«1...7891011» Új üzenet
Melyik legyen elkészítve?
Stadion 47 szavazat
Vidámpark 58 szavazat
Uszoda, fürdőhely 29 szavazat
Vasútállomás 80 szavazat
Összesen 214 szavazat

Eredmények

Felhasználó
10 éve
A effekteket le lehet venni az opcióknál. Ha a vasútállomás lesz akkor szerintem elég egy vonat, meg maga az épület, melynek minden része bejárható.

Felhasználó
10 éve
Igen le is van véve, de nem én laggolok tőle hanem mások de amikor a gyengébb gépnél vagyok ott engem is laggoltat pedig fullra levettem mindent :(
Egyébként egyet értek, hogy egy vonat elég de mivel ez lövöldözős játék lehetnének kisiklott vonatok vagy hasonló feltéve, hogy a vasútállomást rakják be :D

Felhasználó
10 éve
Klénivárosi Vasmű lesz. Bejáratánál egy olvasztár bronzszobra lesz kléniről megformázva 4:1 arányban. A bejárattól jobbra egy emléktábla "Készült kléni adminságának 2. évfordulóján. Anno Domini II". Balra egy dombormű a régi papírhuszas alapján (modell természtesen kléni) egyik kézben gun, a másikban tech fegyver. A domborműnek mondanivalója "hiába játszol, hiába aratsz, mégis mindig 0 killes maradsz". Az épület maga szocreál stílusú . A fintorgók kedvéért mellé a 70-es éveket idéző nem gusztustalan, hanem egyenesen hányingertkeltő beton irodaház kerül. (folyt. köv.)

Felhasználó
10 éve
Jólhangzik de mire ez elkészül megöregszek :D

Felhasználó
10 éve
Az épületbe belépve egy hatalmas csarnokba jutunk, melyben számtalan márványoszlop is található, apadlózat gránit. A falakat a sticktörténelem nagy alakjairól készített freskók díszítik:
- kléni, a számkivetett; a többi felhasználó verbálisan és fizikailag bántalmazza
- kléni, a politikai üldözött; bannolva a stickről
- kléni, az amnesztia élvezője
- kléni, az amnézia elszenvedője (külön sorozat)
- kléni, a bíró
- kléni, az ítéletvégrehajtó
- kléni, a kléni; egy parkban ölében egy könyvvel egyik kezében itallal másik kezéből eteti a galambokat mosolyogva

Most kicsit e szentélyt elhagyva adjuk át magunkat a profanitásnak: természetesen egy vasműhöz aminek a közelében sem vasérc, sem szén nem található; logikus, hogy kikötő (ez már van) és vasútállomás is kell.
A jóvasmunkásembernek tisztálkodnia, és sportolnia is kell, tehát lesz fürdő, uszoda és stadion.
Amíg ölitek egymást logikus, hogy a gyermekfelügyeletről is kell gondoskodni, tehát lesz játszótér teret adva a vidám kikapcsolódásnak.
Szeretett bölcs atyátok mindannyitokra gondolt, mikor a vasművet javasolta.

Felhasználó
10 éve
Ha van vasútállomás annak nincs értelme ha nincs vasútvonal ahol a vonatok közlekednek :D
Tehát azis kéne.
De amit Johnny leírt az el se férne a szigeten, de azt lehet növelni..
Azt még hozzá kell tennem, hogy ígyis elég kevesen vagyunk a játékban viszonylag elég nagy területen tehát elöbb több játékosnak kéne lennie.

Ezt az egészet Hector biztosan nemfogja megcsinálni :(

Legutóbb szerkesztve Enox2 által


Felhasználó
10 éve
Ha van vasútállomás annak nincs értelme ha nincs vasútvonal ahol a vonatok közlekednek :D
Tehát azis kéne.
De amit Johnny leírt az el se férne a szigeten, de azt lehet növelni..
Azt még hozzá kell tennem, hogy ígyis elég kevesen vagyunk a játékban viszinylag elég nagy területen tehát elöbb több játékosnak kéne lennie.

Ezt az egészet Hector biztosan nemfogja megcsinálni :(

De megfogja :)remélem.
247771.gif

Felhasználó
10 éve
"el se férne a szigeten"
Na, ezek vagytok ti rinyagépek. Mindenért csak sírni tudtok. Nincs lehetetlen. Kevés a hely? Egy 1 m2-es földdarab határa a csillagos ég! Ugye, hogy rögtön nagy helyünk van: felfelé épíkezünk!
Az alsó szintekre kerülnek az irodák. Ezek fölé jönnek a nyersanyag raktárak. A raktárak felett lesznek a kohók. Egy szinttel feljebb a hengerművek, végül legfelül a készáru raktár.
Most ne azon agyaljatok, hogy hogyan lehet ezt megvalósítani! Ne problémázzatok, hogy célszerű-e! Nem. Ez azonban mellékes. Volt egy feladat miszerint kis alapterületre kell megépíteni a komplexumot, és látható, hogy nincs lehetetlen.

Felhasználó
10 éve
Tegnap olvasgattam a falanszter blogot, nem azért, mert művelt vagyok, hanem rám tört az építészeti impotencia, ezért gondotam merítek a titánizmus nagyjaitól. Közben jöttek a már ismert dolgok, hogy az építészetnek namcsak stílusa, hanem szimbolikája is van, stb.
A Vasmű megálmodása leáll, mert hazug projekt. kléni vaskohászata a szövetsébe forrt szabad stickmanekkel, csili-vili Patyomkin körítéssel az ő kényszerképzete csupán.
Egy hullaház jobban kifejez itt mindent.
(Ezért csak azért nem bannol, hogy tagadja: ő tudja igazam van. Igaza viszont csak neki lehet.)

Felhasználó
10 éve
Treb is mondta, tényleg kéne egy templom ha már szóbajött. Kedves hely lenne pár ember számára a Tornya ;D
«1...7891011»