«1...345678» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
[2017.01.22 | 13:00 | ROUND 1]

Jeal{
- "Jeal elindul megismerkedni a városlakókkal, majd küldetést keres" +1XP

Mivel tétlenül nem ülhet egész nap, s nem akar Ármándóra várni, Jeal úgy dönt megpróbál megismerkedni a helyiekkel. Mivel úgyis a Tavernában van, ott kezdené a dolgot, csakhogy néhány részeg katonát leszámítva az egész hely üres. Nem csoda, hisz milyen civil kelne fel ilyen korán? Nem mintha sok dolguk lenne egy ilyen nyomortanyán. Így hát kilép az utcára, s hamaar észrevesz egy viszonylag ismerős arcot: a sebhelyes katona tegnapról! Most is nála van mindkét fegyvere - BM3 a kézben - és a főhadiszállás felé siet. Jeal gyorsan odafut hozzá, mielőtt a másik belépne az épületbe.
Sebhelyes Gun írta
OROs0E1.png Mit akar újonc? Nem találja a helyét?

A fogadtatás rideg, így Jeal gyorsan bemutatkozik, és elmeséli Liam ajánlatát. A Sebhelyes Gun kissé meglepettnek tűnik.
Sebhelyes Gun írta
OROs0E1.png Nos, Jeal, akár be akar lépni közénk, akár nem, nem árt tudnia, hogy az egész város biztonságáért én felelek. Nem tűnik rendbontónak, de ha bármi vicces dologba kezd, velem gyűlik meg a baja. A név Aaron Remo. És ha most megbocsájt...

Azzal Aaron egyszeriben faképnél hagyja Jealt, s sietve belép az épületbe. Az ajtónál álló két őr pókerarccal nézi Jealt, de egyértelmű, hogy nem engednék be.

A nap további része sajnos eseméntelenül telik. Jeal egy ideig még próbál beszélgetni a helyiekkel, de miután mind csak arról mesének, hogy milyen rossz a helyzetük, Liam mégis milyen bátran kitart, hamar elunja a dolgot. A Taverna előtti kiszáradt szökőkúton üldögélve nézegeti a körötte forgolódó tömeget míg nem egy őr odajön hozzá. Ahogy reggel is elmondták neki, nem üldögélhet a babérjain. Jeal közli, hogy semmi feladatot nem kapott. Cserébe az őr egy táblára mutat ami a taverna faláról lóg. Azon számos szakadt poszter lóg. Rég eltűnt személyek vagy tárgyak, motivációs poszterek... Azonban három, viszonylag frissebbnek tűnő hirdetés megára vonja Jeal figyelmét. Az egyik valami vízpumpáról szól, meg hogy rátermett katonák jelentkezését várják a barakkban. A második helyi munkásoknak szól, hogy romokat kéne feltakarítani a városban. A harmadik, sajnos legtépettebb poszter valami Maya romokról szól, és hogy Aphre Huso történész bárki segítéségét szívesen fogadja.
}

Armando{
- *Ármándó gyakorlatozik a helyi barakkban* +1XP

Jobb dolog híján Ármándó úgy dönt, hiányzik neki a fegyverek ropogása - egy mindennapos zaj régi életéből -, így hát elindul a Barakk felé. Ott az őr megállítja, de miután Ármándó közli vele célját, be is engedi. A környezet odabent alig valamivel jobb, mint odakint. A Barakk siralmas állapotban van, a katonák sem tűnnek túl egészségesnek. Többségük arcáról azért elszántság, semmint csüggedtség sugárzik.

Mivel még nem ismeri a helyet, útbaigazítást kér. A katonák a föld alá irányítják, ahol a fegyvertár és lőpálya van. Ármádnó gond nélkül oda is talál, s az egész napot gyakorlatozással tölti. Sajnos lángszórót nem használhat odalent, így minden más fegyverrel próbálkozik. [1/10 Patriota 2. szint]

}

Reynard{
- "Elfogadja Liam ajánlatát. Valami helyi tennivalót keres."

Reynard úgy dönt, sok hezitálás nélkül elfogadja Liam ajánlatát. El is indul találkozni újdonsült vezetőjével, ám a főhadiszállás bejáratánál az őrök megállítják. Elmondja mit akar, mire az egyik ők besiet az épületbe, és közli vele, hogy várjon ott. Pár perccel később az őr visszatér, és beengedi Reynardt. Reynard egyenesen Liam irodájához megy, ahol Liam már várja.
II Liam Black írta
Pi3j03L.png Igazán nagy örömmel hallom, hogy az oldalunkra állsz! Remélem hamarosan a társaidnak is ugyanezt mondhatom. Sajnos most nincs sok időm, így rögtön adok neked valami feladatot. Odakint a városban még számos épület romokban hever. Ha segítséget nyújtanál ezek eltakarításában, majd megjutalmazlak valamivel. Nem kell elsieted, de örömmel venném. Ezen kívül, mivel mostmár közénk tartozol, az őrök minden épületbe be fognak engedni, persze ami nincs jó okkal lezárva.

Mondandója végeztével Liam elköszön, és visszatér az irodájába. Az ajónál álló sebhelyes őr némán figyeli Reynardt.

Odabent további teendő híján Reynard elindul kifelé, de egy papírokkal teli táblánál megáll. Azon rengeteg hirdetés és poszter van. Van három, ami még aktuálisnak tűnik. A romok eltisztítása, amiről Liam is beszélt, valami régészkedés a Maya romoknál, illetve egy régi vízpumpa állomás visszafoglalása.

Egyelőre nem akar semmibe belekezdeni, inkább úgy dönt, körülnéz a környéken, hogy talál-e még valami feladatot. Ugyan a Tavernánál is talál egy hirdetőtáblát, azok ugyanazok a papírok vannak, noha sokkal viharvertebb állapotban. Egy darabig még sétálgat körbe a városban, majd visszatér a Tavernához.

}

Riderkiller{
- "elmegy megismerkedni a heikell" +1XP

Sami reakcióját meg sem várva, Riderkiller elindul Tully után. Próbál beszéletni az öreggel, de az eléggé magába zárkózottnak tűnik.
Tully írta
UKUIlgz.png Nézd, én értem, hogy sok kérdésed van. Elvégre neked ez teljesen új. De mi sem tudunk sokat. Az év nagyjából 3800 körül lehet, de nem tudjunk biztosra. Az... Ugrással... Sok műszerünk bekrepált, vagy csak hasztalanná vált, mert a régi világra volt hangolva. Amúgy előre szólok, hogy a felszínről ne is álmodozz, Nagyon kevesen és még ők is nagyon keveset lehetnek odafent. Ha megszeged a szabályt, Wolf rosszabbat is tud tenni veled, mint amit eddig tett, gondolom. Most pedig hagyj békén!

Az alagút végén Tully elköszön tőle, és belép saját szobájába, bezárva az ajtót maga után. Riderkiller, mivel a folyosók elég kihaltak, a legközelebbi zajforrás felé veszi az irányt. Fegyveres Techek sietnek végig egy folyosón, az ő lépteiket hallotta. Azok nem állnak meg Riderkiller kedvéért, s ő csak annyit tud kivenni a szavaikból, jelentkezni akarnak valami tengeri rajtaütésre. Ez érdekesnek hangzik, s Riderkiller követi őket. Sajnos a katonák is eltűnnek egy ajtó mögött, amit Riderkiller nem tud felnyitni.

Ekkor egy más zaj üti meg a fülét, s jobb híján arra indul. Egy újabb zárt ajtóhoz érkezik, de most legalább egy ablakon át tud nézni a túloldalra. Odabent fehér laborköpenyes Techek sürgölődnek valami gépezet körül, a vörös hajú lány is ott van. A kísérlet, bármi legyen is az, úgy tűnik jól halad, míg a lány véletlenül neki nem hátrál egy kapcsolónak. Ahogy az aktiválódik, a gépek elkezdenek leállni. Úgy néz ki kezdhetik előről az egészet.

Riderkiller még figyeli őket egy darabig, majd ismét elindul körbe a földalatti folyosókon. Minden olyan üres, csak a különféle kísérletek hangjai hallatszanak. Riderkiller még sokáig járkál fel-alá a folyosókon, de mindhiába. Ha valaki szembe is jön vele, az nem áll le vele beszélgetni. Végül visszatér Tully ajtajához, hátha az öreg majd kijön, és segít neki. Sajnos erre a nap során már nem kerül sor.

}

Sami{
- "Sami megpróbál megismerkedni a börtönőrrel, utána megtervezi lehetséges dezertálását." +1XP

Tully és Riderkiller után haladva Sami csendben hallgatja a két alak beszélgetését. Miután Riderkiller eltűnik a helyszínről, úgy dönt maga is próbát tesz megismerkedni az itteniekkel, de az idős Technél őt jobban érdekli Wolf. Csakhogy nem igazán tudja merre induljon. Bekopog Tullyhoz, aki hosszú percek után ajtót is nyit neki. Mivel Sami nem akarja feltartani az öreget, bármi dolga legyen is, csak útbaigazítást kér. Tully szárazon közli vele az útvonalat Wolf szobájához, majd köszönés nélkül ismét bezárkózik a szobájába.

Így hát Sami elindul a mélyebb szintekre, ahol elméletileg Wolf is lehet. Ahogy halad egyre lejjebb, a környezet is egyre kevésbé steril, sőt, a szinten ahol megáll, még falak sincsenek. Mintha egy bányába került volna, egy oszlopokkal alátámasztott üregben találja magát. Lát néhány Tech őrt is, akik láncra vert Gunokra vigyáznak. Nem mintha a lesoványodott fegyvertelen alakok bármit is tehetnének velük.

Wolf kamrája alig egy "folyosóval" odébb van. Az ajtónálló őr ugyan nem akarja beengedni Samit, de Wolf ajtót nyit neki bentről - újabb bizonyíték, hogy folyamatosan le vannak figyelve. A főbörtönőr szobája semmivel sem szebb, mint a környező bánya. Odabent egy asztal, rajta számos képernyővel, az asztal két hosszabbik oldalán pedig egy-egy szék. Wolf most is a saját székében ül, és int Saminak, hogy foglaljon helyet a másikban.
Wolf írta
i2MzPTg.pngKi vele, de gyorsan.

Sami, mivel konkrét kérdése nincs, s a vallatás közben Wolf szinte minden fontosat megtudott róla, inkább a bányáról kérdez, s hogy mi Wolf feladata idelent. Erre Wolf felnevet, bár inkább hitetlenkedve, mint jókedvében.
Wolf írta
i2MzPTg.png Mégis miből gondolod, hogy ilyen információkat csak úgy kiadnék egy újoncnak? Inkább keressen valamit, amivel hasznossá lesz, különben maga is láncon végzi. Most pedig takarodjon a szemem elől!

Mielőtt Sami bérmit is reagálhatna, egy őr kirángatja a szobából.

Ez a nyakatekert helyzet, rideg fogadtatás és hasznalanság nem tesz jót Sami idegeinek. Mérges az egész világra, de főleg Wolfra. Még hogy újonc, őt senki sem kérdezte meg. Visszacsöngenek fülébe Tully szavai, hogy akár dezertálhat is. Egész jó ötletnek tűnik. Sami visszamászik egy felsőbb szintre, ahol több a fény, majd egy elhagyatottabb folyosón előveszi a kapott térképet. Amennyire értelmezni tudja, délre van az egyetlen másik lakott terület a szigeten, egy Gun település. Nem érez sok késztetést, hogy egymaga besétáljon ősellenségei kezébe. Ekkor észrevesz egy oda közeli épületet, egy vízpumpát az erdő közepén, ami egykor a Gunoké volt, egy korai Tech rajtaütés során elfoglalták és azóta is rendszeresen járőröznek a területen. Talán ha egy ilyen járőrcsapatba bekerülne, ellóghatna, és a vízpumpa maradványai közt kezdhetne új életet.

A nap további részében továbbra is a téképet elemzi, hogy ha ez a terv mégsem jön be, hogy szökhetne el a volt Delta Bázis romjai közt.

}

Akció lehetőségek:
- Körülnézni valahol. [helyszín]{mit keresel} (egész napos akció)
- Megismerkedni valakivel. [név][mire vagy kíváncsi][mit árulsz el, mit titkolsz el magadról]
- Megbeszélni valamit valakivel. [társneve][téma][álláspontod]
- Valami helyi tennivalót keresni. (küldetés keresés)
- Elindulni valahova. [hely][közlekedési mód] (egész napos akció)
- Megtámadni valakit. [célpont] (harcot kezdeményez)
- Megvizsgálni valamit. [célpont]
- Egyéb. [leírás]
Gun egyedi akció lehetőségek:
- Elfogadni vagy elutasítani Liam ajánlatát. (ingyen akció)
- Gyakorlatozás a helyi barakkban. [fegyver]
Tech egyedi akció lehetőségek:
- Dezertálni vagy az Epszilon Bázison maradni. (ingyen akció)
- Körülnézni a Delta Base romjai közt.
Meta akció lehetőségek (max 1 per kör):
- Passzolás.
- Egy meglévő cél törlése.
- Új cél kiírása.
- Öngyilkosság.
- Örökre öngyilkosság. (kiszállás a játékból)
Jeal és Reynard egyedi akció lehetőségek:
- A három küldetés közül bármelyikbe belekezdeni. [küldetés]
Sami egyedi akció lehetőségek:
- Dezertálás megkezdése. [terv]


//_________
Cash_made_me írta
Amugy mennyi időnk van írni egy körhöz és mennyi aktivitást igényel ez a cucc?

Attol fugg milyen gyorsan reagalnak a jatekosok. Szerintem 3+-3 nap eleg jo intervallum, foleg ha nem hetvege lesz majd. Amikor mar csak egy jatekosra varunk legalabb egy napig, annak fogok irni mindig.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
7 éve
Riderkiller Körülnéz a Delta Base romjai közt.
És (ha ) talál valamit megvizsgálja.

Legutóbb szerkesztve harcos_3 által


Felhasználó
7 éve
Sami megpróbál bejutni titokban Wolf kamrájában, hogy megtudja mik vannak a képernyőn, ha rajtakapják, akkor megtámadja az illetőt, ha nem, akkor beilleszkedik a tömegbe.

Felhasználó
7 éve
Jeal a benyomás, és némi pénz érdekében elindul feltakarni a romokat.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
7 éve
Reynard belekezd a régészkedésbe a maya romoknál,hátha talál valamit ami a gunok hasznára válik.

Legutóbb szerkesztve Jaguar által

2pq9c80.png


Adminisztrátor
7 éve
belekezd a régészkedésbe

Mivel meg nem vagy ott, ezert legfeljebb elindulhatsz. Egyebkent, ha mar Jeallal egyutt ugyanoda tartotok, nem akartok partit alakitani? Nem muszaj, de egyelore felteteleznem kell, hogy tobbe-kevesbe egyutt haladtok.

Felhasználó
7 éve
En benne vagyok
2pq9c80.png


Felhasználó
7 éve
Let's make a party.
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
7 éve
Akkor egyutt talaljatok ki egy akciot erre a korre. A party addig aktiv marad, amig nem oszlatjatok fel, vagyis addig minden elkovetkezo korben hasonloan eloszor osszebeszeltek, aztan egyikotok, akit party leadernek valsaztotok, ide kiposztolja.

Felhasználó
7 éve
Jeal és Reynard közösen elkezdik az említett akciót. Többit gondolom következő körökben kell lèpni.
kléni igazából gyurcsány
«1...345678»