fortune parancsot ami visszadob valami szerencsesuti szoveget csak stickes verzioban. Pl.: Nagy parcika leszel olco!

Amugy en hummerstuntolni szoktam funert.

Mások értékelései az ötletről (10 értékelés):


Felhasználó
6 éve
A madarak es a halak be kerülhetnenek viszont, mert en is emlekszem anno felmerült es ugy is volt hogy megjelenik vmelyik verzioban. (Mellesleg epp tegnapelött akartam volna felhozni ötleteknel :P)
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve
Nem nyitok külön topicot neki, de jo lenne meg fun feature-kent ha bekerülne a jatekosok elütese jarmüvel, kill nelkül es egy bizonyos sebesseg fölött csak (Mittudomen hatvan). Plusz a hullakat tovabb lehetne ugymond lőni/rapelni/robbantani. Morbidabb, de ha ver nincs, realisztikusabb azert lehet.

Legutóbb szerkesztve CRiZ által

"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo

Felhasználó
6 éve
fun featurenak nem rossz, de tuti nem ez lenne az első dolog amit a kocsikon változtatni kéne

Adminisztrátor
6 éve
Nem lesz utkozes sem az autokkal, sem a jatekosokkal.

Adminisztrátor
6 éve
Lag miatt nem tul megoldhato, plusz nem lehetne rendesen elferni. Pl valaki afk a bunker bejarataban, de fentrol quados figyel, stb. Jarmuvel meg mindig is igy el lehetne allni bejaratokat ugy, hogy ki se tudjanak loni belole. Szoval mig versenyzesre vicces lenne, minden masra idegesito.

Felhasználó
6 éve
...nem lehetne rendesen elferni. Pl valaki afk a bunker bejarataban, de fentrol quados figyel, stb. Jarmuvel meg mindig is igy el lehetne allni bejaratokat ugy, hogy ki se tudjanak loni belole..
Hat ezt nem igazan ertem, de oksa. Akkor gondolom nem lesz.
"Röptébe megkúrom a legyet is" ~ Hippo