«12345...11» Új üzenet
Melyik legyen elkészítve?
Stadion 47 szavazat
Vidámpark 58 szavazat
Uszoda, fürdőhely 29 szavazat
Vasútállomás 80 szavazat
Összesen 214 szavazat

Eredmények

Felhasználó
10 éve
Egy antenna vagy rádiótorony amily az Oblivion-ban volt (feledés). Egy helikopter leszálló. Világítótorony. KFC XXL-es tobozos.

Moderátor
10 éve
Kérhetném, hogy a diskurzust mellőzzük? Konkrétan emiatt elvesznek az ötletek, én meg ennyi offot nem fogok végigolvasni.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
10 éve
Én egy régi romos 5 emeletes panelházra gondoltam
A épület külsején jönne le a vakolat,a szobákba lehetne régi használati tárgyakat betenni (mosógép,tévé,ágy).
Esetleg még a panelház egyik oldala le lenne omolva.
A épületen belül majdnem minden fém korlát rozsdás lenne.Esetleg még olyat is lehetne hogy a felső szint meg roskadt igy pár tartó oszlop el lenne deformálódva amiből ki lógnának a vas merevítők.
Mint ahogy a képen is van lehetnének erkélyek is.
Én ilyenre gondoltam
56502164.jpg
szabad3.jpg

Legutóbb szerkesztve viktor által


Moderátor
10 éve
No, miután kiosztottam itt hirtelen jó pár pontot a népnek, megismétlem, amit korábban írtam. Felejtsétek el a diskurzust, én fogom eldönteni, mit csinálok meg, itt csak az ötleteket várom.
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Felhasználó
10 éve
Szerintem lehetne valami az égen!Mármint hogy repülő vagy űrhajó és akkor teleportal lehetne oda menni. :)

Stickman_Warfare_2012.12.20._18-01-58_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
getbanner.php?n=gyilkoska202
special_banner.php?gyilkoska202&Klan:%20-*MG*-%20Magyar Garda%20&5818%20kill&Helyezes:435.

en-1-combined-r.png

Felhasználó
10 éve
Lehetne esetleg egy hangár, tele repülővel, vagy autókkal, amik fedezékül szolgálnak, de hatalmas csatatérrel is rendelkezne. Kívül belül körbe járható, akár még a tetejére is fel lehetne mászni, valami tűzlépcső segítségével.
cooltext1161798912_www.kepfeltoltes.hu_.png

Felhasználó
10 éve
Pécsen van egy városrész, ahol inkább régebben nagy volt az élet, most szinte csak a romok maradtak. Mikor párszor elmegyek mellette látom, hogy milyen szép is volt, és most milyen. Ez a hely a Balokány névre hallgat. Találtam róla pár elég szép fotókat.
Igen-igen. Tudom, hogy nagyon sok épület van már, de ez engem nagyon megfogott. Nem is annyira bonyolult, és kivitelezhető stickman szemszögből (pl. kiegyenesíthető lépcső, amin nem kell ugrálni) Azt is tudom, hogy a sok növény teszi nagyon széppé, és mivel növényekből rosszul állunk a stickman modellezés terén, ezért ez nehezen elkészíthető. Egyébként ez egy régi fürdőhely volt, mellette egy csónakázó tóval. El tudnám képzelni egy elhagyatott helyén a pályán. Tudom, tudom. Ötletből mindig van sok, de kész modellből pedig kevés.(Ebben az esetben nincs.) Ez is csak egy ötlet volt, remélem adtam ezzel valami ihletet.

A képek:
http://farm3.staticflickr.com/2728/4225975542_eb27e0b05e_z.jpg?zz=1
http://static.koos.hu/2010/11/20101031-koosmiklos-balokany-29.jpg
http://static.koos.hu/2010/11/20101031-koosmiklos-balokany-28.jpg
http://static.koos.hu/2010/11/20101031-koosmiklos-balokany-30.jpg
http://static.koos.hu/2010/11/20101031-koosmiklos-balokany-23.jpg
http://static.koos.hu/2010/11/20101031-koosmiklos-balokany-18.jpg
QE4VWEtvAwMCXlocEAVR
QE4VWEtvAwMCXlocEwVR
QE4VWEtvAwMCXlocEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbEgVR
QE4VCUtvAwMCXlIbFQVR
QBZGXUtvAwMCBA5EQwVQ

Felhasználó
10 éve
Lehetne csinalni egy temetot, egy random felirattal a sirkoveken. Ilyen temetos keritessel, par fa tablaval ahol jelzik, hogy hol van a katona eltemetve, mint a valo eletben.

Moderátor
10 éve
No, mivel közel 24 órája nem érkezett hozzászólás, én úgy veszem, hogy nem is fog már épkézláb ötlet érkezni. Szépen végigjárva az ötleteket:

- iskola: nem túl konkrét dolog, nincs benne igazi egyediség, betonkockából meg van már elég a játékban
- stadion: na, ez tetszet. Amiért mégsem, az a mérete. Egy korrekt stadion óráisi méretű kéne, hogy legyen, bár lehet valami kisebbet összehozok, de ott kevésbé az arénaharcon lenne a lényeg, az én elképzeléseim szerint. Meglátjuk, ez még játszik.
- part menti roncs hajó: nincs jelenleg olyan hely, ahova nagyon rakni lehetne, ha meg megint egy kieső helyre kerül az épület, akkor lehet akármilyen jó, a kutya se fog oda járni. Bár még gondolkodom rajta.
- erdő meg épület: erdőt már csak technikailag se, nagyon megfogná a motort, az épületet meg nem igazán konkretizáltad ... Nem lehet vele mit kezdeni.
- lövészárok: hülyeség.
- nagy ház: srly ... Ezzel mit kezdjek?
- vidámpark: ez már korábban is felmerült bennem, egy dodgemet csináltam is, de a játék technikai korlátoltsága miatt nem volt az igazi, nem lett erőltetve a dolog. Bár lehet előveszem, kijavítom, és akkor meglátjuk, mi lesz belőle. Egyelőre még versenyben.
- versenypálya: nem az én asztalom. Épületet akarok csinálni, nem autópályát (a Hectorénak sincs értelme, de azért csillámul néz ki).
- űrhajóroncs: egészen tetszik az ötlet, akárhova is lehetne rakni. Csak nem tudom, mennyire lenne használva, mivel ez eredendően egy belső helyszíneket preferáló alkalmatosság lenne, az meg nem a játék erőssége ...
- maya romok bővítése: nem rossz, nem rossz, de nem szívesen csinálnám. Ahhoz át kéne variálni már a mostani maya épületeket is, azt meg nem vállalom.
- panelház: abból van kettő is, de sajnos a vinyó bekrepált, amin tároltam. Talán egyszer csinálok egy adatmentést, és akkor megkapjátok őket, de az nem most lesz. Szóval nem, panelt most nem akarok modellezni. :D
- égi valami: megint nem elég konkrét, azon kívül nem is olyasmit akarok csinálni, amire már megint csak teleporttal lehetne felmenni ... Nem, kihagyom.
- hangár: ronda nagy doboznak nem elég Banán régi industrial izéje? De.
- régi fürdőhely: ez a Balokány őszintén tetszett. Elgondolkodtatott. Visszatérünk rá.
- temető: Annyira nem is rossz ötlet, ha meg van tuningolva pár épülettel.

Szóval. Maradt négy (tőletek két és fél), ami versenyzik. A stadion, illetve a vidámpark. Továbbá ami nekem eredendően az eszembe jutott, az egy régi uszoda volt (COD, ha még valaki emlékszik a csernobili pályára a 4-ből), illetve egy vasútállomás. Szavazás fent, egy-két nap, és nekiállok a győztesnek.

Most már jöhet a diskurzus, nem fogok törölgetni.

Legutóbb szerkesztve sadypisten által

Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal

Moderátor
10 éve
Ki beszélt itt nácikról?
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!

Grafikai blogom, tutorialokkal, munkáimmal
«12345...11»