«1...282930313233» Új üzenet

Adminisztrátor
7 éve
Nem szeretek duplaposztolni de fogok:

https://www.youtube.com/watch?v=JTrCXd69ZG8

Zodiac keresere stickes portalgun. Nagyon kezdetleges, de majd egy kesobbi modban biztos felhasznalom. c:

Adminisztrátor
7 éve

Adminisztrátor
7 éve
https://www.youtube.com/watch?v=E5NnJQZv0ds

Elkezdtem prop animalason dolgozni. Jelenleg ugy mukodik, hogy az ember lerak egy propot, ad neki "animation" : "valami" erteket. Az animation egy teljesen uj stuff.jsonba irhato cuccos, mint ahogy a fishinggel is volt. Nalam most csak egy van:
"animations":
{
"test":{
"name":"test",
"prop":"pole",
"play":true,
"loop":true,
"frames":5,
"at":1,
"speed":100

}
}

Megnevezed, hogy milyen prop modelleket toltson be, ezeken lepked vegig mintha kepkockak lennenek. Nem muszaj ugyannak lennie, mint prop amihez csatolja az ember, de ajanlott. Van sebesseg, ennyi tickenkent lep egy "kepkockat". Frames az a kepkockak szama. Egyelore folyamatosan loopol, majd megcsinalom, hogy megallithato vagy tetszolegesen szuneteltetheto legyen. Annyi a szepseghiba benne, hogy propokhoz ilyeneket kell menteni az animaciohoz: modell.x, modell1.x, modell2.x ... modell[framekszama].x.

topsecret:npcketesmobokatakarokmajdanimalni

Moderátor
7 éve
tudod mit csinálj, amivel tök jó dolgokat lehetne csinálni? mogzatható épületeket ( pl. egy kinyíló ajtóhoz, mert bár mozgatni most is lehet dolgokat, de át lehet rajtuk menni)
Shuffeling Colors - A kis alkimista -
[18:41:13] Mark575: Sticket modolni olyan baszdmeg, mint amikor bombát hatástalanítasz

Adminisztrátor
7 éve
Az epuletek kodjahoz meg nem jutottam el, ahogy haladok az uj dolgokkal, ugy probalok mindig kezdeni vele valamit. Amugy sort of van mukodo prop utkozes, de csak henger alapu. Liftet lehet vele csinalni legalabb. :D

Adminisztrátor
7 éve

Felhasználó
7 éve
A Mi legyen az új verzióban téma törölve lett, így mostantól itt lehet nekem megmondani, hogy mik lehetnének a jövendőbeli MODOKBAN, amikben az olyan új verziókat tervezném meg, amiknek nem kell megvalósulniuk, hanem csak hogy az lehetne. Mondjuk már eléggé sok ötletet kaptam a törölt témában (amiket felírtam magamnak így nem vesznek el).
getbanner.php?n=Emerald13

Adminisztrátor
7 éve
Atolvastam az elfogadott otletek listajat, ott vannak loveszarkok. Szerintem csak talajmodositokkal meg lehetne oldani, csak picit maceras. Mindenesetre jo kezdes lenne neked, legalabb picit elkezded kiismerni, hogy hogyan mukodik stuff.json.

Adminisztrátor
7 éve
Egesz jol haladok a riftmoddel, szoval kiadok egy amolyan alfa verziot.
Galeria: http://imgur.com/a/b8jIB
Letoltes: https://www.dropbox.com/s/nc4subccgxiu7iz/StickmanRIFT.zip?dl=0
Leiras: Eleg csak kicsomagolni es elinditani a jatekot. Ha uj riftet akar generalni az ember, torolje a jatek mappajaban levo rift.txt filet. Ha valaki massal ugyanazon a riften akartok jatszani, ugyanaz a rift.txt file legyen mindkettotoknel. Szerintem a kulonbozo riftek mas-mas modnak is szamitanak, de ebben nem vagyok biztos.

Legutóbb szerkesztve Banán által


Elit
7 éve
Nekem errort ír ki, ha le akarom szedni.
«1...282930313233»