«1234» Új üzenet

Elit
6 éve
Sziasztok!

Az utóbbi veszekedések során észrevettem, hogy sokmindenkinek problémái vannak a community-vel, és mint láthattátok, sajnos még néha mi sem tudunk egészen kijönni egymással bizonyos helyzetekben. Na most, ez kicsit elgondolkoztatott, és szeretném, ha lenne arra is lehetőség, hogy őszintén elmondjátok az észrevételeiteket rólunk, illetve a véleményeteket, mert fontos a ti véleményetek is, és mi nem látjuk magunkat moderátorként, de egymás között meg mi ezt nem igazán beszéljük meg.
Szóval arra kérlek benneteket, hogy segítsétek a munkánkat, hogy mi is segíthessünk nektek, mondjátok el a véleményeiteket, és észrevételeiteket, viszont ezt a témát alaposan moderálom, úgyhogy csakis összeszedett, rendesen alátámasztott és őszinte véleményt kérek, ha lehet minél bővebben fejtsétek ki magatokból, ami pedig a "utállak mert geci nagy faszfej vagy", és egyéb hasonló jellegű hozzászólásokat illeti, törlöm. A témához bárki hozzászólhat, legyen rossz, és jó tapasztalat is elmondva az illető(k)ről, illetve minden moderátort is megkérnék, hogy ők is nyugodtan fejtsék ki a véleményüket.
Nincs büntetés az ebben a topicban leírt hozzászólások miatt, de kérlek szépen titeket kulturáltan!

Legutóbb szerkesztve TheTattooedKoala által


Felhasználó
6 éve
Véleményem szerint sokkal összetartóbbaknak kéne lenni ugyanúgy a moderátoroknak és ugyanúgy a megmaradt játékosoknak egyaránt. Én azt a hibát vélem felfedezni a moderátoroknál hogy nincs köztük összetartás ahoz képest hogy már elvileg mindegyik belépett a "felnőtt" korba. Banánnal nem értek egyet egyáltalán hogy miért kellet ezt a vitát tovább szítani azért van a rangod hogy rendet tegyél ne azért hogy még rátegyél egy lapáttal hogy mindenki neki álljon magyarázni! Ez mellet tisztelem hogy még van aki foglalkozik ezzel a játékkal hogy jobb és játszhatóbb legyen és esetleg több régebbi embert visszahozzon vagy éppen újakat vonzon ide a köreinkbe. Mondanivalóm lényege igazábol konkrétan az lenne hogy félre kéne tenni ezt a gyerekes stílust és normális "felnőtt" módjára lerendezni ezeket a dolgokat ne az legyen hogy mindenki kap több ezer büntetőpontot meg 2 év kitiltást,mivel lesz az jobb? megutálja a játékot és többet vissza se jön.. Megkéne még becsülni az itt maradt kevés játékost és jó modort mutatni nekik. A másik véleményem pedig az hogy Kung maradjon moderátor legalább még van olyan moderátor aki fellép maga játékba és rendet tesz vagy esetleg elmagyaráz dolgokat. Ez az én véleményem remélem sértődést nem vállt ki senkiből ez csak az én meglátásom.
special_banner.php?Nevermind&Klanom:%20-ELIT-%20%20%20&62398%20kill&Helyezes:26.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Felhasználó
6 éve
Nos. Nekem igazából nincsenek annyira kifogásaim a moderátorokkal kapcsolatban, egyedül ugyebár Banán engem is zavart, hogy ugye ezres büntetőpontokat osztogatott, meg 1337-eseket, meg ehhez hasonló dolgok, de az a vita le van zárva, róla már kléni leírta a véleményét offtopicban, meg én is. Amúgy szerintem tök kedvesek a moderátorok, általában jól szokták végezni a dolgukat ha kell, beleszámítva téged is, rád egyedül szerintem csak MarciKrák haragszik :D. De amúgy ki nem hagyhatom azt se, hogy Banánról jót is mondjak. Szóval. Azért én mindig is hálás leszek neki, meg szerintem mindenki, hogy átvette az Adminságot, sőt, ő most nem csak fejlesztő, hanem a Stickman Warfare játékmenetéről felelős adminisztrátori biztos, ugyan is nem csak verziókat csinál (fog csinálni), Hanem az ő műve a szezon, amiben nagyon jó missziók vannak, meg minden, és ugyebár az eventek, amik úgyszintén tök ideálisak. Szóval konkrétan ő a legjobb, és a többi moderátor munkássága is tökéletes.
getbanner.php?n=Emerald13

Felhasználó
6 éve
megfogadtam, hogy nem irok de
ha mar ingyen velemenyt lehet osztani akkor:
nem mondhatom hogy ismerlek kung, es teged pont azert nem, mert sokszor ugy moderalsz/olyan hangnemben beszelsz az emberekkel ahogy hangulatod tartja, es ezert utalhatnak teged joparan. persze nem akarlak kioktatni, velemenyt kertel. a lenyeg hogy amikor valakihez barhogyan is allsz, azt ne a nezeted szerint tedd, hanem rendesen jarj el. de ez nem csak rad igaz, hanem bananra is.
kléni igazából gyurcsány

Adminisztrátor
6 éve
o shit mindenki sarazA kozos moderatorsagrol szeretnek szolni.

Szerintem amit meg lehet oldani a moderatorok kooperaciojabol, azt most a Discord csoport teljesen jol csinalja. Aki nem vesz eszre ott instant uzeneteket, az mashol sem venne. Ez elegge multiplatform. Leginkabb en logok ki a sorok kozul, mert tobb ev utan effektive ismeretlen mod csapat koze kerultem. Inkabb az lenne jobb, ha mikor osszeroffenunk is ott beszelnenk ki, nem itt csattanna az ostor publikusan. Egy chat amugy is jobb erre, mint a forum.

Illetve ha mar modok viselkedeserol van szo, irok meset, hogy velem mi van es lesz: Tegnap este Stain jol bebaszott, es elkezdte tele spamelni a Discord csoportot. Mivel a maradando mutehoz legkozelebb az volt, hogy derankolom es kirakom, ezt tettem. Comptonnal ugyanez volt az alap otlet a sokezres pontokkal. Nem azert, hogy HUEHUE LEET BAN, hanem mert olyan tiltas ami maradando ha kell, de leveheto pont olyan egyszeruen. Amiben hibaztam, hogy mig Discordon nincs kitalalt szabalyzat, itt van, es ahhoz kellett volna tartsam magam. Egyszeruen csak az van, amit irtam kleninek is, hogy amit lehet azt szeretek mas eszkozokkel megoldani. Mivel ebbol a napokban bravuros kudarc lett, a jovoben tartozkodni fogok.

A tobbi modival semmi gondom, a neger faszokat ugy toroltek, hogy tobbsegetek nem is latta (en is csak utolag).

Szerk.: Tudjatok mit? Pont most van velemenyezve a modik viselkedese, na akkor ki kerem, hogy mit akartok inkabb tolem a jovoben. Amit most Heineken irt, hogy miert nyujtok el ennyire vitakat mindig? En azt szeretem, ha mindenki kimondhatja amit akar, megteheti publikusan, es barki mas beleszolhat. Ez amolyan vedelem, hogy a kozosseg barmikor bele szolhat, es foghatja a partjat barkinek. Igy ha tenyleg onkenyesen viselkednek, azonnal az eg vilagon barki szolhatna erte. Compton eredeti banja utan is ha Massaek nekem ugranak (mert megtehettek volna, pont ez a lenyeg), akkor a kozossegnek lesz meg az igaza valszeg. Sajnos igy azonban nehez pontos elvalasztast huzni azon esetek kozt, mikor mint fejleszto, vasokollel kell dontest hozni. Szoval en szivesen maradnek ennel a rendszernel, meg ha ilyen ribilliok is szarmaznak belole neha. Most mindenkepp le fogok tenni rola egy jo idore. De Ti lehet, hogy mar nagyon unjatok, es ezt is elfogadom. Szoval errol kerek akkor most lehetoseg szerint velemenyezest, nem arrol, hogy dejo, hogy foglalkozok a jatekkal (koszonom szepen ezeket a megjegyzeseket is, mert nagyon motivaloak, de ez fontosabb).

Legutóbb szerkesztve Banán által


Felhasználó
6 éve
Az a gond, hogy ezeknek a vitaknak semmi hasznuk, es csak kozossegbomlasztok. Persze nevetni jo rajta, de masra nem igazan funkcional.
kléni igazából gyurcsány

Felhasználó
6 éve
Nincs ezzel semmi baj csak ugye az a baj hogy mindig akkora vita kerekedik egy-egy ilyen beszólásból hogy aztán mindenki elkezd magyarázni és aztán mindenki kaphatja a büntetést ez így nagyon nincs jól szerintem,mert ebből a mindenki megmondhatja mit akarból lesznek ezek az elfajult nagy viták mint a mostani szerintem.
special_banner.php?Nevermind&Klanom:%20-ELIT-%20%20%20&62398%20kill&Helyezes:26.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Elit
6 éve
Az a gond, hogy ezeknek a vitaknak semmi hasznuk, es csak kozossegbomlasztok. Persze nevetni jo rajta, de masra nem igazan funkcional.
Voltaképpen az a poén, hogy te Massával meg pizzával nagyon pengén mondtátok az igazat a vita idején, de egyikőtöktől sem hallottam eddig rendes véleményt még. Az, hogy elmondod hogyan viselkedjek az nem vélemény, a te viselkedésedbe is belekötni, de változnál? nem. Vagy írsz hasonló jellegű véleményt, mint rajtad kívül mindenki tudott, vagy inkább semmit se, mert nem visz előre.

A másik. Miért kell erőltetni ezt a discord témát? Életemben nem hallottam róla, nem használtam, egyszer talán megnéztam, de 2 percet nem birtam rajta eltölteni. Nem értem miéert nem lehetne olyan felületet találni, ami nem skype jellegű.

Felhasználó
6 éve
Attol mert nem nyaltam a segged feloras regekben meg ugyan ugy velemenyt irtam.
Es igen, massa, pizza, es en mint ahogy irtam, inkabb nevetunk ezeken a vitakon mintsem komolyan vesszuk. Egyebkent pedig de, mikor szolt banan vagy barmelyik mod a viselkedesemert akkor valtoztattam rajta. Az se visz elore hogy nem veszed a velemenyt, csak belekotsz, ha nem imadnak. A viselkedesemrol meg annyit, hogy neked mar csak azert is kene komolyabban venni, es rendszerint eljarni a moderalasban, mert te vagy a moderator, en pedig egy egyszeru jatekos vagyok.
Attol mert te nem hasznalod a discordot,meg sokan igen, ez mar teljesen a sajat problemad.
kléni igazából gyurcsány

Elit
6 éve
Jolvan, latom megint atmegy szemelyeskedesbe a tema, ugyhogy ezentul barmit irsz ide torlom, mert nem kell a feszultseg. Koszonjuk a velemenyed, de esszeru velemenyekre voltam kivancsi, nem arra, hogy szerinted kivagyok lelkileg, ha nem imadnak. Azt tudom tanacsolni neked is, mint Massanak, ha szeretsz vitakon nevetgelni, nezz monika show-t.
«1234»